kavouras Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Στο μπαλκόνι πιάνω καλό σήμα wifi, αλλα μέσα στο σπίτι δεν περνάει καθόλου επειδή οι τοίχοι είναι πέτρινοι. Τι πρέπει να αγοράσω ώστε να παίρνει το σήμα απο το μπαλκόνι και με καλώδιο να το δίνω μέσα στο σπίτι όπου θα εκπέμπεται ασύρματα; Αν γίνεται κάτι που δε θέλει πολλές ρυθμίσεις... Ευχαριστώ πολύ.
turbat0s Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν έχει, οπότε θέλει να χρησιμοποιήσει το wifi του γείτονα.
kavouras Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν έχει, οπότε θέλει να χρησιμοποιήσει το wifi του γείτονα. Ακριβώς παιδιά, είναι wifi απο φίλο σε γειτονική πολυκατοικία και δε γίνεται να τραβήξω καλώδιο. Υπάρχει κάποια εύκολη λύση;
Ihavetheanswers Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Το καλώδιο που λες θα το περάσεις μέσα από τον τοίχο; Έχεις μπρίζα στο μπαλκόνι; Eχεις φουλ σήμα στο μπαλκόνι; Το μπαλκόνι σου βρέχεται ή έχεις κάποιο σκέπαστρο και δεν πάει νερο;
kavouras Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Το καλώδιο που λες θα το περάσεις μέσα από τον τοίχο; Έχεις μπρίζα στο μπαλκόνι; Eχεις φουλ σήμα στο μπαλκόνι; Το μπαλκόνι σου βρέχεται ή έχεις κάποιο σκέπαστρο και δεν πάει νερο; Θα τρυπήσω τον τοίχο και θα περάσω μέσα το καλώδιο. Έχω μπρίζα στο μπαλκόνι, αλλα θα προτιμούσα να μη τη χρησιμοποιήσω. Σήμα έχει 3 στα 4 περίπου.Όταν είμαι στο μπαλκόνι δεν αποσυνδέομαι ποτέ. Έχω στέγαστρο που μπορώ να βάλω κάτι και να μη βρέχεται. Ευχαριςτώ πολύ!
Ihavetheanswers Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Αυτή η ιδέα που έχεις είναι καλή. Δηλαδή να βάλεις κάτι στο μπαλκόνι που να λαμβάνει το σήμα και μετά με καλώδιο να πάει σε μια συσκευή μέσα στο σπίτι που θα το μεταδίδει. Απλώς δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ίσως αν έβαζες ένα WiFi repeater στην πρίζα στο μπαλκόνι (TP-LINK TL-WA855RE v1 έχω τσεκάρει στο Skroutz με 28€). Αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα είχες καλό σήμα μέσα στο σπίτι, ειδικά στα δωμάτια μακρυά από το μπαλκόνι. Η δική σου ιδέα είναι καλύτερη αλλά πιο σύνθετη.
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 και ubiquiti μπορει να βρει για να παιρνει ασυρματα και να δινει με καλωδιο και να μην εχει θεμα και με την υγρασια + καιρικα φαινομενα
kavouras Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Αυτή η ιδέα που έχεις είναι καλή. Δηλαδή να βάλεις κάτι στο μπαλκόνι που να λαμβάνει το σήμα και μετά με καλώδιο να πάει σε μια συσκευή μέσα στο σπίτι που θα το μεταδίδει. Απλώς δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ίσως αν έβαζες ένα WiFi repeater στην πρίζα στο μπαλκόνι (TP-LINK TL-WA855RE v1 έχω τσεκάρει στο Skroutz με 28€). Αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα είχες καλό σήμα μέσα στο σπίτι, ειδικά στα δωμάτια μακρυά από το μπαλκόνι. Η δική σου ιδέα είναι καλύτερη αλλά πιο σύνθετη. Δε θέλω να χρησιμοποιήσω τη πρίζα στο μπαλκόνι, γιατι δεν είναι καλά στεγασμένη και δεν την εμπιστεύομαι. Σκέφτηκα κάτι να παίρνει το σήμα στο μπαλκόνι και με καλώδιο να το στέλνω μέσα απο τον τοίχο, όπου θα εκπέμπεται με ενα access point εσωτερικού χώρου...Το θέμα είναι τι μπορεί και λαμβάνει ασύρματο δίκτυο και το κάνει ενσύρματο; και ubiquiti μπορει να βρει για να παιρνει ασυρματα και να δινει με καλωδιο και να μην εχει θεμα και με την υγρασια + καιρικα φαινομενα Εννοείς πχ κάτι σαν το picostation? Μπορεί και λαμβάνει ασύρματα και δίνει ενσύρματα; Νόμιζα οτι αυτά δουλεύουν μόνο ανάποδα, παίρνουν δηλαδή ενσύρματα και δίνουν ασύρματα... 1
