Προς το περιεχόμενο

Motospeed ck104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι τωρα και εγω εχω βαλει αυτο με τους κοκκινους.

Ξενερωνω που δε κανει το κλακ πλεον μεν,αλλα αρκετα πιο αθορυβο δε.

Με τιποτα o rings κιολας θα ειναι πολυ καλα.

Το αλλο με τους μπλε το δινω εαν ενδιαφερεται κανεις.

Δημοσ.

Διάβασα την συζήτηση σας είμαι και εγω στο ανάμεσα Motospeed Inflictor ck104 (40€) με RED switches και Motospeed Inflictor ck108 (56€) με Blue switches. Ουσιαστικά αξίζει η προσφορά με τα 56 € (από 70€) ευρώ για το ck108 αλλά επειδή και εγώ είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μηχανικό έλεγα να πάω με την safe λύση του RED. Κυρίως το θέλω για πληκτρολόγηση και που και που παίζω κανένα game με WSAD. Τα RED ίσως παρά είναι μαλακά νομίζω αλλα τα Blue έχουν αυτή την clicky αίσθηση εκτός του θορύβου που δεν ξέρω αν θα βολέυει γενικά. Ίσως όμως αυτό ειναι και το ωραίο. Απο θόρυβο δεν νομίζω να έχω θέμα αν και βλέπω ότι ενοχλεί πολύ κόσμο. Τι λέτε ;

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!Παρήγγειλα πριν 2 εβδομάδες το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο από Gearbest με συστημένο μέσω Ολλανδίας..

Το tracking του ταχυδρομείου της Ολλανδίας κ όλα τα υπόλοιπα tracking sites μου δείχνουν ότι το δέμα βρίσκεται Ελλάδα από Δευτέρα απόγευμα.Το site του ελτά το δείχνει ακόμα Ολλανδία, και στην εξυπηρέτηση που πήρα μου είπαν ότι το δίνει λάθος το ολλανδικό ταχυδρομείο κ ότι είναι κάτι που γίνεται συχνά...

Μου φαίνεται πολύ περίεργο να συμβαίνει αυτό..Γνωρίζει κανένας κάτι?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ότι θα αργήσει από Κίνα θα αργήσει και μπορεί να κάνει Κ μήνα οκ ...
Το θέμα είναι κατά ποσό αξιόπιστο είναι το tracking...
Το δικό μ σύμφωνα με το tracking έφυγε την επόμενη μέρα μετά την παραγγελία και γενικά είχε αρκετά updates, αλλά με μπέρδεψαν τα ΕΛΤΑ...

Δημοσ.

Ότι θα αργήσει από Κίνα θα αργήσει και μπορεί να κάνει Κ μήνα οκ ...

Το θέμα είναι κατά ποσό αξιόπιστο είναι το tracking...

Το δικό μ σύμφωνα με το tracking έφυγε την επόμενη μέρα μετά την παραγγελία και γενικά είχε αρκετά updates, αλλά με μπέρδεψαν τα ΕΛΤΑ...

Εχει φτασει το αεροπλάνο αλλα δεν εχουν ανοιξει ακομα το σακο.Περιμενεις.

Μη παιρνετε τηλ στα ελτα,διαβαστε κανα οδηγο για να δειτε τη διαδικασια.

Μου ηρθανε και τα o ring απο ebay.

Δοκιμασα σε 1-2 κουμπια και γινονται σχεδον αθορυβα τα red switches.

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα το πληκτρολόγιο. Πρωτη εντύπωση θετικότατη!! Άριστο για τα λεφτά του. Ένα πράγμα που όμως μου έκανε εντύπωση είναι πως κάποια κουμπιά όπως space enter κτλ είναι πιο "ευκολοπατητα" από τα υπόλοιπα. Έτσι είναι και σε εσας;

Δημοσ.

Εγώ έχω το ck108 με μπλε διακόπτες αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι να δω αν συμβαίνει και στο ck104.

Όταν έχω σταθερό φωτισμό με οποιοδήποτε χρώμα πλην των 3 βασικών (κόκκινο, πράσινο, μπλε) κάποια πλήκτρα φωτίζουν διαφορετικά από αλλά πλήκτρα. Είναι λες και κάποια πλήκτρα έχουν άλλη θερμοκρασία χρώματος. Για παράδειγμα, φαίνετε ξεκάθαρα με το πορτοκαλί χρώμα και με το λευκό.

Στο ck104 κάνει το ίδιο???

Δημοσ.

Εγώ έχω το ck108 με μπλε διακόπτες αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι να δω αν συμβαίνει και στο ck104.

Όταν έχω σταθερό φωτισμό με οποιοδήποτε χρώμα πλην των 3 βασικών (κόκκινο, πράσινο, μπλε) κάποια πλήκτρα φωτίζουν διαφορετικά από αλλά πλήκτρα. Είναι λες και κάποια πλήκτρα έχουν άλλη θερμοκρασία χρώματος. Για παράδειγμα, φαίνετε ξεκάθαρα με το πορτοκαλί χρώμα και με το λευκό.

Στο ck104 κάνει το ίδιο???

Δεν έχω παρατηρήσει κατι τέτοιο έως τώρα.

Δημοσ.

Λοιπον παιδια μετα απο 5 χρονια με ενα σκυλι της microsoft λεω να περασω για πρωτη φορα σε μηχανικο.

ck104 με outemu blue λεω να χτυπησω.

Κοιταξα και διαφορα επωνυμα logitech corsair κλπ αλλα οι τιμες στο θεο.

-προγραμματισμος

-fb,youtube κλπ

-ισως κανα παιχνιδι αμα φτιαξω πισι της προκοπης

υγ: λεω να το παρω απο ελλαδα καθοτι δεν εχω ασχοληθει ποτε με αγορες απεξω.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ το CK 104 με RED switches, αισίως την 26η μέρα από την ημέρα της παραγγελίας και τελικά δεν πλήρωσα τίποτα extra για τελωνείο..!Ήταν αποστολή συστημένο μέσω Ολλανδίας..!

Μου κόστισε μαζί με μεταφορικά κ ασφάλεια 48ευ κ κάτι ψιλά..!Δεν μπορώ να συγκρίνω με άλλα μηχανικά γιατί δν είχα ποτέ, αλλά είναι σίγουρα πολύ καλό το πληκτρολόγιο για αυτά τα χρήματα και εξαιρετικά ποιοτικό..!

Νομίζω όμως, ότι αν είναι σε περίοδο με κάτω από 20 ευρώ διάφορα από Ελλάδα δεν αξίζει την αναμονή κ το ρίσκο να περάσει τελωνείο κ να πληρώσεις τα ίδια τελικά..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...