mr.robot Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Το αγόρασαν πολύ καλά. Μου αρέσει ο ήχος που κάνουν τα πλήκτρα και τα χρωμματσ.. το μόνο κακο ότι είναι μικρό..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 τι εννοεις μικρο?σε σχεση με τι το συγκρινεις?απλως δεν εχει χοντροκομμενα κομματια στις ακρες που δεν εχουν λογω να υπαρχουν
mr.robot Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 τι εννοεις μικρο?σε σχεση με τι το συγκρινεις?απλως δεν εχει χοντροκομμενα κομματια στις ακρες που δεν εχουν λογω να υπαρχουν Κοίτα Ναι είναι gaming. Τα περισσότερα είναι ετσι. Όπως το εννοω. Στο γύρο γύρο δεν έχει πλαστικά.. Δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται μικρό.. είχα ένα Microsoft 2000 wireless Γενικά δεν βλέπω σε τίποτα διαφορά. Δεν ξέρω γιατί :ρ
Dantε Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Στη πληκτρολογηση δε βλεπεις διαφορα? Απο που το πηρες?
Chrysostomos Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 συγνώμη,αλλά δεν βλέπεις διάφορα στα πλήκτρα,που είναι και το ζητούμενο;;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 χαχαχα ωραιο και αυτο...εγω ειχα ενα αξιοπρεπεστατο sharkoon και πηγα στο k70 εδω και 10 μερες και καθε φορα που παταω πληκτρο το ξανακοιταω να δω τι παταω απο τον ενθουσιασμο για τον ηχο και την αισθηση και εσυ δεν καταλαβες διαφορα?
shodan Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Αγόρασα και παρέλαβα και εγώ το ck104 με τους κόκκινους διακόπτες. Πολύ καλό για τα χρήματα του, ωραία αίσθηση στην πληκτρολόγηση και σχετικά αθόρυβο όπως το ήθελα. Οι διακόπτες βέβαια είναι σχετικά μαλακοί και θέλουν προσοχή αλλά η πληκτρολόγηση είναι απόλαυση. Πολύ ωραίος και ο φωτισμός, ταιριάζει με μια τηλεχειριζόμενη λεντοταινία που έχω πίσω από το γραφείο. Γενικά δεν το έκλαψα το 40άρι που έδωσα και αν βγάλουν και με καφέ που διαβάζω πως είναι η χρυσή τομή για gaming/typing θα το προτιμήσω.
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα από gearbest με 40 ευρώ. Πριν απ αυτό είχα ένα microsoft sidewinder x6 και δεν ξερω ποτε θα συνηθίσω αυτό εδώ
Dantε Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Και εγω οταν το πρωτοδουλεψα σκεφτομουν οτι δε θα με βολεψει η θα μου παρει καιρο. Μεσα σε μια μερα ημουν οκ. Με τι διακοπτε το πηρες?
mr.robot Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Εγώ το πήρα με κόκκινους από ελλαδσ. Safesales.
Dantε Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μολις παρελαβα και εγω με τους κοκκινους. Ομολογω οτι με μια πρωτη ματια ,δε βλεπεις καμια θεαματικη διαφορα σε σχεση με το απλο μεμβρανης. Σιγουρα ειναι πιο ησυχο(σε σχεση με τους μπλε),αλλα λειπει παντελως το feedback και αυτη η ικανοποιηση στη πληκτρολογηση. Θα το δουλεψω λιγακι και θα ξαναγραψω για να δω και ποιο θα κρατησω. Θελω να παιξω και λιγακι γιατι η αληθεια ειναι οτι τα blue στο gaming δε βολευουν. 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μολις παρελαβα και εγω με τους κοκκινους. Ομολογω οτι με μια πρωτη ματια ,δε βλεπεις καμια θεαματικη διαφορα σε σχεση με το απλο μεμβρανης. Σιγουρα ειναι πιο ησυχο(σε σχεση με τους μπλε),αλλα λειπει παντελως το feedback και αυτη η ικανοποιηση στη πληκτρολογηση. Θα το δουλεψω λιγακι και θα ξαναγραψω για να δω και ποιο θα κρατησω. Θελω να παιξω και λιγακι γιατι η αληθεια ειναι οτι τα blue στο gaming δε βολευουν. Το συνηθίζεις. Από χθες είμαι καλύτερα πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα