Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι μου έλεγε ότι θα εξελιχθεί έτσι το θέμα!Προβοκατόρικος τίτλος!

Ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρω   :mellow:  μέχρι τέλος του μήνα θα έχω αποφασίσει και θα ρίξω παραγγελία. το θετικό είναι πως με βοηθάτε αρκετά. αν και τολμώ να πω πως περίμενα ιντελάκιδες να με ωθήσουν προς intel. αποτι φαίνεται όμως θα χρειαστώ γρήγορα gpu μιας και η 280x δεν θα κάνει δουλειά :( 

Δημοσ.

Από την στιγμή που θα κάνεις rendering και streaming η πρόταση του spartan στην πρώτη σελίδα είναι μονόδρομος χωρίς δεύτερη σκέψη, ειδικά από την στιγμή που δεν σκοπεύεις για συχνή αναβάθμιση και θες μηχάνημα που θα κρατήσει σε βάθος χρόνου.

• Like 4
Δημοσ.

Διάβασα πιο πριν ότι θα πέσουν οι τιμές των μνημών. Όντως έχει παραγίνει το θέμα. Πότε ενδέχεται περίπου να πέσουν μήπως κάνω υπομονή λίγο καιρο?

Δημοσ.

Διάβασα πιο πριν ότι θα πέσουν οι τιμές των μνημών. Όντως έχει παραγίνει το θέμα. Πότε ενδέχεται περίπου να πέσουν μήπως κάνω υπομονή λίγο καιρο?

Θα παρει μηνες λογικα φιλε μου για να επανελθουν στα φυσιολογικα επιπεδα...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχουμε πτώση τιμών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρόσφατα άρθρα μιλάνε για πιθανή αύξηση τιμών εώς 12.5% σε DDR4: http://www.guru3d.com/news-story/ddr4-memory-prices-keep-on-rising.html

Δημοσ.

Ο μονος που έβαλε πηγες με αποτελέσματα είμαι εγώ, άρα και ο μονος αποδεδειγμένα σωστός εδώ μέσα. Ο καθένας θα σου λέει ότι θέλει, αλλα η πραγματικότητα είναι οτι οι Ryzen θέλουν memory bandwidth (αποδεδειγμένα). Ένα stick = single channel που σημαίνει ότι χάνεις bandwidth. Σε ακραίες περιπτώσεις μπορείς να δεις μέχρι και 10+ fps διαφορα, μονο με πιο γρήγορες μνήμες:

fallout4_1920_1080.png

farcryprimal_1920_1080.png

Στους Ryzen σώζεις λίγα από τον επεξεργαστή, λίγα από την mobo αλλα όχι από τις μνήμες. Επίσης για gaming μονο ο 1600 σου αρκεί και με το παραπάνω. Καλός ο 1700 (αυτόν πήρα εγώ) αλλα άμα θες να παίζεις games μονο είναι πεταμένα λεφτά και όπως σου είπα καλύτερα να επενδύσεις σε πιο γρήγορες μνήμες που θα δεις και διαφορα. 1600 + γρήγορες μνήμες > 1700 + αργές μνήμες.

Πρως το παρών αυτή είναι η πικρή αλήθεια !!!

Αλλά την ποσότητα των cores δεν θα την άλλαζα για μνήμη.

Προσωπικά ευελπιστώ σε μείωση τιμών στις μνήμες .

Γιατί για ένα καλό ζευγάρι θέλουμε κοντά στα 200€+- !!

Δημοσ.

Ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρω   :mellow:  μέχρι τέλος του μήνα θα έχω αποφασίσει και θα ρίξω παραγγελία. το θετικό είναι πως με βοηθάτε αρκετά. αν και τολμώ να πω πως περίμενα ιντελάκιδες να με ωθήσουν προς intel. αποτι φαίνεται όμως θα χρειαστώ γρήγορα gpu μιας και η 280x δεν θα κάνει δουλειά :(

Δεν ξέρω αν σε προβληματίζει καθόλου το γεγονός ότι από απλούς κατόχους ryzen βλέπουμε κατά 95%-δικές τους-δοκιμές σε cinebench και πολύ συγκεκριμένα games. Ή ότι πριν καν κλείσει τρίμηνο παρατηρείται γενικευμένο φαινομενο εκπτώσεων σε αρκετά ryzen μοντέλα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σε προβληματίζει καθόλου το γεγονός ότι από απλούς κατόχους ryzen βλέπουμε κατά 95%-δικές τους-δοκιμές σε cinebench και πολύ συγκεκριμένα games. Ή ότι πριν καν κλείσει τρίμηνο παρατηρείται γενικευμένο φαινομενο εκπτώσεων σε αρκετά ryzen μοντέλα.

Όπως επίσης δεν είναι τυχαίο ότι τα 450+ post σου από τα 500 είναι στο thread για τους Ryzen και προσπαθείς να πείσεις κόσμο να αγοράσει Intel. Μα τι φιλελεύθερη ψυχή :)

PS Αυτό που κανεις άμα δεν ήταν τόσο obvious ίσως να δούλευε λίγο καλύτερα, δεν είναι όλοι βλάκες.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως επίσης δεν είναι τυχαίο ότι τα 450+ post σου από τα 500 είναι στο thread για τους Ryzen και προσπαθείς να πείσεις κόσμο να αγοράσει Intel. Μα τι φιλελεύθερη ψυχή :)

PS Αυτό που κανεις άμα δεν ήταν τόσο obvious ίσως να δούλευε λίγο καλύτερα, δεν είναι όλοι βλάκες.

χθες ειδα την προσφορά απο amazon.fr τον 1600 225 με μεταφορικά για Ελλάδα. ειπα να το σκεφτώ και το πρωι να αποφασίσω αν τον παρω ε μεχρι να ξυπνησω τελειωσαν τα κομματια και λενε 1-2 μηνες για να αποστειλουν νεα κομματια. αυτο που με απασχολεί ειναι οτι θελω να ριξω 100ε το budget για να βαλω ακομα και να παρω μια gpu. τι αλλαγες προτεινεις στο build που μου εφτιαξες? επισεις δεν με πειραζει να τα παρω απο mindfactory αφου κερδίζω κάμποσα $ (λογικα πρεπει να αφαιρέσουμε λεφτα στις μνημες??. αλλα χωρις να "χαλασουμε" την αποδοση σημαντικά)

Δημοσ.

χθες ειδα την προσφορά απο amazon.fr τον 1600 225 με μεταφορικά για Ελλάδα. ειπα να το σκεφτώ και το πρωι να αποφασίσω αν τον παρω ε μεχρι να ξυπνησω τελειωσαν τα κομματια και λενε 1-2 μηνες για να αποστειλουν νεα κομματια. αυτο που με απασχολεί ειναι οτι θελω να ριξω 100ε το budget για να βαλω ακομα και να παρω μια gpu. τι αλλαγες προτεινεις στο build που μου εφτιαξες? επισεις δεν με πειραζει να τα παρω απο mindfactory αφου κερδίζω κάμποσα $ (λογικα πρεπει να αφαιρέσουμε λεφτα στις μνημες??. αλλα χωρις να "χαλασουμε" την αποδοση σημαντικά)

Πάρτα τότε από mindfactory και δες για απλό western digital αντί για firecuda, γύρω στα 600 πρέπει να βγαίνουν, και αν δεν βγαίνουν θα πάρεις αναγκαστικά πιο φτηνές μνήμες (κοίτα για Flare X ή Trident Z πάντως).

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/66ggjd/psa_about_ryzen_and_memory_compatibility/

^ Για τις μνήμες ένα εκτενές post.

• Like 1
Δημοσ.

Ας δεχτουμε οτι ισχυει ο παραλογισμος οτι oi ryzen θελουν υψηλες συχνοτητες για να αποδοσουν

Με βαση αυτο το σκεπτικο Μνημες της ταξεως των  200 η 240 ευρω κανουν τους Ryzen ΑΣΥΜΦΟΡΟΥΣ ,αφου με την Intel θα γλυτωνες τα μισα λεφτα τις μνημες με τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το συμπερασμα που βγαινει ειναι , αν για να δουλεψει ενας επεξεργαστης χρειαζεται τα πιο ακριβα κομματια να λειπει το βυσσινο

Σαφως δεν ισχυει γιατι θα ετρωγε μαυρο απο την πλειοψηφια των χρηστων και θα πατωνε κυριολεκτικα στις πωλησεις 

Πιστευω οτι το πολυ hype και οι ανοησιες που ξεφουρνιζε το marketing της amd στο λανσαρισμα επαιξε καταλυτικο ρολο στους gamers , αυτος ειναι και ο λογος που οι intel κερδισαν στις πωλησεις  ασχετως αν εχουν τς ιδιες επιδοσεις με τους ryzen

Την κοροιδια ο gamer δεν την σηκωνει 

• Like 1
Δημοσ.

Είναι στο χέρι σου, όπως και κάθε ryzen owner, να δείξετε υλικό με τις επιδόσεις των cpu σας σε όσα games ζητούν cpu δύναμη. Για να γίνονται και συγκρίσεις από όσους πραγματικά νοιάζονται να μάθουν. Τότε δεν θα σας νοιάζει τι λέει ο ένας και ο άλλος και θα φανεί ποιοί είναι οι βλάκες. 

Επίσης, βάσει κοινής λογικής, το γεγονός ότι άνοιξα λογαριασμό στο insomnia πριν μερικούς μήνες δεν σημαίνει ότι γεννήθηκα τότε. Ούτε ότι έχω συμμετοχή μόνο σε αυτό το φόρουμ και μιλάω μόνο για ryzen.

Προφανές είναι ακόμα πότε ανοίγει ένα θρεντ αληθινά για ενημέρωση του ts και συλλογή απόψεων και πότε ανοίγει για επιβεβαίωση κάποιας προκατάληψης.

Δημοσ.

Είναι στο χέρι σου, όπως και κάθε ryzen owner, να δείξετε υλικό με τις επιδόσεις των cpu σας σε όσα games ζητούν cpu δύναμη. Για να γίνονται και συγκρίσεις από όσους πραγματικά νοιάζονται να μάθουν. Τότε δεν θα σας νοιάζει τι λέει ο ένας και ο άλλος και θα φανεί ποιοί είναι οι βλάκες. 

Επίσης, βάσει κοινής λογικής, το γεγονός ότι άνοιξα λογαριασμό στο insomnia πριν μερικούς μήνες δεν σημαίνει ότι γεννήθηκα τότε. Ούτε ότι έχω συμμετοχή μόνο σε αυτό το φόρουμ και μιλάω μόνο για ryzen.

Προφανές είναι ακόμα πότε ανοίγει ένα θρεντ αληθινά για ενημέρωση του ts και συλλογή απόψεων και πότε ανοίγει για επιβεβαίωση κάποιας προκατάληψης.

θεωρείς οτι ειμαι προκατελειμενος και ηθελα την επιβεβαίωση? :wacko: γιατι μονο ενας βρέθηκε να μου δώσει build με intel.

εγω το ψαχνω ακομα. και για του λογου το αληθες οχι οτι πρεπει να δώσω και εξηγησεις αλλα ημουν καθετος στο να παω intel build μιας και ηταν μονόδρομος μεχρι πριν 2 μηνες. τωρα αλλάξανε τα δεδομενα. 

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα, βάσει κοινής λογικής, απλά έχεις και άλλο account :-P

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...