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καποια μπορουν να κανουν και το αναποδο .να παρουν ασυρματα και να δωσουν με καλωδιο.δεν θυμαμαι ποια μοντελα αλλα απο το site της Ubiquiti σιγουρα θα το βρεις. οπως και σε tp link υπαρχει http://www.tp-link.gr/products/details/cat-37_TL-WA7210N.html#specifications AP Router Mode AP Client Router Mode (WISP Client) AP / Client / Bridge / Repeater Mode 1
kavouras Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καποια μπορουν να κανουν και το αναποδο .να παρουν ασυρματα και να δωσουν με καλωδιο.δεν θυμαμαι ποια μοντελα αλλα απο το site της Ubiquiti σιγουρα θα το βρεις. οπως και σε tp link υπαρχει http://www.tp-link.gr/products/details/cat-37_TL-WA7210N.html#specifications AP Router Mode AP Client Router Mode (WISP Client) AP / Client / Bridge / Repeater Mode Ποιές προδιαγραφές ψάχνω για να δουλεύει αυτό που θέλω; Το wisp client?
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 client. τωρα πως θα το γραφει το καθε ρουτερ κτλ δεν ξερω.αλλα αμα δεις το manual συνηθως σου αναλυει τι κανει το καθε mode.εσυ θες να παρεις ασυρματα και να δωσεις με ethernet.το wisp φαντασου το σαν wireless wan.δεν σε νοιαζει αυτο να εχεις ακομα ενα Nat περα απο του αρχικου adsl/vdsl router εκτος αν θες να κανεις κατι συγκεκριμενο.
kavouras Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 client. τωρα πως θα το γραφει το καθε ρουτερ κτλ δεν ξερω.αλλα αμα δεις το manual συνηθως σου αναλυει τι κανει το καθε mode.εσυ θες να παρεις ασυρματα και να δωσεις με ethernet.το wisp φαντασου το σαν wireless wan.δεν σε νοιαζει αυτο να εχεις ακομα ενα Nat περα απο του αρχικου adsl/vdsl router εκτος αν θες να κανεις κατι συγκεκριμενο. Απ όσο βλέπω το φθηνότερο ubiquiti για εξωτερικό χώρο είναι το picostation στα 90 ευρώ. Οπότε λέω να πάρω το WA7210-N που μου πρότεινες που κάνει 40 ευρώ. Οπότε αφού παίρνω το σήμα με το WA7210-N και το δίνω μέσα στο σπίτι με καλώδιο, τι πρέπει να βάλω μέσα για να εκπέμπω ασύρματα?
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Απ όσο βλέπω το φθηνότερο ubiquiti για εξωτερικό χώρο είναι το picostation στα 90 ευρώ. Οπότε λέω να πάρω το WA7210-N που μου πρότεινες που κάνει 40 ευρώ. Οπότε αφού παίρνω το σήμα με το WA7210-N και το δίνω μέσα στο σπίτι με καλώδιο, τι πρέπει να βάλω μέσα για να εκπέμπω ασύρματα? απλα ναι το Ubiquiti ειναι καλυτερο απο το tp link.Οταν παρεις το tp link δες και για firmware update.υπαρχουν και αλλα οντελα περα απο το 7210 αλλα προσεχε να ειναι 2,4 ghz και οχι 5. μεσα οπως ειπαν ή θα βαλεις access point ή καποιο παλιο adsl router να κανει το access point.αν ειναι να αγορασεις κατι μπορεις πχ να παρεις το tp link 801nd. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα