zaccki Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Έχω στην κατοχή μου ένα iPod Classic 160GB 7th Gen (Late 2008) το οποίο με κρατάει συντροφιά εδώ και 5 περιπού χρόνια! Αν και σχετικά άψογο εμφανισιακά, σκέφτομαι να του κάνω μια "ανανέωση" στο housing με κάτι τέτοιο: https://www.aliexpress.com/item/Black-Front-Faceplate-U2-Back-Rear-Housing-Case-Cover-Red-Clickwheel-Flex-Central-Button-for-iPod/1860454588.html Αν και τα χερια μου "ψιλοπιάνουν" βλέποντας τους οδηγούς στο ifixit ψιλοτρόμαξα! Έχει ασχοληθεί κάποιος φίλος με το "λύσιμο" του παραπάνω iPod? Είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται σε μένα?
Neg Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δοκίμασα να κάνω ένα Teardown ενός iPod Nano γιατί είχε χαλάσει η οθόνη.. το αποτέλεσμα; Χάλασε και το iPod
zaccki Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Χαχα! Επειδη νιωθω εντονα οτι θα εχω παρομοιο αποτελεσμα φιλε Neg, μηπως γνωριζει καποιος φιλος καποιο μαγαζι ή τεχνικό στη Θεσσαλονικη οπου θα μπορουσε να κανει την αλλαγη με λογικο κοστος?
SaFiS Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ακόμη και εγώ, που έχω λύσει άπειρα κινητά (ειδικά iPhones) και μικροσυσκευές, το συγκεκριμένο δεν θα το έβαζα χέρι. Είδα το teardown και τρόμαξα...
dhmhtrhs79 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εγω το εκανα περυσι στο δικο μου classic 6th gen 120gb και ομολογω οτι παροτι τα χερια μου πιανουν, ηταν απο τα δυσκολοτερα tasks, και δυσκολα θα το ξανατολμουσα. Ειδικα να ρισκαρω να το χαλασω για κατι εμφανισιακο οπως αυτο που θες. Εμενα ειχε χαλασει ο δισκος, οποτε το ρισκαρα αφου δεν ειχα να χασω τιποτα. Δυσκολο αλλα με λιγη προσοχη γινεται. Απλα θελει χρονο, οχι βιασυνες και καλο tutorial (δες πχ. το αντιστοιχο του ifixit) ωστε να το πας βημα βημα, γιατι οι καλωδιο ταινίες δεν αστειευονται
zaccki Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις και την...επιβεβαιωση για τη δυσκολια του εγχειρηματος. Μιλησα το πρωι με το milaraki οι οποιοι μου ειπαν οτι το αναλαμβανουν κανονικα αλλα οπως ειναι λογικο δεν μπορεσαν να εγγυηθουν και τον "μη τραυματισμο" του original housing κατα την αφαιρεση του, πραγμα που φυσικα με ενδιαφερει. Δεν εχω κατασταλαξει πλεον αν θα προχωρησω στην αλλαγη με βαση και αυτα που γραφετε παραπανω. Σιγουρα δεν υπαρχει περιπτωση να το επιχειρησω μονος μου οσο και να πιανουν τα χερια μου. Υπαρχει καποια αλλη προταση από Θεσσαλονίκη μεριά τυχόν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα