κουξκουκ Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ παιδιά έχω να κάνω την έξεις ερώτηση έχω ένα redmi 3s 3/32 και κατά την διάρκεια του βραδινόυ ύπνου χάνει περίπου 10% μπαταρία δεν νομίζω να είναι φυσιολογικό αν υπολογίσουμε ότι έχει 4000 μιλ, μπορεί να με βοήθησει κάνεις το αγόρασα μεταχειρισμένο από το φόρουμ
stelios18120 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Και το δικό μου το letv x800 από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί χάνει από 7% μέχρι και 9% έχω δει. Τώρα είναι ανάλογα και τι εφαρμογές τρέχουν στο background κτλπ
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 αφήνεις ανοιχτό wifi η κάτι άλλο; υπάρχει περίπτωση εκει που το αφήνεις να μην πιάνει τοσο καλά οπότε να ταλαιπωρείται λίγο παραπάνω για να μένει σε σύνδεση.
Chrisgs Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Επίσης τσέκαρε αν το αφήνεις σε σημείο που δεν έχει σήμα,αν δεν έχει βασανίζεται αρκετά. (Έχεις oficial ή custom rom? )
κουξκουκ Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Όχι παιδιά τίποτα από αυτά δεν αφήνω WiFi ανοιχτό τίποτα μάλλον το miui θα φταίει το ταμπλετ iPad mini για τρεις μέρες χάνει 1-2%βαριά βέβαια δεν έχει GSM αλλά... Αυτή είχε πάνω νομίζω είναι official
saruman123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Όχι παιδιά τίποτα από αυτά δεν αφήνω WiFi ανοιχτό τίποτα μάλλον το miui θα φταίει το ταμπλετ iPad mini για τρεις μέρες χάνει 1-2%βαριά βέβαια δεν έχει GSM αλλά... Αυτή είχε πάνω νομίζω είναι official Μια χαρα Official είναι .Από πού το πήρες ;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Κάντο update στην τελευταία 8.2.4.0 Εμένα το mi max την πήρε OTA προχθές.
κουξκουκ Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μια χαρα Official είναι . Από πού το πήρες ; από άτομο του φόρουμ, όχι δεν έχει άλλη ενημέρωση αυτήν είναι η τελευταία μου λέει
chios Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Και πολύ σωστά σου λέει ότι δεν έχει άλλη αναβάθμιση αφού φοράς την τελευταία που έχει βγει. Απορώ με κάποιους που χωρίς να μπουν στον κόπο να δουν υπάρχει άλλη αναβάθμιση σου προτείνουν να κάνεις. Φίλε δες μήπως έχεις όλοι την νύχτα κάτι να τρέχει δοκίμασε ένα βράδυ να κάνεις καθαρισμό εφαρμογών και κλείσε τον συγχρονισμό. Ψάξε και λίγο ασφάλεια - δικαιώματα - αυτόματη έναρξη και κλείσε ότι δεν θέλεις. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Και πολύ σωστά σου λέει ότι δεν έχει άλλη αναβάθμιση αφού φοράς την τελευταία που έχει βγει. Απορώ με κάποιους που χωρίς να μπουν στον κόπο να δουν υπάρχει άλλη αναβάθμιση σου προτείνουν να κάνεις. Φίλε δες μήπως έχεις όλοι την νύχτα κάτι να τρέχει δοκίμασε ένα βράδυ να κάνεις καθαρισμό εφαρμογών και κλείσε τον συγχρονισμό. Ψάξε και λίγο ασφάλεια - δικαιώματα - αυτόματη έναρξη και κλείσε ότι δεν θέλεις. Όλα, σόρρυ μπερδεύτηκα, νόμιζα σε όλα τα μοντέλα θα πήγαινε.
saruman123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 από άτομο του φόρουμ, όχι δεν έχει άλλη ενημέρωση αυτήν είναι η τελευταία μου λέειΟπότε να υποθέσω ότι δεν έχει και εγγύηση εκτός αν το έχει πάρει από κάποιων διανομέα .Αν δεν έχει εγώ στη θέσει σου θα έβαζα τις κοινότητας Κάντο update στην τελευταία 8.2.4.0 Εμένα το mi max την πήρε OTA προχθές. Εδώ αλλά λέει http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=303&mobile=noΤο mi max έχει αυτή τώρα http://en.miui.com/download-302.html
κουξκουκ Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Όχι παιδιά από κινέζικο μαγαζί είναι σίγουρα οπότε δεν έχουνε απόδειξη, το βράδυ τα κλείνω όλα συγχρονισμό δεν τον έχω ούτε κατά την ημέρα ενεργό Συγνώμη που άργησα να απαντήσω έβλεπα ταινία
saruman123 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Όχι παιδιά από κινέζικο μαγαζί είναι σίγουρα οπότε δεν έχουνε απόδειξη, το βράδυ τα κλείνω όλα συγχρονισμό δεν τον έχω ούτε κατά την ημέρα ενεργό Συγνώμη που άργησα να απαντήσω έβλεπα ταινία Τοτε βάλε τις κοινότητας
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Οπότε να υποθέσω ότι δεν έχει και εγγύηση εκτός αν το έχει πάρει από κάποιων διανομέα . Αν δεν έχει εγώ στη θέσει σου θα έβαζα τις κοινότητας Εδώ αλλά λέει http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=303&mobile=no Το mi max έχει αυτή τώρα http://en.miui.com/download-302.html Εμένα έχει global stable 8.2.4.0 Φωτο:
κουξκουκ Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Θα το προωθήσω παιδιά όταν βρω χρόνο να το κάνω για να δούμε και το γίνετε και με αυτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα