Kostassoum Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να κάνω μια καλή αναθμιση στο pc μου εδώ και καιρό και σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρησμένο έναν Intel i7-5960x μια μητρική MSI X99A Raider και RAM Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3000MHz. Η χρήση του υπολογιστή θα είναι για επεργασία βίντεο - φωτογραφία και gaming μια στο τόσο! Είναι καλή η παραπάνω σύνθεση?
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλη ειναι αλλα δεν ξερω μηπως οσο βρεις αυτα που λες μεταχειρισμενα, το ιδιο θα κανει κι ενα πακετο amd ryzen που λογικα για αυτο που το θες, μαλλον θα ειναι και καλυτερο.. 1
Kostassoum Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 η μητρική και η ram βγένουν 350 ευρώ και 750 ευρώ έχει ο επεξεργαστής εδώ απο ένα μελος του insomnia. είδα σε επιδόσεις πως ο 5960x είναι ποιο δυνατός και σε εφαρμογές της adobe που θα δουλεύω κυρίος πάει πολύ καλύτερα. Τους ryzen τους φοβάμαι γιατί είναι κάτι καινούργιο και δεν θέλω να έχω θέματα σε ασυμβατότητες υλικών και κτλ
pmav99 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Αμα είναι να δώσεις ένα χιλιάρικο, περίμενε να βγουν και οι napples 1
John-lamia Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 η μητρική και η ram βγένουν 350 ευρώ και 750 ευρώ έχει ο επεξεργαστής εδώ απο ένα μελος του insomnia. είδα σε επιδόσεις πως ο 5960x είναι ποιο δυνατός και σε εφαρμογές της adobe που θα δουλεύω κυρίος πάει πολύ καλύτερα. Τους ryzen τους φοβάμαι γιατί είναι κάτι καινούργιο και δεν θέλω να έχω θέματα σε ασυμβατότητες υλικών και κτλ Για τέτοιες δουλειές που θες το cuda είναι μανούλα !!! Σε συνεργασία με έναν Ι5 ή καλύτερα ( μην φοβάσαι) ένα ryzen 1600 ο οποίος έχει και παραπάνω cores /threads θα είναι τέλειο pc !! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα