CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καλησπέρα ,εχω τα windows 10 στο PC μου και ανα τυχαία διαστήματα κάθε μερικες ώρες κολλάνε και πρέπει να περιμένω 1 λεπτό περίπου για να ξεκολλήσει. Τί μπορεί να φταίει ?Ακουσα οτι καποιο update που έγινε τελευταία δημιουργεί μια διεργασία ,μηπως φταίει αυτό ?
Έλεος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Windows Explorer. Ενώ περιηγούμαι στους φακέλους μπορεί να freezarei εντελώς και να μην αποκρίνεται. Και επειδή δεν είμαι τόσο υπομονετικός για να περιμένω 1 λεπτό πρέπει να κάνω restart τον explorer μέσω task manager. Πολύ ενοχλητικό! Καμιά ιδέα; Να γυρίσω στα 7;
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 format παιδες και οι δυο Πριν 3 βδομάδες έκανα.Δε ξανακανω πάλι
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δοκίμασα μερικές λύσεις να το φτιαξω αλλα δυστυχως μου το κανει ακόμα το κολλημα. Επίσης πρόσεξα όταν είχα ανοίξει τον task manager αμέσως μετά το κόλλημα ο κύριος σκληρός δίσκος SSD οπού είναι περασμένο το λειτουργικό των windows δουλευε στις επιδόσεις στο 100% Καμμιά ιδέα;
efotinis Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ίσως κάποιο πρόγραμμα κάνει update στο παρασκήνιο. Το φουλάρισμα του δίσκου μπορεί να οφείλεται στη δημιουργία restore point. Κάτι παρόμοιο άρχισε και σε μένα στα Win7 τώρα τελευταία με το Avast και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Καλό θα ήταν να ρίξεις και μια ματιά στο Event Viewer (Application και System logs), μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
BabyRage Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Εμενα έχει αυτήν την συνπεριφορά και τινάζει ο σκληρος στο 100% και μετά χαλαρώνει και ξεκωλλάει. Φταίει ξεκάθαρα ο δίσκος για το κόλλημα που είναι παλαιός. Εσένα είναι καινούριος ο δίσκος σου;
Sadako Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Από περιέργεια και μόνο, μιας και έχω παρόμοιο πρόβλημα, τι κάρτα γραφικών έχεις;
CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Εμενα έχει αυτήν την συνπεριφορά και τινάζει ο σκληρος στο 100% και μετά χαλαρώνει και ξεκωλλάει. Φταίει ξεκάθαρα ο δίσκος για το κόλλημα που είναι παλαιός. Εσένα είναι καινούριος ο δίσκος σου; Κανούργιος είναι ναι πριν 3-4 μήνες τον αγόρασα και τον έβαλα Από περιέργεια και μόνο, μιας και έχω παρόμοιο πρόβλημα, τι κάρτα γραφικών έχεις; AMD Randeon HD7950 3GB Επίσης πρόσεξα οτι το κάνει όταν σερφάρω με τον google chrome μόνο.
Sadako Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Άρα καταρρίπτεται η σκέψη μου ότι ίσως είχε να κάνει με τους drivers της σειράς 10 της Nvidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα