Nirides Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Για αλλη μια φορα ασχετος και επικινδυνος. Συμβουλευεις τον κοσμο που να δωσει τα λεφτα του ενω εχεις μαυρα μεσανυχτα. Θα σε εκανα ignore να μη βλεπω τις αηδιες που γραφεις αλλα θα παρεις κανεναν αθωο στο λαιμο σου και θα ειναι κριμα. Σε παρακαλω, για 25η φορα, ΣΤΑΜΑΤΑ να εκφραζεις γνωμη και να δινεις συμβουλες για πραγματα που δεν εχεις την παραμικρη ιδεα. Οτι και εσυ επικινδυνος εισαι, αλλα ευτυχως δεν δινεις συμβουλες. Οταν το bottleneck ειναι ο επεξεργαστης τοτε οι γρηγορες μνημες δινουν προβαδισμα. Οταν το bottleneck ειναι η καρτα γραφικων τοτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ οσο γρηγορες μνημες και να εχεις δεν θα δεις διαφορες. Αυτο ισχυει σε ΟΛΟΥΣ τους επεξεργαστες, οταν ο επεξεργαστης σου ειναι το bottleneck τοτε πιο γρηγορη ram κανει τη διαφορα. Στους ryzen δε ειναι ακομα πιο αξιοσημειωτη. Οποτε αγοραζεις γρηγορη μνημη για τον ιδιο λογο που αγοραζεις και γρηγορο επεξεργαστη, για να μη τρως μπουκαλι απτη CPU. Παιξε με τις ψευτικες εικονουλες μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου Οι εταιριες κανουν παρτυ με τα ασχετα fanboys που το παιζουν προφεσορες Με τις αστοχες αγορες εχουν παρει πολυ κοσμο στο λαιμο τους Το κλασσικοτερο παραδειγμα με τις μνημες που πριν απο ενα 10 μηνο ειχαν 75 ευρω και σημερα δεν τις βρισκεις κατω απο 115 ευρω Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε ...
NT1G Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 ... Οτι και εσυ επικινδυνος εισαι, αλλα ευτυχως δεν δινεις συμβουλες. Οταν το bottleneck ειναι ο επεξεργαστης τοτε οι γρηγορες μνημες δινουν προβαδισμα. Οταν το bottleneck ειναι η καρτα γραφικων τοτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ οσο γρηγορες μνημες και να εχεις δεν θα δεις διαφορες. Αυτο ισχυει σε ΟΛΟΥΣ τους επεξεργαστες, οταν ο επεξεργαστης σου ειναι το bottleneck τοτε πιο γρηγορη ram κανει τη διαφορα. Στους ryzen δε ειναι ακομα πιο αξιοσημειωτη. Οποτε αγοραζεις γρηγορη μνημη για τον ιδιο λογο που αγοραζεις και γρηγορο επεξεργαστη, για να μη τρως μπουκαλι απτη CPU.
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Παιξε με τις ψευτικες εικονουλες μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου Οι εταιριες κανουν παρτυ με τα ασχετα fanboys που το παιζουν προφεσορες Με τις αστοχες αγορες εχουν παρει πολυ κοσμο στο λαιμο τους Το κλασσικοτερο παραδειγμα με τις μνημες που πριν απο ενα 10 μηνο ειχαν 75 ευρω και σημερα δεν τις βρισκεις κατω απο 115 ευρω Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε ... Τελικά βρέθηκε ο ένοχος για την αύξηση στις μνήμες; Προφανώς το νεαρό της ηλικίας σου να δικαιολογεί μία ακόμη άγνοια, σε αντίθετη περίπτωση μάλλον θα πρέπει να συμφωνήσω με τον προηγούμενο!!!
Constantine.Ko Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Σε καθημερινές εφαρμογές , οι πολλοί πυρήνες θα βοηθήσουν.. όμως και βίντεο render να κάνεις ακόμη και ένα μπρίκι overnight θα στο τελειώσει... - Η πραγματική ανάγκη για επιδόσεις βρίσκεται στο Gaming , όπου πρέπει να καταλήξεις στο τι παιχνίδια παίζεις και από ΕΚΕΙ μετά να επιλέξεις επεξεργαστή. πχ εγώ παίζω στο 90% του χρόνου μου World Of Warcraft , ένα game που χρησιμοποιεί maximum 3 CPU cores... Οπότε έβαλα ότι καλύτερο υπάρχει μέχρι 4πυρήνες (7700κ) και μάλιστα παρότι το CPU utilization per core δεν ξεπερνά το 45% ακόμη και σε 2k ανάλυση με όλα τα effects στο max το overclocking που του έκανα βελτίωσε αρκετά τα fps , κάτι που δηλώνει πως scalάρει με τα MHZ πάρα πολύ καλά. Αν έπαιζα κυρίως ένα game γραμμένο για multicore συστήματα που μπορούσε να αξιοποιήσει 6-7 πυρήνες προφανώς θα επέλεγα κάποιον άλλον επεξεργαστή. Δεν είναι όλοι ίδιοι , δεν υπάρχει "απόλυτα καλύτερος" , δεν μπορείς να επιλέξεις αν δεν γνωρίζεις ξεκάθαρα για που προορίζεται και τι υποστήριξη έχουν τα χαρακτηριστικά του από τον game developer. 1
pmav99 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Η πραγματική ανάγκη για επιδόσεις βρίσκεται στο Gaming Θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και οι gamers, δεν θα μεγαλώσουν; που θα πάει... 1
vste Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Θα μεγαλώσουν κάποια στιγμή και οι gamers, δεν θα μεγαλώσουν; που θα πάει... Σωστα το Gaming (που παιζω σχεδον τα παντα Ultra με i3 και Gtx 1060) ειναι το ζουμι! Ενω το rendering high bitrate video με layers και effects σε 1080p 60fps η το compiling ειναι στραγαλια..
stefanos9 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 σε λιγο οι τετραπυρινοι και θα μπουν στο μουσειο τους θελουμε δεν τους θελουμε.... Τα ιδια ακουγα και για τους coreduo καποτε...τι να τον κανεις τον quad μωρε αφου εισαι μονο gaming παρε 2πυρινο...στο μουσειο οι dual core. Και γω αποκλειστικα gaming ειμαι με sli καρτες αλλα θα παω σε οκτα... περιμενω και x299 και τελη χρονου θα ζυγισω τιμες αποδοσεις και pci lanes και chipsets overall και θα πραξω αναλογα....! An αγοραζα τωρα θα παιρνα ryzen παντως με τουμπανο μνημες... 1
Constantine.Ko Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 χαχαχα Κάνουμε πολλά πράγματα με το pc (video editing - rendering - streaming etc) άλλα για το gaming γίνονται όλα! ..... (ετών 32)
mtifosi Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Παντως ενα πραγμα δεν βλεπω να καταλαβαινουν οι περισσοτεροι οτι στην βελτιωση του επεξεργαστη παιζει ρολο και η αρχιτεκτονικη απο τον αριθμο πυρηνων. Τετραπυρηνος επεξεργαστης ειναι και ο Q6600 και ο i5 6500 για παραδειγμα αλλα η διαφορα ειναι η μερα με την νυχτα.
mitkosdim Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να κάνω μια ερώτηση μιας και είδα ότι μιλάτε εκτως των άλλων και για ραμ. Εχω βρει σε καλή ευκαιρία 32gb (4×8) 2400mhz crucial cl17. Πριν να βρω τη συγκεκριμένη προσφορά είχα καταλήξει σε hyperx savage 16gb 2400mhz (2×8) cl12. Ο επεξεργαστής που χρησιμοποιώ είναι 7700κ με z270 μητρική. Ποια θα προτείνατε εσεις; Από όσα έχω ακούσει το χαμηλότερο cl είναι και καλύτερο άλλα τελικά τι είναι καλύτερο χαμηλό cl η περισσότερη ραμ; Να σημειωθεί ότι δεν παίζω παιχνίδια το pc το θέλω αποκλειστικά για μουσική παραγωγή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να κάνω μια ερώτηση μιας και είδα ότι μιλάτε εκτως των άλλων και για ραμ. Εχω βρει σε καλή ευκαιρία 32gb (4×8) 2400mhz crucial cl17. Πριν να βρω τη συγκεκριμένη προσφορά είχα καταλήξει σε hyperx savage 16gb 2400mhz (2×8) cl12. Ο επεξεργαστής που χρησιμοποιώ είναι 7700κ με z270 μητρική. Ποια θα προτείνατε εσεις; Από όσα έχω ακούσει το χαμηλότερο cl είναι και καλύτερο άλλα τελικά τι είναι καλύτερο χαμηλό cl η περισσότερη ραμ; Να σημειωθεί ότι δεν παίζω παιχνίδια το pc το θέλω αποκλειστικά για μουσική παραγωγή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Θα στο πω απλα. Η ποσοτητα της RAM δεν κανει απολυτως τιποτα...μεχρι να μην εχεις αρκετη. Οποτε, αν τα 16gb αρκουν για τη δουλεια που κανεις, τοτε προφανως το καλυτερο CL ειναι χρησιμοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα