Προς το περιεχόμενο

smartphone με 90-120€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Σήμερα χάλασε το Lumia 532 μου, δεν φορτίζει και δεν ανοίγει καν. Από χθες με μπαταρία και γρήγορη εκφόρτιση έκλεινε μόνο του, έκανε επανεκκίνηση, μόλις έφτανε να ανοίξει ξανά από την αρχή, στην 3η - 4η φορά άνοιγε. Με την φόρτιση είχα τελευταία θέματα αλλά ΟΚ.

Τώρα ψάχνω ένα απλό κινητό, με τα χρήματα του τίτλου.

Με μεγάλη μπαταρία (2000, 2200 και πάνω mAh)

Με οθόνη το πολύ 4,5 ίντσες

Κάμερα τουλάχιστον 5-8 megapixel, δεν θέλω κατ΄ανάγκην δεύτερη κάμερα

Αγορά από ΕΛΛΑΔΑ.

Έχετε να μου προτείνετε κάτι ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ;

Δημοσ.

Κακά τα ψέματα μπορεί να θες από ελλάδα μόνο αλλά πραγματικά δεν θα βρεις κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά.. στην θέση σου θα κοιτούσα το Redmi 4A από κίνα. Για τα λεφτά του είναι άψογο.

Δημοσ.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Σήμερα χάλασε το Lumia 532 μου, δεν φορτίζει και δεν ανοίγει καν. Από χθες με μπαταρία και γρήγορη εκφόρτιση έκλεινε μόνο του, έκανε επανεκκίνηση, μόλις έφτανε να ανοίξει ξανά από την αρχή, στην 3η - 4η φορά άνοιγε. Με την φόρτιση είχα τελευταία θέματα αλλά ΟΚ.

Αγορά από ΕΛΛΑΔΑ.

υπαρχει καποιος λογος που θες τοσο μικρη οθονη? το λεω γιατι π.χ. αν ελεγες οτι και με μια 5αρα βολευεσαι οι επιλογες γινονται πολυ περισσοτερες

Δημοσ.

Το κινητό μου έδωσε σημεία <<ζωής>> αλλά πιστεύω θα χρειαστώ καινούργιο.

Από εξωτερικό υπάρχει κάπου δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή; Ούτε κάρτα, ούτε PayPal.

υπαρχει καποιος λογος που θες τοσο μικρη οθονη? το λεω γιατι π.χ. αν ελεγες οτι και με μια 5αρα βολευεσαι οι επιλογες γινονται πολυ περισσοτερες

Απλά δεν την θέλω πιο μεγάλη.
Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/9445080/Huawei-Y3II-8GB.html

Τιμή: 89€

Μπαταρία: 2100 mAh

Οθόνη: 4,5"

Κάμερα: 5 MP

Λογικά θα σε βολέψει. Είναι και dual SIM, έχει flash, μπροστινή κάμερα 2 MP, 4G και 8 GB χώρο αποθήκευσης.

Κινέζικο βέβαια αλλά δεν είναι πολλά τα κινητά που βγαίνουν με μικρές οθόνες και μπαταρία 2000+ mAh.

• Like 1
Δημοσ.

Το από πάνω το είχα πάρει από επιδοτηση

Μία χαρά κινητό για τα χρήματα του και dual sim και 4g και μικρό μέγεθος και καλή μπαταρία, και μία χαρά γενικά. Αξίζει 100% τα 81€ του.

Δημοσ.

Αγορά από ΕΛΛΑΔΑ.

g mena des to galaxy j3 2016 sta 109 eyrw 

Το από πάνω το είχα πάρει από επιδοτηση

Μία χαρά κινητό για τα χρήματα του και dual sim και 4g και μικρό μέγεθος και καλή μπαταρία, και μία χαρά γενικά. Αξίζει 100% τα 81€ του.

to exeis akomh to huawei ?

Δημοσ.

Τελικά μετά από αρκετά μεγάλη έρευνα στο skroutz, σε καταστήματα που έχουν αξιολόγηση προϊόντων από χρήστες, από εδώ που έκανα την ερώτηση (σας ευχαριστώ) και από άλλο φόρουμ (αποκλειστικά με θέματα τηλεφωνίας) κατέληξα.

Ναι, σκέφτομαι κάθε μου κίνηση, πριν την κάνω, άσχετα αν μου βγαίνει σε καλό ή όχι...

And yes, the winner is: ....... Huawei Y3 II... Κι ο Θεός βοηθός...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθα στα Public Αλεξανδρούπολης να πάρω την συσκευή και μου προτείνουν στα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή (1,3 αντί 1) τοLenovo A Plus. Με δώρο την έξτρα εγγύηση των Public αξίας 20€. Τι λέτε για αυτή την συσκευή;

Επεξ/σία από papresa
Δημοσ.

Ήρθα στα Public Αλεξανδρούπολης να πάρω την συσκευή και μου προτείνουν στα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή (1,3 αντί 1) τοLenovo A Plus. Με δώρο την έξτρα εγγύηση των Public αξίας 20€. Τι λέτε για αυτή την συσκευή;

Μπορείς να δεις εδώ http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8320&idPhone2=8037

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...