tzimis123456 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Γεια σας θελω να πουλησω διαφορα account(clash of clans, clash royale και αλλα) θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει πως θα μπορουσα να τα πουλησω μεσω του playerup η αν υπαρχει κατι αλλο παρομοιο??
Stathis85 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Υπάρχει και το playerauctions απο ότι ξέρω. Στο epvpers είχα πουλήσει παλιότερα ενα AION account. Αν πουλήσεις σε forum όπως το playerup φρόντισε να έχεις middleman. Και εγώ ενδιαφέρομαι πάντως να πουλήσω το acc μου στο GW2 οπότε αν έχει κάποιος σχετική εμπειρία ας την παραθέσει
tzimis123456 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 ναι το ειδα και το Playerauctions το middleman τι ειναι ?
Stathis85 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 ναι το ειδα και το Playerauctions το middleman τι ειναι ? Middleman είναι ο μεσολαβητής. Δλδ σε τέτοια φόρουμς που είναι εύκολο για απατεώνες να σου φάνε τα χρήματα ή το acc υπάρχουν άτομα που πάιζουν το ρόλο του μεσολαβητή για ενα μικρό fee. Αυτοί είναι συνήθως moderators ή αξιόπιστοι χρήστες με πολλές συναλλαγές και πολύ υψηλό rating. Αν βρείς αγοραστή δίνεις το acc σου στον middleman και αυτός αφου βεβαιωθεί ότι ειναι εντάξει λέει στον αγοραστή να σε πληρώσει. Μόλις μπουν τα χρήματα ο middleman δίνει το acc στον αγοραστή. Ο καθένας έχει την δικιά του διαδικασία αλλά μέσα στις άκρες έτσι είναι. Στο playerauctions δεν χρειάζεται να ψάξεις για middleman γιατί είναι εταιρεία που ουσιαστικά αυτό το πράγμα κάνει αλλά παίζει να σου κρατάει περισσότερα χρήματα. Στο playerup σε κάθε subforum έχει πανω πανω ενα sticky topic με τίτλο Important - Αvoid Scams κλπ. Διάβασε εκεί για περεταίρω πληροφορίες
tzimis123456 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 η ανταλλαγη πως γινεται δηλαδη ? δινω εγω στην εταιρια τα στοιχεια μου και περιμενω να τα αγορασει καποιος?
Stathis85 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Στο Playerauctions κάπως έτσι φαντάζομαι. Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες καλύτερα διάβασε κανα Q&A που θα έχουν. Στα φόρουμς όπως το Playerup, epvpers κλπ τα στοιχεία σου τα δίνεις στον middleman αφού έχεις βρεί αγοραστή. Αλλά ετσι και αλλιώς θα σε καθοδηγήσει ο middleman για το πως θα γίνει η συναλλαγή
tzimis123456 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 οκ ευχαριστω θα το κοιταξω ελπιζω να βρεθει καποιος που να την ξερει καλυτερα την διαδικασια
tzimis123456 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 κανω up αυτο το θεμα , μηπως υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα