Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, Θέλω να πάρω κάτι καλύτερο απο την 960 που διαθέτω.

Με την 960 είνμαι ικανοποιημένος θα ξαναέπερνα η αυτήν η κάτι καλύτερο (ειναι για άλο pc)

Σκευτομαι για την 1050 αλλά γιατί η 960 ειναι καριβότερη απο την 1050 ενω ειναι παλιότερη-χειρότερη?

το συμπέρασμα το εβγαλα απο διάφορα τέστ που ετρεξα στο ιντερνετ.

Η 1050 ειναι καλυτερη απο την 960 αξίζει τα λεφτα της? αν ναι γιατί κάνει περίπου 1 κατοστάρικο κάτω?

συγεκριμένα εκανα συγρηση  αυτην που εχω με αυτην που θέλω να πάρω.

http://www.skroutz.gr/s/6459833/MSI-GeForce-GTX960-4GB-Gaming-GTX-960-GAMING-4G.html

https://www.skroutz.gr/s/10263026/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-OC-GV-N105TOC-4GD.html#specs

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες και 1050ti.

Αυτην κοιτάω.

Σε διάφορα που ετρεξα στο ιντερνετ με συγκριση καρτών βγάζει την 1050 καλυτερη απο την 960.

Δέν είναι?Ειναι και ποιο καινούρια όπος είπε και παραπάνω το παιδί

υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα? 140-160 ευρό?

Δημοσ.

Αυτην κοιτάω.

Σε διάφορα που ετρεξα στο ιντερνετ με συγκριση καρτών βγάζει την 1050 καλυτερη απο την 960.

Δέν είναι?Ειναι και ποιο καινούρια όπος είπε και παραπάνω το παιδί

υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα? 140-160 ευρό?

Δεν αξίζει τον κόπο η τόσο μικρή διαφορά, για καινούρια κοίτα τουλάχιστον 1060 6gb ή 480. Τώρα σε λίγες μέρες βγαίνει και refresh των amd.

Δημοσ.

Σε αυτές που αναφέρεις ξεφευγουμε σε χρήματα.

Η διαφορά στης επιδώσεις ειναι μικρή με τη 1050 καλύτερη αλλά στα χρήματα μεγάλη. με την 1050 ενα κατοστάρικο κάτω..

δεν μπορώ να πάω πάνω απο 150-160 αντε 170 ευρό μάξ.

Δημοσ.

Η επόμενη γενιά καρτών θα κυκλοφορήσει κατα πάσα πιθανότητα του χρόνου πια.

Τώρα στα του θέματος. Η 1050 Τι είναι κατα μέσο όρο σε παιχνίδια γύρω στο 7-8% καλύτερη. Στα 150-160 δεν έχεις και πολλές επιλογές, μόνο η 1050 Τι βλέπω.

• Like 1
Δημοσ.

Η επόμενη γενιά καρτών θα κυκλοφορήσει κατα πάσα πιθανότητα του χρόνου πια.

Τώρα στα του θέματος. Η 1050 Τι είναι κατα μέσο όρο σε παιχνίδια γύρω στο 7-8% καλύτερη. Στα 150-160 δεν έχεις και πολλές επιλογές, μόνο η 1050 Τι βλέπω.

Αυτο λέω και εγώ εφόσον με την 960 είμαι ικανοποιημένος με την 1050 που ειναι λιγο καλύτερη θα ειμαι λίγο καλύτερα.

Αυτο που με προβληματίζει είναι το γιατί είναι τόσο φτινή εφόσον ειναι καλύτερη απο την 960.

Δημοσ.

Εννοείς οτι οταν βγούν αυτές θα πέσει η τιμή της 1060?

Εννοώ ότι δεν συμφέρει να κάνεις αυτή την αγορά. Θα δώσεις λεφτά χωρίς να πάρεις κάτι αξιόλογο σε επιδόσεις . Αν βρεις όμως κάτι σε μεταχειρισμένο όπως μια gtx 1060 σε καλή τιμή τότε αλλάζει 

• Like 1
Δημοσ.

Εννοώ ότι δεν συμφέρει να κάνεις αυτή την αγορά. Θα δώσεις λεφτά χωρίς να πάρεις κάτι αξιόλογο σε επιδόσεις . Αν βρεις όμως κάτι σε μεταχειρισμένο όπως μια gtx 1060 σε καλή τιμή τότε αλλάζει 

δεν ειναι αξιόλογη σε επιδώσεις η 1050 με 160 ευρό?

Δημοσ.

Ώπα, τώρα κατάλαβα. Έχεις την 960, και σκέφτεσαι να πάρεις την 1050 Τι? Όχι, τζάμπα λεφτά θα δώσεις.. Καλά λένε τα παιδιά παραπάνω. Για να θεωρηθεί αναβάθμιση και να αξίζουν τα λεφτά, πρέπει να πας το λιγότερο σε 1060/480.

Δημοσ.

Αποψη μου είναι να κρατήσεις λεφτά για κάτι που θα σου κρατήσει (480, 1060 και δες και τις νεες της αμδ). Στο ενδιάμεσο κάνε overclocking την 960. Την 960 έχω και κάνει καλό oc. Το να δώσεις χρήματα και σε ένα χρόνο να βγει ένα παιχνίδι που θα θες να παίξεις και θα πρέπει να ρίξεις τα γραφικά θα σε απογοητεύσει.

Δημοσ.

Ανεβαινει πολύ το budget σε 1060 και 480...

Δέν την θέλω για το ιδιο pc να κάνω αναβάθμηση δηλαδή..θέλω να πάρω ιδια η καλύτερη γιαυτο είπα την 1050 ειναι ελάχιστα καλύτερη και ειναι και στα λεφτά μου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...