Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι μπανανες που τρως του εμποριου, τσικιτα, ντολε και ολες οι αλλες, ΔΕΝ ειναι της φυσης, δηλαδη οταν ειναι σε πρωιμο σταδιο, τις τιγκαρουν στις ενεσεις, στις ριζες τους με γλυκαντικες ουσιες και αλλα διαφορα προσθετα χημικα, ωστε να μεγαλωσει γρηγορα, να υπερδιογκωθει και να αποκτησει γλυκια γευση...αν φας ποτε πραγματικη μπανανα, 1ον ειναι μικρη σε μεγεθος, 2ον δεν εχει καμια σχεση σε γευση με τις δηθεν μπανανες, ειναι πικρες, χωρις καποια ιδιαιτερη γευση, με λιγα λογια δεν θα σου αρεσουν καθολου, αλλα αυτη ειναι η πραγματικη μπανανα, με τον καιρο ομως θα σου αρεσει και θα εκτιμησεις την φυση...οποτε ειναι λαθος αυτο που ειπες οτι απογοητευτηκες απο τυ φυση! :) πραγματικη μπανανα μπορεις να βρεις σε ορισμενα καταστηματα με βιολογικα προιοντα αλλα αν θες γνησια 100% μονο σε ιδιωτες που τα παραγουν μονοι τους προς κρητη μερια, φυσικα, χωρις τιποτα χημικο, οπως δηλαδη το βγαζει η φυση!

 

Είναι μια αλήθεια αυτό, αρκετά προϊόντα που παράγονται 100% με φυσικό τρόπο σε υγιεινό περιβάλλον και χωρίς άλλες παρεμβάσεις με ουσίες φυτοφάρμακα κ.α. έχουν μια γεύση που τίνει προς την ισορροπία και την ουδετερότητα, ούτε πολύ γλυκό ούτε πολύ ξυνό πικρό κοκ. Αυτό έχει το θετικό πλεονέκτημα οτι τρως την συγκεκριμένη τροφή χωρίς να έχεις την αίσθηση της μη καλής γεύσης ή της υπερβολικής γεύσης είτε προς το γλυκό είτε προς κάτι άλλο. Διότι μην ξεχνάμε ο πρωταρχικός στόχος του ανθρώπου όταν τρώει κάτι από τα αρχαία χρόνια είναι να πάρει την ενέργειά της τροφής και οχι η γεύση της, τώρα το γιατί αργότερα το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι η γεύση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

  • Like 1
Δημοσ.

Ενταξει, υπαρχουν και χειροτερα.Καποιοι πινουν το  καφε σκετο .Και ναι , δεν  ειναι κρατουμενοι στο Γκουανταναμο  <_<

  • Like 2
Δημοσ.

τι εχετε παθει τωρα τελευταια μια τα μπαρακια μια τα μωρα τωρα η σοκολατα,μετα τι εχει ?

 

Εγώ μπορώ να σκεφτώ ένα παρόμοιο thread με προβληματισμούς για συγκεκριμένο φαγητό, αλλά δεν το λέω γιατί αν ανοίξει θα γίνει της πόπης και μάλλον θα κλειδωθεί.

Δημοσ.

Τον πίνω σκετο :D

Τον πινω στην εφορια.

Για τον τιες. Ειναι θεμα γουατου. Και μενε δεν μαρεσει η σοκολατα. Οκ μ'αρεσει, αλλα προτιμω φρουτοδες γευσεις.

Δημοσ.

Έφαγες πράγματι σκέτο κακάο; Ήταν σωστά προετοιμασμένο (αν έχει ζυμωθεί, αν έχει κοπεί στην ώρα του κτλ;)

Το κακάο συνήθως πράγματι χρειάζεται ζάχαρη για να είναι νόστιμο, αλλά και οι μπανάνες και οι φράουλες έχουν ένα σωρό ζάκχαρα από "φυσικού" τους, γι' αυτό και τα θεωρείς νόστιμα. Επίσης τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά που τρώς, από το καρότο και το πανζάρι μέχρι το καλαμπόκι και το σιτάρι δεν έχουν καμία σχέση με το πως ήταν πριν 5-10 χιλιάδες χρόνια, όλα έχουν αλλάξει πολύ σημαντικά χάρην στην επιλεκτική καλλιέργεια.

Γενικά καλό είναι να προσέχεις την καθημερινή κατανάλωση ζάχαρης και να προσέχει να είναι επί το πλείστον από φυσικές πηγές (λχ φρούτα), αλλά η ζάχαρη δεν είναι κυριολεκτικά ο χίτλερ όπως διάφορες δημοφιλείς τάσεις στις δίαιτες υποστηρίζουν.

Δημοσ.

Παντα θα μου αρεσει η σοκολατα

Μπανανες ηταν ενα παραδειγμα, εστω αχλαδια. Θα μου πεις και αυτα εχουν υποστει γενετικη τροποποιηση για να ειναι γλυκα-ας ειναι.

Ειμαι φαν της ζαχαρης αλλα..

Εδω βαζουν ζαχαρι στο ψωμι, αν εχετε το θεο σας! Θελω να φαω κατι αλμυρο ενα τοστακι για παραδειγμα, ζαμπον αλμυρο κασερι αλμυρο ψωμι ζαχαρι κετσαπ ζαχαρη. Παντου ζαχαρη. Κριμα.

Δημοσ.

Παντα θα μου αρεσει η σοκολατα

Μπανανες ηταν ενα παραδειγμα, εστω αχλαδια. Θα μου πεις και αυτα εχουν υποστει γενετικη τροποποιηση για να ειναι γλυκα-ας ειναι.

Ειμαι φαν της ζαχαρης αλλα..

Εδω βαζουν ζαχαρι στο ψωμι, αν εχετε το θεο σας! Θελω να φαω κατι αλμυρο ενα τοστακι για παραδειγμα, ζαμπον αλμυρο κασερι αλμυρο ψωμι ζαχαρι κετσαπ ζαχαρη. Παντου ζαχαρη. Κριμα.

 

Κατά πάσα πιθανότητα και το ζαμπόν έχει ζάχαρη μέσα, διάβασε την ετικέτα. Συνήθως έχουν δεξτρόζη που είναι ένα ισομερές της γλυκόζης.

Δημοσ.

Παντα θα μου αρεσει η σοκολατα

Μπανανες ηταν ενα παραδειγμα, εστω αχλαδια. Θα μου πεις και αυτα εχουν υποστει γενετικη τροποποιηση για να ειναι γλυκα-ας ειναι.

Ειμαι φαν της ζαχαρης αλλα..

Εδω βαζουν ζαχαρι στο ψωμι, αν εχετε το θεο σας! Θελω να φαω κατι αλμυρο ενα τοστακι για παραδειγμα, ζαμπον αλμυρο κασερι αλμυρο ψωμι ζαχαρι κετσαπ ζαχαρη. Παντου ζαχαρη. Κριμα.

Η ζάχαρη στο ψωμί μπαίνει για να φουσκώσει και η ποσότητα είναι πολύ μικρή
Δημοσ.

Μια χαρά είναι η σκέτη σοκολάτα αλλά και το κακάο γούστα είναι αυτά, θυμάμαι μια εποχή είχε βγάλει η algida ένα παγωτό μαζί με bitter σοκολάτα και κόκκους καφέ και ήταν από τα αγαπημένα μου.

Δημοσ.

Ενταξει, υπαρχουν και χειροτερα.Καποιοι πινουν το  καφε σκετο .Και ναι , δεν  ειναι κρατουμενοι στο Γκουανταναμο  <_<

Σκέτος και κσερό πσωμί!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...