Sheogorath Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Τα windows 95 ηταν αρχικα 16 bit και καποιες μετεπειτα εκδοσεις,,patchακια ισως νομιζω ηταν 32 bit αλλα δεν ειμαι σιγουρος γι΄αυτο... Το NTFS πρωτο ξεκινησε στα windows NT 4.00 νομιζω και μετα 2000 και milienium κτλ... Το ελαχιστο που παιζουν τα xp σε μνημη ειναι 64 mb αρα με 128 χωρις ενημερωσεις και χωρις antivirus κτλ, αρα σκετο εντελως, παιζει ανετα μπορω να σου πω για καποια στανταρ πραγματακια οπως mame κτλ.. Και χωρις service pack δεν το συζηταμε πολυ καλυτερα.... Αλλα καλυτερα αν ασχολειται και με dos να βαλει 98ρια που ειναι μεσα σε ολα η΄ αλλιως ας το δωσει αν δεν θελει τελικα να ασχοληθει στον ανθρωπα πιο πανω... Ο μεγάλε ρετρολάγνε, φώτησέ με με τις γνώσεις σου. Έγινα ενεργό μέλος του PcMasterRace κάπου στο 2003 και δεν τα θυμάμαι αυτά, δεν με αφορούσαν τότε. Celeron Tualantin 1.2Ghz με 256mb ram ενσωματωμένη gpu κτλ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για downloader κτλ χωρίς να μετράω την πρόοδο % σε χριστοπαναγές? 2
iliasbass Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ολίγον άσχετος με το θέμα, αλλά Downloader χωρίς Antivirus μου φαίνεται κάπως...
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ο μεγάλε ρετρολάγνε, φώτησέ με με τις γνώσεις σου. Έγινα ενεργό μέλος του PcMasterRace κάπου στο 2003 και δεν τα θυμάμαι αυτά, δεν με αφορούσαν τότε. Celeron Tualantin 1.2Ghz με 256mb ram ενσωματωμένη gpu κτλ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για downloader κτλ χωρίς να μετράω την πρόοδο % σε χριστοπαναγές? Ναι τον εχω κι εγω αυτον τον celeron, τον πας και στα 1.4 απο fsb κλασσικα και ειναι ανετος με xp απλα θα του βαλεις στον browser adblock για να κοβει τις περισσοτερες σαβουροποπσελιδες και του πετας κι ενα superantispyware μονο και μονο για να κανεις κανα σκαναρισμα και να αφερει τις malwareοσαβουρες... Εννοειται πως εφοσον ξερεις τις "θειοσελιδες" που θα κατεβαζεις και δεν θα πηγαινεις στα τυφλα, θα εχεις μειωσει κατευθειαν τους ιους κτλ.... Ετσι κι αλλιως πλεον οι ιοι ειναι επι της ρουφιανιας και της διαφημισης(malwares κτλ) και δεν σου βλαπτουν το pc οπως παλιοτερα... Malwarebyte καλυτερο εννοειται αλλα πολυ βαρυτερο.... Και του βαζεις και το panta antivirus free για να μην εχει real time protection αλλα να κανεις κανα σκαναρισμα οποτε εσυ θελεις... Στην ουσια η πιο βαρια δουλεια του υπολογιστη θα ειναι να ανοιξει τον browser...!Mozilla καλυτερα γιατι πλεον ο chrome δεν ενημερωνεται κι εχει θεματα στο να ανοιξει καποιες σελιδες κτλ... Η΄ αν εχεις ορεξη κανεις και πειραματα με καναν slimbrowser κτλ...! Καλο retroταξιδι! Και στειλε αποτελεσματα και εμπειριες! ΥΓ. Τι εννοεις ενσωματωμενη gpu? Σε pentium 3 mobo δεν νομιζω να υπαρχει! 1
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Υπάρχει, υπάρχει Η βλακεία είναι ότι δεν έχει AGP να του βάλω μια FX5800 να παίζω και κανα παιχνιδάκι. Αυτό θα μπει σε έναν Celeron 1.4 Αλλά θα είχε πλάκα να το είχα AIO και για "παιχνίδια". 1
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Ασε βλακεια ειπα, κατευθειαν το σκεφτηκα κι εγω μετα! Αφου εχω κι εγω μια με ενσωματωμενη 32mb gpu αλλα χωρις agp! Κι εμενα αυτο μου την εσπασε αφου εχω αρκετες καρτουλες, 5700Le,5200 και κατι αλλες... Και η αλλη βλακεια ειναι που δεν εχει 3 η΄4 ram slots... ΥΓ. Μονο αν βρεις αυτην την καρτα μπορεις να κανεις το ονειρο σου πραγματικοτητα! Ειναι για απλη θυρα pci! https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-S-Video-Graphics-512-P1-N402-LR/dp/B001V9LQC0 Πριν κανα χρονο επεσε κατα τυχη στα χερια μου! 1
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Στην τελική κάνω αυτό downloader και ένα δεύτερο για retro Που να τα βάλω για να μην φωνάζει το "αφεντικό" θα 'θελα να 'ξερα... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Στην τελική κάνω αυτό downloader και ένα δεύτερο για retro Που να τα βάλω για να μην φωνάζει το "αφεντικό" θα 'θελα να 'ξερα... Ε ναι ρε συ εννοειται! Αφου το downloader ισα ισα να βλεπεις θελεις ! Αρα μια χαρα!Τωρα για τον χωρο που λες, αμα ειναι να σε κοπανισει η γυναικα, παρε κανα switch και παιξε με μια οθονη κι ενα πληκτρολογιο-ποντικι ωστε μονο το κουτι θα ειναι διπλο εκτος κι αν κανεις καμια πατεντα ετσι για το καλο και τα βαλεις πουθενα αλλου η΄ το ενα χυμα κτλ ωστε να γλυτωσεις τουλαχιστον και το ενα κουτι...
Sheogorath Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Θα τα βάλω στο ίδιο κουτί, δεν θα καταλάβει τίποτα. 4
@topos Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Για το πρακτικο του θεματος, νομιζω πλεων πως μαλλων η καλυτερη λυση ειναι ενα android box. Μια σταλια, δεν καιει ρευμα, δεν εχει ανεμιστηρακια και ειναι συνδεδεμενο μονιμα με την tv.Μονο μια μεγαλη micro sd/κανεναν εξωτερικο δισκο θα χρειστειτε.. Εαν απο την αλλη εχετε smarttv με wifi, ουτε αυτο δεν χρειαζετε. Τα κατεβαζετε στο κινητο και τα αναπαραγετε απο εκει(με cast)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα