vste Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ασχολουμαι εδω και λιγο καιρο με το streaming. Εχω βαλει ανεξαρτητο laptop με μια Hauppage HD PVR2. Δυστυχως το laptop ειναι ενα παλαιο Dell E6410 με i5-520M και δεν τραβαει. Να εξηγησω: Στο OBS μπορω να κανω stream χωρις κολληματα μονο στο very fast preset στα 30 fps. Οτιδηποτε παραπανω ειναι απαγορευτικο. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα τα videos να ειναι σε πολυ κακη ποιοτητα. Δοκιμασα με τον βασικο μου υπολογιστη (i3-6098p) και με ιδιο bitrate σε fast preset με main profile η εικονα ειναι σαφως πολυ ανωτερη και σηκωνει και 60 fps. Αλλα δεν θελω να χρησιμοποιω το βασικο gaming pc μου και για stream. Η ερωτηση μου ειναι υπαρχει κατι σε μεταχειρισμενο, οσο το δυνατον φθηνοτερο, το οποιο και θα κανει καλυτερη δουλεια σαν streaming machine. Φανταζομαι κατι σε AMD γιατι εχω ακουσει οτι τα πανε καλα σε video encoding. Και ποσο περιπου κοστος να υπολογιζω για να δω αν αξιζει τον κοπο. Η μοναδικη μου απαιτηση ειναι να ειναι SFF γιατι ο χωρος ειναι πολυτιμος. Εδω το Laptop με το ζορι χωραει. Ευχαριστω και χρονια πολλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα