Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που έσπασα το γερο Samsung Note 2 πρεπει να παρω κιν και ελεγα αν δεν παρω το J7 να παω σε xiaomi. Ποιό προτείνετε σε αυτά τα λεφτά? Μήπως αξίζει καλύτερα το J7?

Δημοσ.

Leeco le max 2 x829 αν δεν σε ενδιαφέρει ή 20αρα μπάντα, από Ισπανία στα 217€ Geekbuying.com. Οτι καλύτερο στα κρυφά που διαθέτεις. Ούτε τελωνείο ούτε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

300

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

Facebook, instagram, viber, messenger, snapchat και σερφάρισμα

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

5,5" 

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):
Αδιάφορο

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Όχι απαραίτητα

Δεν θα με χάλαγε

ΝΑΙ

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;

Αδιάφορο

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;

Με wind εδώ Κοζάνη δεν πιάνω καλά καλά 3G οπότε 4G είναι όνειρο

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Android

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

NAI

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Θα προτιμούσα Ελλάδα για να έρθει μπαμ μπαμ

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Αν θα μπορούσε να υπάρχει υποστήριξη απο Ελλάδα σε περίπτωση βλάβης

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; 

Καινούργιο

ΥΓ. Με το Note 2 και με την eclipse rom που το έκανε σαν το 4 ήμουν υπερευχαριστημένος αν μπορούσα θα έπαιρνα το Note 4 αλλά δεν ξέρω τι παίζει με εγγύηση αυτό που κυκλοφορεί στο skroutz.

Δημοσ.

Xiaomi redmi note 4 pro (snapdragon) 3/32. Κινητό σφαίρα με πάρα πολύ καλή μπαταρία.

Για το Samsung note 4 ούτε εγώ ξέρω τι παιζει αν και επειδή το έχω δουλέψει προσωπικά είναι πάρα πολύ καλό, γρήγορο και με καλή μπαταρία. -> ξεφεύγει από το μπάτζετ σου (365€)

Δημοσ.

Δεν θα με χάλαγε

ΝΑΙ

διάλεξε μεταξύ των 2 όμως γιατι 2 καρτο + καρτα μνημης σε xiaomi δεν παίζει.

η 2 σιμ θα εχεις η σιμ+καρτα μνήμης.

Δημοσ.

Xiaomi redmi note 4 pro (snapdragon) 3/32. Κινητό σφαίρα με πάρα πολύ καλή μπαταρία.

Για το Samsung note 4 ούτε εγώ ξέρω τι παιζει αν και επειδή το έχω δουλέψει προσωπικά είναι πάρα πολύ καλό, γρήγορο και με καλή μπαταρία. -> ξεφεύγει από το μπάτζετ σου (365€)

Ποιό απόλα είναι?

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=Xiaomi+redmi+note+4

διάλεξε μεταξύ των 2 όμως γιατι 2 καρτο + καρτα μνημης σε xiaomi δεν παίζει.

η 2 σιμ θα εχεις η σιμ+καρτα μνήμης.

ας μην εχει καθόλου 2η SIM, μπορώ να χρησιμοποιώ ενα άλλο κιν για να κάνω wifi hotspot σε περίπτωση που δεν πιάνω σήμα με την wind

Δημοσ.

Ποιό απόλα είναι?

http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=Xiaomi+redmi+note+4

ας μην εχει καθόλου 2η SIM, μπορώ να χρησιμοποιώ ενα άλλο κιν για να κάνω wifi hotspot σε περίπτωση που δεν πιάνω σήμα με την wind

Με συγχωρείς όλα τα 4X. Μετά κοιτάς εσύ χωρητικότητα. Διάλεξε με 3gb ram.
Δημοσ.

πάρε το redmi note 4 άπλα πρόσεξε να ναι η έκδοσή με snapdragon και επίσημης εισαγωγής απ την infoquest

Δημοσ.

http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172791-xiaomi-note-4x-32gb-dual-sim-black

αυτό είναι κομπλέ δηλαδή? Υπάρχει περίπτωση να το βρω σε κάποιο άλλο κατάστημα απο skroutz φθηνοτερο και να ειναι εισαγωγή της infoquest?

Αυτό είναι σούπερ. Λίγο τσιμπημενα τιμή αλλά οκ, Ελλάδα είμαστε.
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω αυτό και μόλις βγεί το Note 8 να το τσιμπήσω, δεν αξίζει να δώσω κασέρι τώρα για το Note 4 που είναι σχετικά παλιό.

*Έχετε να προτείνετε κανα δοκιασμένο skroutzoμαγαζο να το παρω απο εκεί φθηνότερα (το Xiaomi)?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...