Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα καιρό ένα ποντίκι της Gigabyte στα 30 ευρώ το είχα πάρει. Ήταν ένα απλό Gaming mouse χωρίς πολλά κουμπιά όμως (5 είχε).

Μου χάλασε και αγόρασα ένα απλό στα 8~ ευρώ.

Βλέπω τεράστια διαφορά στην χρήση (προς το χειρότερο)

• Το νέο ποντίκι είναι πιο άβολο
  • Συνέχεια κουράζεται το χέρι μου (ο καρπός με πονάει μετά από λίγο. δεν θυμάμαι με το παλιό να είχα ποτέ θέμα με τον καρπό)
  • Η Επιφάνεια του ποντικιού από κάτω είναι για τα μπάζα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καν εμπειρία smooth μετακίνησης
  • Accuracy 0. λόγω της επιφάνειας του ποντικιού δεν μπορώ με τίποτα να πετύχω μικρά κουμπιά με την πρώτη. Το βλέπω και στο League of Legends. Καθόλου accuracy/smooth moves.

Από την μια σκέφτομαι να παω Safe και να αγοράσω πάλι το παλιό αλλά λέω: γιατί να μην επενδύσω ένα σοβαρό ποσό, ακόμα και 100 ευρώ, για κάτι που θα είναι καλό για την υγεία μου.

Οπότε, τι λέτε για Gaming mouse των 100~ ευρώ.

Gaming όχι γιατί έχουν 10 κουμπιά πάνω ή υποστηρίζουν 6400dpi (έτσι και αλλιώς στα 1600 το βάζω εγώ. δεν μπορώ πιο γρήγορα)... αλλά επειδή είναι σχεδιασμένα για accuracy/smoth moves και γενικά το σχήμα τους είναι για να ξεκουράζει το χέρι (καθώς οι gamers Κάθονται πολύ ώρα)

πχ:  https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Chroma-Multi-Color-Ergonomic/dp/B00MYTSDU4

Δημοσ.

Πολυ καλη επιλογη το g402 το ειχα εναμιση χρονο και το αλλαξα αναγκαστικα επειδη χαλασε το μεσαιο κλιλ...να το προτιμησεις σιγουρα μιας και η τιμη ειναι η μιση απο το razer Που εχεις παραπανω και το θεωρω πιο ποιοτικο και αξιολογο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...