taslikos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλημέρα, Αν και χρόνια χρήστης ios ποτέ μου δεν χρειάστηκα να μεταφέρω από υπολογιστή, πάντα το αντίθετο ήθελα. Τώρα θέλω να μεταφέρω βίντεο από υπολογιστη στο iPhone, κατέβασα διάφορες εφαρμογές, καμία δωρεάν και άκρη δεν βρήκα. Μέσω iTunes δεν τα κατάφερα.. Καμία ιδέα;
Neg Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέσω iTunes.. βάζεις τα βίντεο στην βιβλιοθήκη σου στο iTunes και μετά απλά τα συγχρονίζεις με το κινητό, μία άλλη λύση είναι η εφαρμογή Briefcase κατέβασε την και ενεργοποίησε το WiFi Transport, βάλε την IP στον Browser στο PC και πέτα τα αρχεία μέσα και θα τα μεταφέρει στο iPhone
taslikos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέσω itunes τα περνά σαν ταινίες όχι στις φωτογραφίες, άλμπουμ φωτογραφιών... θέλω να περάσω βίντεο στο κινητό για επεξεργασία μέσω imovie αν βοηθά. Κατάφερα να το περάσω τελικά αλλά ενώ ο φάκελος που συγχρονίστηκε είχε 4 βιντεο(το έλεγε το iTunes) πέρασε μόνο 1...
Neg Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέσω itunes τα περνά σαν ταινίες όχι στις φωτογραφίες, άλμπουμ φωτογραφιών... θέλω να περάσω βίντεο στο κινητό για επεξεργασία μέσω imovie αν βοηθά. Κατάφερα να το περάσω τελικά αλλά ενώ ο φάκελος που συγχρονίστηκε είχε 4 βιντεο(το έλεγε το iTunes) πέρασε μόνο 1... Δοκίμασε αυτό με την εφαρμογή Briefcase και από εκεί μπορείς μετά να τα αποθηκεύσεις στις Photo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα