brakosta Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα pc που κάθεται και θέλω κάποια στιγμή να του εγκαταστήσω δύο δίσκους και xpenology. Εχει ήδη windows 7 και 500GB 3.5'' WD.Τα ερωτήματα μου είναι:1. Η μνήμη (2GB) είναι καλή για κάτι τέτοιο;2. Εχω δύο εξωτερικούς σκληρούς ( 2,5'' WD 750GB ) και δεν ξέρω αν υπάρχει συμβατότητα για να τους βάλω μέσα. 3. Για τον επεξεργαστή φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Σας επισυνάπτω πληροφορίες του συστήματος και μία από τον εξωτερικό σκληρό που έχω βγάλει την θήκη. Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες πείτε μου.
Ledis Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Θεωρώ ότι μια χαρά είναι. θα σου πρότεινα να βάλεις αλλά 2GB RAM Εγώ συνήθως το στήνω σε hp microserver gen8 με Celeron και έχει πολύ καλά Transefer Rate
leo066 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα pc που κάθεται και θέλω κάποια στιγμή να του εγκαταστήσω δύο δίσκους και xpenology. Εχει ήδη windows 7 και 500GB 3.5'' WD. Τα ερωτήματα μου είναι: 1. Η μνήμη (2GB) είναι καλή για κάτι τέτοιο; 2. Εχω δύο εξωτερικούς σκληρούς ( 2,5'' WD 750GB ) και δεν ξέρω αν υπάρχει συμβατότητα για να τους βάλω μέσα. 3. Για τον επεξεργαστή φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Σας επισυνάπτω πληροφορίες του συστήματος και μία από τον εξωτερικό σκληρό που έχω βγάλει την θήκη. Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες πείτε μου. μια χαρά είναι η μνήμη, γιατί δεν δοκιμάζεις μόνος σου αν όλα αναγνωρίζονται σωστά? δεν είναι δύσκολο, για τους εξωτερικούς τι εννοείς, να τους βγάλεις από την θήκη και να τους βάλεις εσωτερικά? δεν θα έχεις πρόβλημα, μπορείς να τους βάλεις σαν ένα volume ή να τους έχεις το κάθε ένα ξεχωριστά σα δυο volumes
brakosta Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. @leo066 Θα αφήσω την μνήμη για αρχή και στην πορεία αν χρειαστεί προσθέτω. Οι δίσκοι είναι εξωτερικοί 2.5''. Ρωτάω μήπως υπάρχει πρόβλημα. Αλλά καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει όπως λες. Έχω σκεφτεί να τους κάνω Raid1 και να φορτώσω μέσα ολα τα pdf της δουλειάς μου. Θα το δοκιμάσω όποτε βρω χρόνο και αν είναι θα επανέλθω. ΤΗΝΧ
leo066 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. @leo066 Θα αφήσω την μνήμη για αρχή και στην πορεία αν χρειαστεί προσθέτω. Οι δίσκοι είναι εξωτερικοί 2.5''. Ρωτάω μήπως υπάρχει πρόβλημα. Αλλά καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει όπως λες. Έχω σκεφτεί να τους κάνω Raid1 και να φορτώσω μέσα ολα τα pdf της δουλειάς μου. Θα το δοκιμάσω όποτε βρω χρόνο και αν είναι θα επανέλθω. ΤΗΝΧ Αν θέλεις να τους κρατήσεις USB μπορείς, αλλά δεν θα μπορείς να τους κάνεις raid
brakosta Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέσα θα τους βάλω με κάποια βάση γιατί οι θέσεις που έχει είναι για 3,5''.
brakosta Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Τελικά το έστησα και είναι μια χαρά. Έχω ένα θέμα με το δίκτυο. Ο ένας υπολογιστής(BROKER1) τον βλέπει τον server μόνο. Δεν τον βλέπει ο BROKER3. Εννοείται ότι το xpenology είναι το SERVERAKI στην φωτογραφία. Έχω ξεχάσει κάποια ρύθμιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα