Prof_Chaos Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχω εδώ και χρόνια την LG 245WP μοντέλο του 2007 και εξαιρετική γενικότερα οθόνη.. Ωστόσο θέλω να πάω σε IPS και πιο συγκεκριμένα σε DELL 24 ή 25 ιντσες IPS panel σειρά U ή P Χρήση γενική με λίγη περισσότερη έμφαση στην ανάγνωση κειμένων. Ο λόγος που κάνω την αλλαγή ειναι οτι πλεόν βλέπω οτι ενώ εχει πολύ καλά χρώματα δεν ειναι τόσο ξεκούραστη ειδικά σε ανάγνωση κειμένων είτε μέσω browser . Δηλαδή δεν ειναι τόσο Crisp τα γραμματα λές και πιξελιάζουν ή είναι ελαφρώς ξεθωριασμένα. Σκέφτηκα οτι οφείλετε στον Chrome και σε Windows10 το βελτίωσα αρκετά αλλά και πάλι δεν με ικανοποιεί απόλυτα.. Το να κάθομαι στην 14άρα IPS οθόνη του lenovo yoga ειναι μακράν καλύτερο για το μάτι μου. Είμαι μεταξύ DELL P2416D που έχει κοντά 120+ PPI και ανάλυση 2560χ1440 ( AU optronics panel 6bit+2FRC) Και την Best Seller U2515H 2560χ1440 με 115PPI (LG panel 8bit no FRC) Πιο πολύ προσαννατολίζομαι προς την δεύτερη.. Αυτο που με προβληματίζει είναι αν η διαφορά θα είναι όσο μεγάλη την φαντάζομαι απο την παλιότερη οθόνη ή θα πώ οτι καλά ήμουν και με την LG.. Τι λέτε εσείς; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2017 από Prof_Chaos
Millennium Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Καλησπερα. Edit: Θα δεις διαφορα σιγουρα.Θα'ναι και πιο ξεκουραστη η χρηση της γενικοτερα.Στη θεση σου θα πηγαινα σε 25αρα (ή μεγαλυτερη). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα