Chocobo Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Καλησπέρα.Πρέπει να αλλάξω καλώδιο ιντερνετ σύντομα καθώς το υπάρχον έχει αρχήσει να χαλάει με απτέλεσμα χαμηλή ταχύτητα ή διακοπές. Στο σπίτι (στην πολυκατοικία) τα καλώδια του τηλεφώνου είχαν θέμα εξ'αρχής οπότε και πέρασα δικό μου καλώδιο εξωτερικό που ξεκινούσε κατευθείαν απο την παροχή του ΟΤΕ μέχρι την πρίζα στο σπίτι μου. Είχα αγοράσει ένα φτηνό καλώδιο τηλεφώνου αλλά παρόλα αυτά άντεξε 3 χρόνια. Αυτή τη φορά όμως έτυχε να έχω πολύ καλώδιο πολύ καλύτερης ποιότητας το οποίο έχω απο κάτι μεγάλα ηχεία συναυλίας. Δεν ξέρω όμως αν κάνει.Οπότε τα φώτα σας. 1
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Οχι το καλωδιο ηχειου δεν κανει.θα πας να παρεις καλωδιο Utp εξωτερικου χωρου ειτε μπορεις να παρεις απλο Utp που θα το περασεις μεσα απο το σπιραλ.αν θες κατι πιο καλο απο το Utp σε θεμα να εχει καλυτερη μονωση υπαρχουν και pet καλωδια που δεν ειναι Utp. 1
Chocobo Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Να σαι καλά,οκ έκανα παραγγελία καλώδιο utp λίγο καλύτερο απο το παλιό οπότε νομίζω είμαι καλά
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 μπορεις να το περασεις μεσα σε πλαστικο σωληνα και απλα να μην χαλασει ποτε
Chocobo Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Είναι λίγο χάλια η ταράτσα στην εν λόγω πολυκατοικία.Θα πάρω σπιράλ σωλήνα να καλύψει το μέρος που το χτυπάει ο ήλιος και η βροχή.Κάτι φτηνό ούτος ή άλλως το υπάρχον για την τιμή του το ότι έβγαλε 3 χρόνια με καθησυχάζει.
jkoukos Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Βάζεις UTP εξωτερικών χώρων τύπου ΡΕΤ (Cat5e ή Cat6) και το ξεχνάς για πολλά χρόνια. Έχω βάλει εναέρια αντίστοιχο τηλεφωνικό 11+ χρόνια, εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες και δεν έχει το παραμικρό θέμα. 1
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Είναι λίγο χάλια η ταράτσα στην εν λόγω πολυκατοικία.Θα πάρω σπιράλ σωλήνα να καλύψει το μέρος που το χτυπάει ο ήλιος και η βροχή.Κάτι φτηνό ούτος ή άλλως το υπάρχον για την τιμή του το ότι έβγαλε 3 χρόνια με καθησυχάζει. εσυ διαλεγεις.μπορει το σπιραλ να σου βγει σε κοστος οσο ενα νεο καλωδιο utp εξωτερικου χωρου που σιγουρα θα αντεξει παρα πολλα χρονια.υπάρχουν και pet χ ζευγαριων σε διαφορες ποιοτητες και αυτα.
Chocobo Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 εσυ διαλεγεις.μπορει το σπιραλ να σου βγει σε κοστος οσο ενα νεο καλωδιο utp εξωτερικου χωρου που σιγουρα θα αντεξει παρα πολλα χρονια.υπάρχουν και pet χ ζευγαριων σε διαφορες ποιοτητες και αυτα. Έκανα παραγγελία utp εξωτερικού.21 και κάτι ψιλά ευρώ έδωσα.Φαίνεται ανθεκτικό. Και καμμία σχέση το μέσα του με του προιγούμενου(που ήταν ένα πλακέ φάση προφανώς όχι για εξωτερική χρήση). Το παλιό είχε κάτι τριχούλες χαλκού που με ζόρι έβγαζες. Αύριο που έχω ρεπό θα ασχοληθώ και ελπίζω να πιάνω τις αρχικές ταχύτητες πάλι.
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 τα Utp βγαινουν σε μονοκλονα και σε πολυκλωνα περα απο ολες τις αλλες κατηγοριες. δηλαδη stp/ftp/sftp,εξωτερικου χωρου,fire resistant,category Έκανα παραγγελία utp εξωτερικού.21 και κάτι ψιλά ευρώ έδωσα.Φαίνεται ανθεκτικό. Και καμμία σχέση το μέσα του με του προιγούμενου(που ήταν ένα πλακέ φάση προφανώς όχι για εξωτερική χρήση). Το παλιό είχε κάτι τριχούλες χαλκού που με ζόρι έβγαζες. Αύριο που έχω ρεπό θα ασχοληθώ και ελπίζω να πιάνω τις αρχικές ταχύτητες πάλι. Ο σωληνες εχει και αυτος τα θετικα του απλα πιο δυσκολο να τον στερεωσεις απο οτι το καλωδιο ,χ κοστος κτλ. 2
Chocobo Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Tο έβαλα και το πέρασα μέσα απο σπιρά σωλήνα στο κομμάτι της ταράτσας που το βλέπει ο ήλιος.Ψιλοταλαιπωρία να περάσει αλλά θέλω να πιστεύω πως αξίζει. Δεν έχω καμμία τρελή γραμμή το πακέτο τον 4Mbps έχω αλλά πιάνει τα 3.5 και δεν έχω κανένα θέμα πλέον. Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. 1
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Tο έβαλα και το πέρασα μέσα απο σπιρά σωλήνα στο κομμάτι της ταράτσας που το βλέπει ο ήλιος.Ψιλοταλαιπωρία να περάσει αλλά θέλω να πιστεύω πως αξίζει. Δεν έχω καμμία τρελή γραμμή το πακέτο τον 4Mbps έχω αλλά πιάνει τα 3.5 και δεν έχω κανένα θέμα πλέον. Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. μια χαρα.ναι επειδη το utp δεν ειναι βαρυ μερικες φορες δεν περναει ευκολα.καποιοι διολωνου την ακρη για να γινει πιο σκληρη αλλοι απλα αν δε περναει με τιποτα ανιγουν τον αωληνα καπου και τον ξανακλεινουν ειτε με νουφα ειτε με μονωτικη που δεν ει αι οτι το καλυτερο.θα δεις διαφορα.το καλωδιο δεν παει χαμενο ακομα και για μςλλοντικα.μεσα σε σπιραλ δεν θα χαλασει ποτε 1
therion13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εγώ ένα pet πήρα 50 μέτρα 15 ευρο. 20 μέτρα στο πρώτο όροφο 25 στον άλλο. Από 6.5 πήγα στα 9.7. 2χ2 ζευγών πήρα. Τα καλώδια ήταν σε μέσα σε ένα σαν καλαμάκι διαφανές και μετά είχε και όλα αυτά μέσα σε αλουμίνιο και ένα ψιλό καλωδιακι η γείωση. Βεβεα δεν το γείωση πουθενά δεν ξέρω αν έχει θέμα αλλά καλά πάει το ιντερνετ. Θέλω να πω πολύ καλή κατασκευή για 30 λεπτά το μετρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα