Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ,

έχω το zte zxhn h168n στο σαλόνι και το σήμα του δεν φτάνει σε όλο το σπίτι, παρ'ότι μικρή απόσταση.

Σκέφτομαι τί από τα 2 του τίτλου χρειάζομαι. Θα συνδέεται κυρίως ένα pc, αλλά ενίοτε κι άλλες συσκευές ασύρρματα.

Υπάρχει και δεύτερο ίδιο ακριβώς ρουτερ, δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. (Π.χ. να μπει στο powerline και να μοιράζει στον υπόλοιπο χώρο.)

Η επιλογή μεγάλου καλωδίου ethernet βγαίνει εκτός, διότι το θεωρώ μεγάλη μανούρα να "κρυφτεί", εφ'όσον υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Παρακαλώ και μοντέλα διότι βλέπω πληθώρα repeater με παρόμοια/πανομοιότυπα χαρακτηριστικά και τιμές, φαντάζομαι η διαφορά είναι στην ποιότητα κατασκευής.

Τέλος, δεν με ενδιαφέρει να δώσω πολλά χρήματα για να έχω υψηλές ταχύτητες αφού διαμοιρασμός αρχείων δεν θα γίνεται εντός δικτύου και έχω απλή adsl σύνδεση. Αν βέβαια η διαφορά είναι ελάχιστα χρήματα, οκ.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εγω σου προτείνω το TP-LINK TL-WPA4220KIT κάπου στα 65 ευρώ και διαμοιράζει και ασύρματα και ενσύρματα μια συσκευή.
Αλλιώς πας σε αυτό TP-LINK TL-PA4010KIT AV500 στα 40 ευρώ περίπου και συνδέεις επάνω σαν access point το δεύτερο router που έχεις για να διαμοιράζει και ασύρματα γιατι το συγκεκριμένο δίνει μόνο ενσύρματα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Βεβαίως και γίνεται να συνδεθεί το παλιό Modem-Router σαν απλό switch πάνω στο Powerline. Απλά πριν καταφύγεις σε κάποια αγορά, σιγουρέψου ότι δεν έχεις δομημένη καλωδίωση με Ethernet. Γιατί αν πράγματι έχεις, τότε εκτός του ότι μπορείς να αποφύγεις περιττά έξοδα, θα έχεις και Gigabit ταχύτητες.

Δημοσ.

Είμια υπερ των πιο σταθερών και αποτελεσματικών λύσεων. 

Repeater δεν θα χρησιμοποιούσα με τίποτα και εφόσον καλώδιο-accesspoint (το παλιο router) δεν ειναι βολικά, θα πήγαινα καρφωτά στο TP-LINK TL-WPA4220KIT ωστε να εχω ασύρματο και ενσυρματο εκεί που με βολευει. 

http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500-wifi-powerline-extender-starter-kit-p-PER.612575

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Να σημειώσω ότι είναι τριφασικό το ρεύμα κα σε διαφορετικές φάσεις οι χώροι που θα συνδεθούν. Εϊδα ότι επηρεάζει αυτό?!

Δημοσ.

Παλιότερα το τριφασικό ήταν απολύτο ΝΟ-ΝΟ για powerlines αλλά τα σύγχρονα και τα πιο ακριβά μοντέλα στη συντριπτική πλειοφηφία παίζουν σε τριφασικό. Αν μπορεις να δανειστεις ενα ζευγαρι απο κάποιον θα ειναι ιδανικό για δοκιμη

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά παρήγγειλα το TP-LINK TL-PA4010PTKIT v1.

Το επέλεξα επειδή ήταν σε kit των 3, αλλά τώρα βλέπω ότι είναι v1, ενώ έχει βγει και v2.

Έχει κάποια διαφορά, να το ακυρώσω και να πάω για το v2? Αν το v2 είναι καλύτερο, δεν με πειράζει να πάω σε kit των 2. Παίζουν στα ίδια χρήματα άλλωστε v1 και v2 σε kit των 2.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

Τελικά παρήγγειλα το TP-LINK TL-PA4010PTKIT v1.

Το επέλεξα επειδή ήταν σε kit των 3, αλλά τώρα βλέπω ότι είναι v1, ενώ έχει βγει και v2.

Έχει κάποια διαφορά, να το ακυρώσω και να πάω για το v2? Αν το v2 είναι καλύτερο, δεν με πειράζει να πάω σε kit των 2. Παίζουν στα ίδια χρήματα άλλωστε v1 και v2 σε kit των 2.

συνηθως η ποιο νεα εκδοση ειναι και καλυτερη οπως με τα 801nd,701nd κτλ.οποτε καλο θα ηταν να παρεις το v2.δεν σημαινει οτι θα εχεις θεμα με το v1 ή οτι το v2 δεν μπορει να εχει καποιο bug που μπορει να λυθει αργοτερα.αλλα γενικα υποτιθεται οτι νεο version =πιο καινουριο,πιο καλο Hardware κτλ.τωρα αν θα βρεις πακετο των 3 σε v2 δεν ξερω.γιατι να πας σε 2 πακετα των 2 θα εχεις 4 μετα.και δεν ξερω αν θα βρεις ενα μονο του ευκολα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Εχω ένα ρουτερ απο αυτα που δινουν οι εταιριες ( το συγκεκριμενο απο την Wind ) . Το σπίτι μου ειναι το τελευταιο που προμηθευει ο ΟΤΕ . Ενδεικτικα θα πω μονο ποσο πιανει .. Ping icon Καθυστέρηση 375.2 ms Ping icon Λήψη 7.31 Mbps Ευστάθεια Μεταφερμένα Δεδομένα 79% 18.23 MB Ping icon Ανέβασμα 0.57 Mbps Το ρουτερ βρισκεται στο ισογειο και στο πανω οροφο πιανει με το ζορι μια γραμμη καμια φορα και καμια.. Αλλοι μου εχουν πει να αγορασω ένα repeater wifi .. αλλοι παλι μου εχουν πει να αγορασω ενα καλο ρουτερ .. Φανταστητε οτι αν το PC ειναι ανοιχτο , μαζι με ενα κινητο συνδεδεμενο στο internet καμια αλλη συσκευη ειτε κινητο ειτε λαπτοπ προκειται να συνδεθει.. Nα έπερνα ένα καλό ρούτερ , ένα repeater ή ένα Powerline ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...