Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε macbook pro..!!

dj chris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησμπερα σας παιδιά..χρονια πολλα αρχικα...λοιπον..εχω ενα προβλημα με το macbook pro mid 2013 μου...το είχα σε χρηση κ το εβαλα σε λειτουργια αναμονης..ωστόσο ειχε χαμηλο επιπεδο μπαταροας τητα ταξης του 10% .Οταν πηγα ν τ ανοίξω δεν άνοιγε κ ετσι του συνεδεσα το τροφοδοτικό...ουτε τοτε ανοιξε κ πλεον το μονο π κανει ειναι οταν παταω το κουμπι της εκκίνησης ν ακούγεται ενας ηχος περίπου ανα 4 δευτερα απο την πλευρα του δισκου με τ φωτακι απο κατω να αναβοσβηνει...γνωρίζετε τι μπορεί να ειναι;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mac book pro mid 12 ειναι το μοντελο του λαπτοπ εκανα λαθος...οταν παταω το κουμπι της εκκινησης δεν ανοιγει καθολου ουτε εμφανιζει κατι στην οθόνη κ το μονο που κανει ειναι ενας μικρος ηχος στ κατω μερος τ λαπτοπ(στη δεξια πλευρα απο την αφη) κ μαζι με τν ηχο αυτο αναβοσβήνει κ τ φωτακι το λευκο το οποιο είναι στην πρόσοψη τ λαπτοπ

Δοκίμασε αυτό https://support.apple.com/en-us/HT204063 και το Smc reset που γράφει παρακάτω. Αν δεν κάνουν τίποτα θέλει άνοιγμα το laptop αποσύνδεση η μπαταρία και ξανά δοκιμή, αφού έχει φόρτιση καλά.

Καλησπέρα φιλε..τ ανοιξα τ λαπτοπ..του εβγαλα τη μπαταρια κ τν εβαλα παλι αλλα τιποτα αλριβως τ ιδιο...παταω τ κουμπι κ δν εμφανιζει τιποτα στν οθονη...για ν κανω αυτο που μου εστειλες δεν πρεπει ν ανοιγει τουλάχιστον η οθονη κ να εμφανίζει εστω τ apple logo;;;

Καλησπέρα φιλε..τ ανοιξα τ λαπτοπ..του εβγαλα τη μπαταρια κ τν εβαλα παλι αλλα τιποτα αλριβως τ ιδιο...παταω τ κουμπι κ δν εμφανιζει τιποτα στν οθονη...για ν κανω αυτο που μου εστειλες δεν πρεπει ν ανοιγει τουλάχιστον η οθονη κ να εμφανίζει εστω τ apple logo;;;

Oχι.Με το που πατήσεις να ανάψει απλά κρατάς πατημένα τους συνδυασμούς πλήκτρων. Αν εμφανίσει το Apple logo δεν δουλεύουν οι συνδυασμοί....

ΥΓ. Μιας και το άνοιξες ξεκούμπωσε κανένα,σκληρό ,DVD drive μήπως δημιουργούν κάποιο βραχυκύκλωμα. Δοκίμασε να μπουταρεις χωρίς αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...