Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πως μπορω να μεταφερω ενα παιχνιδι δισκο(απο τον ssd σε hdd) και να μηνει εγκαταστημενο ?

Δημοσ.

Καλησπερα πως μπορω να μεταφερω ενα παιχνιδι δισκο(απο τον ssd σε hdd) και να μηνει εγκαταστημενο ?

μερικα παιχνιδια εξακολουθουν και δουλευουν αμα απλα μεταφερεις το φακελο απο το C:/program files/ονομα  στο D : /program files/ονομα  με απλη αντιγραφη -επικοληση  πχ Doom -Hitman

αλλα  δε τρεχουν στη περιπτωση αυτη  θελουν απο την αρχη ξανα εγκατασταση πχ στον D :

στη πρωτη περιπτωση που αντιγραφω το φακελο στον D: απλα σβηνω το  φακελο  οταν δε το θελω αλλο το παιχνιδι

• Like 1
Δημοσ.

Αλλος τροπος δεν υπαρχει ? Για παραδειγμα εχω το witcher 3 και δεν θελω να χασω τα save... πως θα το κανω?

Δημοσ.

Αλλος τροπος δεν υπαρχει ? Για παραδειγμα εχω το witcher 3 και δεν θελω να χασω τα save... πως θα το κανω?

προσωπικα δε ξερω  καποιο αλλο τροπο  ισως ξερει να σου απαντησει καποιο αλλο παιδι

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποιος φάκελος με τα save για να κρατήσεις ένα αντίγραφο και να το ξαναβάλεις στη θέση του όταν ξανακάνεις install το παιχνίδι?

Δημοσ.

Τα saves συνήθως είναι στους προσωπικούς φάκελους και όχι στον φάκελο του παιχνιδιού. Το επιβεβαιώνει και το λινκ του raptorex, δες στον φάκελο Έγγραφα για έναν υποφάκελο Witcher 3 και αν υπάρχει εκεί θα είναι και τα saves (πάρτα ένα backup).

Αντέγραψε τον φάκελο του παιχνιδιού και μετονόμασε αυτόν που είναι στον ssd. Δες αν δουλεύει έτσι το παιχνίδι (μάλλον θα δουλέψει). Αν όντως δουλέψει, διέγραψε τον φάκελο από τον ssd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...