Προς το περιεχόμενο

Motospeed ck104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πήρα το ck108 από Ελλάδα με το ίδιο σκεπτικό. Το είχα μετά από 2 μέρες(θα μπορούσα και σε 1 αλλά έλειπα από το σπίτι όταν ήρθε ο courier) και αν υπολογίσει κανείς και την αφαίρεση του φπα λόγο τιμολογίου, ήρθε ίδια λεφτά με το gearbest

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πουστια δεν ειχε κανει.απλα εχει βαλει πιο φθηνους διακοπτες.Λογικο μιας και νομιζω το δινει μαζι με ποντικι στην ιδια τιμη με το 104.

Λες να ειχε ιδιους διακοπτες?

Δημοσ.

Οι οποιοι ομως δεν ξερουμε ποσο καλοι ειναι γτ δεν ειχαν δοκιμαστε σαν του 104 και δεν το ανεφερε καπου που να ειναι πολυ ευκρινες!αρα το λες και ψιλοπουστια για μενα,και στο ιντερνετ καπως ετσι ειχε περασει.Γτ ελεγε απλα 104+ποντικακι στα ιδια λεφτα και το πηρε ο κοσμος  και μετα ειδε τους διακοπτες και αναρωτιοντουσταν...

Δημοσ.

Μάλλον τα έχετε μπερδέψει. Το ck108 έχει ίδιους διακόπτες με το ck104. Outemu. Και δεν είναι με ποντίκι μαζί. Αυτό που λέτε είναι το ck888 και το ck666. Το ck108 είναι με το wrist rest και το software. Στην Κινα λέγεται Κ92

• Like 1
Δημοσ.

Εχω την αισθηση οτι το 888 ειναι το 108 με ποντικι.
Ισως να θυμαμαι και λαθος.

Οι οποιοι ομως δεν ξερουμε ποσο καλοι ειναι γτ δεν ειχαν δοκιμαστε σαν του 104 και δεν το ανεφερε καπου που να ειναι πολυ ευκρινες!αρα το λες και ψιλοπουστια για μενα,και στο ιντερνετ καπως ετσι ειχε περασει.Γτ ελεγε απλα 104+ποντικακι στα ιδια λεφτα και το πηρε ο κοσμος  και μετα ειδε τους διακοπτες και αναρωτιοντουσταν...

Η εταιρεια δε το παρουσιαζε ετσι πουθενα.

Το οτι τα κινεζομαγαζα λενε οτι θελουν,δε φταινε αυτοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α καλα...με τοσες εκδοσεις οντως τα μπερδεψαμε...δλδ το 108 εχει μπλε Outemu?

Σωστά. Το 104 και το 108 έχουν ίδιους διακόπτες outemu. Το 104 βγαίνει με outemu μπλε και κόκκινους, το 108 με τους ίδιους outemu μπλε και μαύρους.

Το 888 δεν είναι το 108+ποντίκι. Έχει διακόπτες άλλης εταιρίας. Μάλιστα, σαν όψη είναι ολόιδιο με το 104, και καμία σχέση με το 108, αλλά είπαμε, με άλλους διακόπτες. Γενικός κανόνας, στα combos έχει φτηνούς διακόπτες, στα σκέτα πληκτρολόγια έχει outemu

Μάλιστα, εμένα είχε μέσα και το key cap puller, ή όπως λέγεται, το εργαλειακη δηλαδή για να βγάζεις τα key caps

https://youtu.be/Re6Kw-WUA0U

Έχω ανακαλύψει και shortcut keys για το 108 που δεν υπάρχουν στα reviews, αλλά έχω βγει τελείως off topic (και συγγνώμη γι αυτό)

Επεξ/σία από kogos
Δημοσ.

Καλως η κακως εχουν αποδειξει οτι μια χαρα αξιοπρεπεστατοι ειναι...και στο λεω ενω εχω cherry...Αν καποια στιγμη στο μελλο ντα φτυσουν ολοι και ειναι χαλια εδω θα ειαμστε να το δουμε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...