Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα παλιό υπολογιστή και σκέφτομαι πριν τον στείλω στην ανακύκλωση συσκευών μήπως μπορεί να φανεί χρήσιμος σε κάτι.

motherboard : K7VM2

cpu : amd duron 1.3 GHz

ram : 128 mb

GPU : nvidia GeForce MX 440 

HDD : 10 GB

καμια ιδέα τι θα μπορούσα να τον κάνω και με ποιον τρόπο;

έχω δει κάποια πράγματα στο internet για παλιο hardware αλλά το δικό μου παραείναι παλιό και δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμεύσει σε κάτι

ΌΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ-ΙΔΕΕΣ ΔΕΚΤΕΣ. 

Δημοσ.

Με τετοια χαρακτηριστικά είτε χαρίζεις ανταλλακτικά ή ανακυκλώνεις.

Αφιερωσε το χρόνο σου σε κάτι πιο σημαντικό

• Like 1
Δημοσ.

Βάλτου Lubuntu να δεις πως πηγαίνει... ενδεχομένως για browsing να παίζει. Ειδάλως χάρισέ το

Με τετοια χαρακτηριστικά ουτε lubuntu παιρνει. Το εχω δοκιμάσει πριν απο 3 χρόνια σε μια ειδική κατάσταση. Το μονο που είχε παιξει ικανοποιητικά ήταν το slitaz και αυτό για απλή χρήση. Αν θελει browsing μολις μπει σε βαριά σελίδα, γονάτισε. Μάλιστα σε εκεινο το δεινοσαυρο ειχε και περισσότερη μνημη. 

Δημοσ.

Αν είχε μεγαλύτερο σκληρό θα σου έλεγα να το κάνεις κατεβαστηρι για torrent κτλπ αλλά με 10gb δεν πάει πουθενά.

Βασικά ίσως να το κρατησεις για λίγο βασανιστικό σερφαρισμα αλλιώς πέταξε τον ώστε να σώσεις τον εαυτό σου :)

Δημοσ.

Ωραίος!! Λοιπόν βάζεις SSD, 2 GB DDR RAM, μια καλή AGP κάρτα γραφικών και έναν Athlon XP! Πες μας αν παίζει Crysis. :D

Και τροφοδοτικό προφανώς, αν δεν έχεις αλλάξει 20 χρόνια τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

20 χρονια υπολογιστης....παραειναι παλιο. Αδικα καθεσαι και ασχολησαι. Την μυτρικη θα την ηθελα,παντως εχω εναν athlonxp και εχω κατι να το κανω

Δημοσ.

Βάλτου Lubuntu να δεις πως πηγαίνει... ενδεχομένως για browsing να παίζει. Ειδάλως χάρισέ το

Ξέχνα το , δεν ξεκινάει καν. 

Οτιδήποτε έχει να κάνει με ίντερνετ το ξεχνάς.

Κάνει για games εποχής windows 98. Θα παίζουν στο φυσικό τους περιβάλλον, άψογα , χωρίς μόντες.

Θα τα κατεβάζεις όμως από άλλο μηχάνημα. Αυτό στο ίντερνετ μόνο κολλήματα θα τρώει.

Retro gaming λοιπόν. 

• Like 2
Δημοσ.

Η΄ μπορεις  να φτιαξεις ενα φανταστικο hardware firewall... :-)

Εγω παντως για ρετρο gaming θα το σεταριζα με 98ρια μην σου πω και 95αρια...

• Like 3
Δημοσ.

Εγω παντως για ρετρο gaming θα το σεταριζα με 98ρια μην σου πω και 95αρια...

Είναι εποχής 98.

Βέβαια ιδανικό συμπλήρωμα για retro gaming σε 98, είναι μια οποιαδήποτε vga εποχής με συμπλήρωμα 3dfx voodoo2

για να παίζουν τα παιχνίδια σε glide. Το directx τότε ήταν για πέταμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...