Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους !

Έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα στο tablet του γιου που πήρα την πρωτοχρονιά. Συγκεκριμένα δεν ανοίγει. Του κάνει Hard reset, ακούγεται ένας θόρυβος σαν να άνοιξε, αλλά η οθόνη μαύρη.

Στο ίντερνετ που έψαξε μου είπε ότι είναι κάτι σύνηθες και έχει φύγει κάποιο καλώδιο. Το έχουν πάθει και κάποιοι φίλοι του.

Λοιπόν, απευθύνομαι στο μαγαζί που το πήρα ή βρίσκω τη Samsung Ελλάδος και συννενοούμαι. Από αυτό που έγραψα , η εγγύηση με καλύπτει. Τέσσερις μήνες τα έχουμε. Πήρα και γω ένα ίδιο με το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ο γιος είπε ότι δεν του έχει πέσει κάτω ούτε τίποτα περίεργο.

Κάποια συμβουλή?

Χρόνια πολλά και πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από εκεί που το πήρες και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το κατάστημα .

Ή αν θες και σε βολεύει καλύτερα πας με την απόδειξη και την ταυτότητα σου σε ένα κατάστημα Γερμανό και αναλαμβάνει και εκείνος να το στείλει στην Samsung.

Κάπου στις 15 μέρες θα έχεις απάντηση .

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους !

Έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα στο tablet του γιου που πήρα την πρωτοχρονιά. Συγκεκριμένα δεν ανοίγει. Του κάνει Hard reset, ακούγεται ένας θόρυβος σαν να άνοιξε, αλλά η οθόνη μαύρη.

Στο ίντερνετ που έψαξε μου είπε ότι είναι κάτι σύνηθες και έχει φύγει κάποιο καλώδιο. Το έχουν πάθει και κάποιοι φίλοι του.

Λοιπόν, απευθύνομαι στο μαγαζί που το πήρα ή βρίσκω τη Samsung Ελλάδος και συννενοούμαι. Από αυτό που έγραψα , η εγγύηση με καλύπτει. Τέσσερις μήνες τα έχουμε. Πήρα και γω ένα ίδιο με το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ο γιος είπε ότι δεν του έχει πέσει κάτω ούτε τίποτα περίεργο.

Κάποια συμβουλή?

Χρόνια πολλά και πάλι.

να το πας στην αντιπροσωπια στον χαιδαρι που ειναι το σερβις της σαμσουγκ αν μενεις αθηνα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...