Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπου τα πουλανε μια περιουσια, μιας και ειναι "συλλεκτικα".

Απο εκει και περα, αυτο που ψαχνεις -πλεον- ειναι το Battleground: Crossbows and catapults οπου κυκλοφορησε 10 χρονια πριν.

Τα κακα νεα εδω ειναι πως ουτε αυτο ειναι φθηνο, θα χρειαστεις λιγη υπομονη για να το πετυχεις μεσω ebay/boardgamegeek σε καλη κατασταση.

Οπου στη τελικη antreaslam και με τα χρηματα που θα δωσεις, μπορεις να παρεις ενα τρισδιαστατο εκτυπωτη, να φτιαξεις ολες τις φιγουρες και θα σου μεινει και ο εκτυπωτης καθεαυτου.

μου φαινεται ενδιαφέρον , αλλά είναι επίσης πολύ ακριβό, σκεφτόμουν να μην ανεβω απο 100αρικο, για μια αρκετα φουλ εκδοση!

Αλλά είναι ενδιαφέρον, thanks!! θα το ψάξω...

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!! Απλα... !!! Καμια σχεση με τα σημερινα χαζα..!! Ειχα τα παντα.. "μεγαλη - μικρη πολιορκία" Κύκλωπα, Μινοταυρο, Δουρειο Ίππο, Ασπιδα Μαχης, δρακο... κτλ κτλ κτλ Οτι αξεσουαρ κυκλοφώρησε..!! (καθε Χριστουγεννα κ γιορτες.. μαζευα για να το συμπληρώσω.. ) ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ Ever.. Κριμα που δεν θυμαμε τι απεγιναν ολα αυτα.. (Εχω μονο μερικες φυγουρες.. 1 τοξο κ 1 πυργο..:(  ) Aν κυκλοφορούσε ξανα.. θα το έπαιρνα παλι 100% ;) (αλλα οχι και 600 ρε παλικάρι.. )

Επεξ/σία από maidenvagos
  • Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω και να ξαναπάρω το "ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ".
Το 'χει κανείς διαθέσιμο; Ομιλώ για ΝΟΡΜΑΛ τιμές, όχι για τρελά νούμερα.

Επεξ/σία από lupus_Hegemonia
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lupus_Hegemonia είπε

Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω και να ξαναπάρω το "ΚΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΕΣ".
Το 'χει κανείς διαθέσιμο; Ομιλώ για ΝΟΡΜΑΛ τιμές, όχι για τρελά νούμερα.

Ψάξε το αντιστοιχο group στο facebook. Ειναι πολλοί ενημερωμένοι εκει και μπορουν να σου πουν τα πάντα.

Πάντως ΑΝ το βρεις, ετοιμάσου να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pontez2 είπε

Ψάξε το αντιστοιχο group στο facebook. Ειναι πολλοί ενημερωμένοι εκει και μπορουν να σου πουν τα πάντα.

Πάντως ΑΝ το βρεις, ετοιμάσου να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Για την κόρη μου το θέλω, όχι για μένα "και καλά συλλέκτης". Οπότε, δεν είμαι τρελός να δώσω 600-700 ευρώ. Ένα κατοσταρικάκι και ως εκεί.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lupus_Hegemonia είπε

Για την κόρη μου το θέλω, όχι για μένα "και καλά συλλέκτης". Οπότε, δεν είμαι τρελός να δώσω 600-700 ευρώ. Ένα κατοσταρικάκι και ως εκεί.

Για να καταλάβεις, με 100 ευρω παιρνεις μεταχειρισμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Ολόκληρο το παιχνίδι ειναι σιγουρα πιο ακριβο. Ψάξε το γκρουπ και θα καταλάβεις. Κι εγω θέλω το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά γενικά τα vintage παιχνιδια βαράνε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/04/2017 at 09:47, antreaslam said:

Εχω πολύ καιρό να ανοίξω ηλίθιο θέμα, και ανοίγω το πρώτο μου.

Οσοι είσαστε κοντά στα 40, δε μπορεί να μην έχετε παιξει το επικό παιχνίδι Καστρα και πολιορκητές.

Ο μικρός μου έχει φτασει έξι τώρα, και έψαχνα τι δώρο να του πάρω στα γενέθλιά του, και επειδή του αρέσει αυτό το στυλ παιχνιδιών (και το συγκεκριμένο δεν ήταν βίαιο), έψαξα μήπως υπάρχει.

Μετά λυπης μου είδα ότι δνε υπάρχει, και ότι αν βρεθεί μεταχειρισμένο, πουλιέται όσο....ένα αμάξι (600 ευρώ τιμή είδα, έλεος)!!
Εχετε κατά νου, κάποιο άλλο παρόμοιο παιχνίδι?

Εννοείται οτι όχι μόνο το έχω παίξει, αλλά το έχω ακόμα και εδώ και κάνα εξάμηνο ξεκίνησα να παίζω με τον 5χρονο γίο μου. Σαφώς ταλαιπωρημένο αλλά πλήρως λειτουργικό!!! Η πλάκα είναι οτι σαν να το ήξερα απο τότε και το φύλαγα για να το παίζω με τα παιδιά μου!!! 

Εdit: 2 ώρες μετά...η άβολη στιγμή που καταλαβαίνει οτι έκανες quote σε σχόλιο τετραετίας 😜

Επεξ/σία από g_f
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρήκα και πήρα την "Μικρή Πολιορκία". Την αγόρασα στην ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ τιμή των 70 ευρώ (χωρίς κουτί και οδηγίες).
Μ' ενδιαφέρει τώρα να βρω:

• 2 Κάστρα
  • 4 μαχητές βάρβαρους
  • 4 μαχητές βίκινγκ
  • 4 βολίδες βάρβαρων
  • 4 βολίδες βίκινγκ
  • 4 τούβλα βάρβαρων
  • 4 τούβλα βίκινγκ

Όποιος έχει έτσι "χύμα" και δίνει αυτά που ψάχνω, ας μου στείλε ΡΜ.

Επεξ/σία από lupus_Hegemonia
Δημοσ.

Πως και καμία εταιρεία δεν βγάζει καινούργια έκδοση του παιχνιδιού; Δεν ξέρω για τα πιτσιρίκια αλλά πολλοί σαρανταρηδες θα τρέχαμε να το αγοράσουμε τάχα για τα παιδιά μας!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ ήθελα να βρω το κάστρα και πολιορκητές για να το παίξω με την οικογένεια μου αλλά δεν βρίσκεται εύκολα πλέον κι αν βρεθεί κάποιο θα είναι απαγορευτική η τιμή! Είπαμε οκ νοσταλγία αλλά όχι να πέσουμε και στη κοροϊδία!!! Λέω όμως (επειδή πιο πολύ το θέλω για λόγους νοσταλγίας γιατί τα σημερινά παιδιά δεν ξέρω κατά πόσο θα τους αρέσει) να πάρω το παρακάτω που είναι σχεδόν το ίδιο, καινούριο και σε πολύ καλή τιμή!:D

https://www.fantasy-shop.gr/and-el-6.html

7 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Πως και καμία εταιρεία δεν βγάζει καινούργια έκδοση του παιχνιδιού; Δεν ξέρω για τα πιτσιρίκια αλλά πολλοί σαρανταρηδες θα τρέχαμε να το αγοράσουμε τάχα για τα παιδιά μας!

Έχει βγει κάτι παρόμοιο!

POLIORKIA.jpg

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...