Athanasios2104 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 προσπαθώ να βρω μία λύση για streaming ελληνικών καναλιών μέσω internet* (επειδή είμαι εξωτερικό), ως τώρα έχω βρει ένα "kodi tv" και κάποια sites που το streaming είναι δεν δουλεύει πάντα γενικά τι επιλογές έχω; *δορυφορική TV δεν γίνεται να βάλω (που θα ήταν η καλύτερη λύση)
bele Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Γενικά με το kodi και μερικά add ons γίνεται να δεις κανάλια. Όπως ειπες η free εκδοση τους π.χ. το greek live tv απο το lamda repisitory που χρησιμοποιώ και εγώ. Τώρα για πιο σίγουρες λύσεις υπαρχουν πακέτα iptv επι πληρωμής τα οποια δεν τα έχω ψάξει περαιτέρω. 1
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δεν το ήξερα αυτο με τα iptv, να φανταστώ κάτι σαν τις υπηρεσίες του ΟΤΕ; Θα το ψάξω, ευχαριστώ για το hint
bele Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ναι κάτι τέτοιο είναι το iptv. Κανονικά υπαρχουν νόμιμα πακέτα με ξένα κυρίως κανάλια, αλλά υπαρχουν και πιο "περίεργα" στα οποία βρίσκεις και συνδρομητικό περιεχόμενο. Απλα ψαξου καλά πριν πας σε αυτή τη λύση έτσι ώστε να βρεις κάτι αξιόπιστο..όπως σου είπα δεν έχω ασχοληθεί παραπανω. Good luck!
kargo130 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Αξιωμα Οταν εισαι εξωτερικο ψαχνεις σαν "τρελος" να βρεις και να δεις ελληνικα καναλια. Οταν εισαι ελλαδα τα παρακολουθεις κατα μεσο ορο 5λ/μερα. Δεν ξερω σε ποια χωρα εισαι, αλλα αν εισαι ευρωπη ψαξε για κανενα τουρκο/αιγυπτιο/αφρικανο που ασχολειται με αυτα(συνηθως καταστηματα με δορυφορικες λυσεις) και θα βρεις ευκολα ακρη. 1
Anorymous Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ναι κάτι τέτοιο είναι το iptv. Κανονικά υπαρχουν νόμιμα πακέτα με ξένα κυρίως κανάλια, αλλά υπαρχουν και πιο "περίεργα" στα οποία βρίσκεις και συνδρομητικό περιεχόμενο. Απλα ψαξου καλά πριν πας σε αυτή τη λύση έτσι ώστε να βρεις κάτι αξιόπιστο..όπως σου είπα δεν έχω ασχοληθεί παραπανω. Good luck! Δηλαδή μπορείς να βρεις nova πχ ?
Pa0ki Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Γερμανία που είμαι πάντως, με 200€/χρόνο + το μηχάνημα έχεις όλα τα ελληνικά + όλα τα nova + όλα του ote + sky, μέσω ίντερντετ, χωρίς πιάτο Εννοείται απατεωνιά, αλλά δουλεύει κομπλέ (εγώ δεν έχω)
Athanasios2104 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Άρα θέλεις iptv box + συνδρομή, interesting.. @Pa0ki, ποια ειναι η υπηρεσία με τα 200€/χρόνο;
Pa0ki Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Εγώ δεν έχω ρε μάγκες, ξέρω όμως αρκετούς(Στουτγκάρδη) Δεν είναι υπηρεσία, απλά έρχεται ο Έλληνας τυπάς και σου σετάρει το μηχάνημα. Τί και πώς δεν ξέρω Είχα σκεφτεί να βάλω μόνο για μπαλίτσα, απλά η όλη φάση μου κάθεται σα να πληρώνω κάποιον να μου κάνει φορμάτ ή για να μου γράψει μια ταινία σε dvd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα