lakosta Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλημέρα σας και χρονιά πολλά σε όλους. Έχω συνδέσει το λαπτοπ με μια εξωτερική οθόνη και θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποια συντομευση του πληκτρολογιου(εξωτερικο και αυτο) που να ανοιγει το λαπτοπ. Ευχαριστώ... Υγ. Μιλάμε για win10
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Αυτό που ζητάς δεν είναι θέμα πληκτρολογίου ούτε windows. Θα μπεις στο bios και θα δεις τι επιλογές έχει για power on. Εκεί μπορείς να ορίσεις να ανοίγει από το πληκτρολόγιο ή το ποντίκι. Νομίζω όμως ότι πρέπει να μπαίνει σε αναστολή για να λειτουργήσει η επαναφορά και όχι να κάνει τερματισμό.
lakosta Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μπήκα στο bios αλλά δεν είχε κάτι σε power on Το μόνο που είχε ήταν power beep και αυτό μόνο να το ενεργοποιησω/απενεργοποιησω Οπότε λογικά είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω έτσι?
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Κάπου πρέπει να έχει power options. Όλα έχουν. Ψάξε όλες τις κατηγορίες.
lakosta Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα...Και εψαξα σε 3 λαπτοπ Δυο lenovo και ενα dell Και στα 3 στο bios menu δεν εχει καποια εντολη για συντομευση power on απο πληκτρολογιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα