cyrax2034 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Γεια σας ακουω ενα θορυβο απο το κουτι μου απλα δεν εχω ιδεα τι μπορει να εινε.. κατι σαν να τριζει μηπως εινε απο σκονη καποιος ανεμιστηρας?? απλα δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να εινε δεν μπορω να το εντοπισω.. ολα γενικος μεσα δουλευουν μια χαρα εκανα εναν ελενχο τους δισκους μου αλλα δεν εχουν προβλημα.. τι μπορει να εινε αυτο>?>? μηπως εινε η υδροψυξη?? μηπως εινε το τροφοδοτικο μου?? δεν μπορω να το εντοπισω..κατι σαν να τριζει ακουγετε.. τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση?? να καλεσω εναν ηλεκτρονικο να το δει?? εδω και 5 ωρες μου το κανει αυτο... και πριν μια βδομαδα παλι μου το εκανε..
UsualSuspect__ Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μπορεί να είναι κανα τριζόνι. Βγάλε το τροφοδοτικό και γύρνα το ανάποδα να δεις αν σταματήσει. 7
cyrax2034 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 πιστευεις οτι εινε το τροφοδοτικο??? κοιτα αν κλεισω τον υπολογιστη δεν μου το κανει.. αν κατι ειτανε καμμενο πχ δεν θα ανοιγε ο υπολογιστης?? σαν τριζονι αυτο ακουγετε σωστα.. και αυτο που οφειλετε>?> ομως?? απο σκονη εινε?? κανει σαν τριζονι και μετα απο 5 λεπτα σταματαει αυτος ο θορυβος το κανει σε διαστηματα 10 λεπτα μιση ωρα.. αυτο που οφειλετε ομως??μηπως εχει καει το τροφοδοτικο?? εννοω μηπως κατι εχει καει και το κανει αυτο>?>? παντος δεν εχεις αδικο ο ηχος εινε σαν τριζονι αλλα απο που οφειλετε αυτο ομως?? απο τροφοδοσια ρευματος???και κανει σαν τριζονι>>??
panos0100 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 μπωρει να ειναι και καποιος ανεμιστηρας που συντονιζει με το κουτι την λαμαρινα, βγαλε τους ανεμιστηρες απο το τροφοδοτικο και ασε μονο του επεξεργαστη να δεις αν σταματησει ο θορυβος, αλλιως μετα παμε σε coil whine 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Εντόπισε απο που έρχεται ο θόρυβος. Ένας εύκολος τρόπος είναι με τον κύλινδρο του ρολού κουζίνας (όταν έχει τελειώσει εννοείται) Μόλις προσδιορίσεις απο πού είναι ξαναπόσταρε.
isay Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Επειδή από τον τρόπο που εκφράζεις τις απορίες, βλέπω οτι "δεν το έχεις", άρα ακομα κι αν σου πουμε τι να κοιτάξεις, ειναι πιθανό να κάνεις άλλη χειροτερη ζημια. Φόρτωσε το μηχάνημα (μονο την κεντρικη μονάδα) και πήγαινε σε κάποιο service/τεχνικό που ξέρεις και αυτός θα σου πει τι μπορει να ειναι. 2
cyrax2034 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 αυτο θα κανω βρε παιδια θα το παω σε ενα τεχνικο παντος σας ευχαριστω για την βοηθεια σας ευχομε να μην εινε κατι το κακο εννοω να μην εχει γινει καπια μεγαλη ζημια..
Ihavetheanswers Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 κοιτα αν κλεισω τον υπολογιστη δεν μου το κανει.. Άλλη μια φορά που δεν θα χρειαστεί να καλέσουμε τους Ghostbusters! 2
aOUaS88 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 1. ναι βλεπεις εχω καθε μερα pms απο πολλα ατομα.. 2. μου στελνεις με αυτο το account κ μετα απο 25 λεπτα με το αλλο.. 3. βλεπω την IP σου.. 1
aOUaS88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 καθοσουν κ μ στελνες οτι σε γραφω κ οτι ο καθενας βοηθαει οποιον τον συμφερει εδω μεσα κ κατι παλαβα πραματα..κ δν ημουν καν σε χωρο με νετ..τι περιμενεις να σε παρω στα σοβαρα???
cyrax2034 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 ζηταω συγνωμη σε αυτο ειχα τα νευρα μου με καπια πρωσοπικα θεματα.. αλλα σαν ανθρωπος ομως ζηταω συγνωμη.. και παλι ζηταω μια μεγαλη συγνωμη αλλα παραδεχομε το λαθος μου..
aOUaS88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 οχι φιλε δεν ειμε εγω με κατακρινεις χωρις λογο.. γιατι τοσο μισος μαζι μου?? κατσε βρε παιδια αν εσεις δηλαδη κανατε κατι εγω θα σας εκρινα?? το κακο εινε οτι καπια ατομα που εχουν απωθημενα και προβληματα στην ζωη τους τα μεταδιδουνε στον κοσμο του ιντερνετ. κατσε βρε φιλε με αποκαλεις nerd ετσι?? για να το πεις αυτο πρωτον με εχεις και φιλαρακι<<???? στον κανονικο κοσμο?>?>? η με γνωριζεις σε τοσο πρωσοπικο επιπεδο στην ζωη σου>?>? ,με γνωριζεις??? και απο κοντα??? δεν μπορειτε καπια ατομα εδω μεσα χωρις τον αλλον να τον γνωριζετε σε τοσο κοντινο επιπεδο να τον βριζετε με το ετσι θελω και επειδι το θελω δηλαδη αν εγω στο ελεγα απο κοντα στο ακυρο και σου ελεγα οτι εισε nerd δεν θα μου την ελεγες?? αρα στον κοσμο του νετ και φυσικα χωρις ο ενας να βλεπει τον αλλον μπορει να τον κατακρινει ετσι?>?> τοσο ευκολο?? με εκαψες ρε αδελφε..πολλες οι ερωτησεις,τι παιζουνμε κανα τηλεπαιχνιδι?? μια,μια,σε ποια να σου πρωτοαπαντησω,, σε ειδα απο την IP σου μπαγασα..κ μπορω να σου στειλω αμεσα καποιο κακοβουλο λογισμικο η να σου κανω BAN IP...
cyrax2034 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 φιλε μου δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου..αλλα θα σε ρωτησω κατι>?>σαν ανθρωπο με γνωριζεις???εχουμε παει για καφε?? εχουμε μιλησει ?? πες μου με ενα ναι η οχι?>?? και αυτο που λες σε ειδα απο την IP σου μπαγασα..κ μπορω να σου στειλω αμεσα καποιο κακοβουλο λογισμικο η να σου κανω BAN IP... εινε εντελος ασχετο.. και κατι ακομα η ζωη φιλε μου εινε ενα τηλεπαιχνιδι που εχει και απαντησεις και ερωτησεις..και κακους ανθρωπους και καλους ανθρωπους... μεσα σε εικονικους κοσμους που προσαρμουζουν την ζωη τους με την εικονικη πραγματηκοτητα.
isay Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 cyrax εφτασε τρίτη αρα εργάσιμη. Ειπαμε, φόρτωσε το μηχανημα και πηγαινε το σε ενα τεχνικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις