joker80 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Έχω ένα σκληρό δίσκο από ps4. Θέλω να τον βάλω σε ένα λάπτοπ και να του περάσω Windows. Το θέμα είναι θα τον αναγνωρίσει το λάπτοπ για να κάνω φορμάτ με Windows? Γιατί το ps4 έχει άλλο φορμάτ για τους εσωτερικούς δίσκους του. Δεν έχω άλλο τρόπο να τον συνδέσω ώστε να τον έκανα πρώτα NTFS πχ για να τον δει το λάπτοπ. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?
nik0laus Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 To laptop λογικά θα τον δει δηλαδή θα εμφανιστει στο bios , απλά το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να διαβάσεις το περιεχόμενό του .... Κάνεις φορμάτ και περνάς τα windows 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Φυσικά θα τον αναγνωρίσει. Τον φορμαρεις, του περνάς windows και είσαι έτοιμος. 1
joker80 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Απλά ρωτάω γιατί ως συνήθως οι δίσκοι που βάζουμε για να κάνουμε φορμάτ είναι NTFS
joker80 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Όλα οκ τα κατάφερα. Αν και με βασάνισε λιγάκι γιατί είχε partition. Ευχαριστώ παίδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα