Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από καθαρή εγκατάσταση windows 10 home σε netbook της Asus, δεν δουλεύουν πληκτρολόγιο και touchpad! Και η κάρτα ήχου!

Ήθελα αυτά τα 10gb που ήταν δεσμευμένα, ο λόγος για την καθαρή εγκατάσταση...

Έφαγα κάποιες ώρες δοκιμάζοντας γιατροσόφια από Ίντερνετ, μα χωρίς αποτέλεσμα.

Το μόνο που δεν έχω κάνει, είναι bios update, αλλά σε λίγη ώρα θα το δοκιμάσω κι αυτό. Το φοβάμαι όμως, καθώς δεν ολοκληρώνει σχεδόν καμία εγκατάσταση drivers από το site της Asus.

Από την άλλη, όλα μου τα αρχεία και τα προγράμματα εγκαταστάθηκαν μια χαρά, δεν νομίζω να είναι θέμα hardware...

Έπρεπε να την είχα ψυλλιαστεί όταν ξεκίνησα το format αφού δεν δούλευε πλήκτρο γιο και touchpad, συνέχισα με ένα ποντίκι της logitech... αλλά δεν δούλεψε τίποτε μετά.

Δημοσ.

1) Ποιο είναι το μοντέλο του nb και τι χαρακτηριστικά έχει;

2) Τι εννοείς όταν λες ότι δεν ολοκληρώνει εγκατάσταση drivers; Προχωράει κανονικά αλλά δεν αναγνωρίζει τις συσκευές ή βγάζει σφάλμα (τι σφάλμα) και σταματάει;

3) Δοκίμασες χειροκίνητη εγκατάσταση; Δηλαδή να αποσυμπιέσεις το πακέτο και να πας από τις συσκευές και να κάνεις εγκατάσταση drivers από συγκεκριμένο φάκελο;

Το παρακάτω βίντεο είναι για 7άρια αλλά είναι παρόμοια και για τα 10άρια. Το device manager ανοίγει άμεσα πατώντας WINDOWS+R και δίνοντας devmgmt.msc

https://www.youtube.com/watch?v=jyKrxxXOvQY

Δημοσ.

Δοκίμασα τη χειροκίνητη εγκατάσταση εννοείται... σε ευχαριστώ.

Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε (περιέργως) εγκαθιστώντας το πακέτο οδηγών για το intel chipset για... windows 8.1 όπως διάβασα σε ένα forum.

Έτρεξα στο καπάκι πάλι αυτό για 10, αλλά σταματάει. Χειροκίνητα, δε βρίσκει τίποτε στον ασυμπίεστο φάκελο.

Το περίεργο ήταν, ότι δεν εμφανιζόταν πληκτρολόγιο και touchpad στο device manager!

Τέλος καλό, όμως, έστω και ανορθόδοξα.

Η εμπειρία αυτή, με κάνει να σκέφτομαι να μην κάνω αρχική εγκατάσταση στους σταθερούς δουλειάς και σπιτιού, αλλά αναβάθμιση, μόνο και μόνο μην βρεθώ κι εκεί προ εκπλήξεων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...