Προς το περιεχόμενο

Αισθητήρα για διαβητικούς αναπτύσσει η Apple σύμφωνα με δημοσίευμα

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε μου, όπως ίσως διάβασες στην απάντησή μου, η ενασχόλησή μου με τον διαβήτη δεν είναι τωρινή, αλλά πολλών ετών, της δε γυναίκας μου πολλών δεκαετιών. Δεκάδες εταιρείες και προϊόντα για τον διαβήτη ήταν και είναι έτοιμα να βγουν στην παραγωγή αλλά δεν έβγαιναν ποτέ ή έκαναν πολύ λιγότερα απ'ό,τι υπόσχονταν.

Όσο για την Apple, λίγο με ενδιαφέρει για ποιον λόγο το κάνει, αν το κάνει, αλλά έχω μια κρυφή ελπίδα ότι αν ετοιμάζει κάτι, ό,τι υποσχεθεί θα το κάνει και με το παραπάνω. Κι επειδή δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να μπει σε μια εντελώς ξένη γι αυτήν αγορά για να προσφέρει ό,τι και οι υπόλοιποι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μακαρι ο 4ever να εκανε και αλλες τετοιες κινησεις περα απο το να ψαχνει μονιμως απληστους τροπους για το πως θα αυξησει την περιουσια του...

Καποιους εκκατομυριουχους τους θυμασαι για τις δωρεες τους (bill gates) και την προσφορα τους στην επιστημη (elon musk) , ενω αλλους τους θυμασαι για το επαγγελμα του μαρκετινγκστα οπως τον jobs...

τι εχει το επαγγελμα του μαρκετίστα;

Εχω φιλη διαβητικη που εχει αντλια με καθετηρα, αλλα ακομα τρυπιεται καθε λιγο και λιγακι και μετα ρυθμιζει την αντλια.

Το θεμα με αυτο ειναι οτι χωρις τρυπημα και αυτοματα σε συνεργασια με την αντλια θα μπορει να σου ρυθμιζει το ζακχαρο αυτοματα.

Μεγαλη λυση ειδικα αν καποιος ξεχνιεται και οι υπογλυκεμιες πανε και ερχονται συνεχεια.

Μπραβο στην apple αν και την απεχθανομαι σαν εταιρια.

Εχω φιλη διαβητικη που εχει αντλια με καθετηρα, αλλα ακομα τρυπιεται καθε λιγο και λιγακι και μετα ρυθμιζει την αντλια.

Το θεμα με αυτο ειναι οτι χωρις τρυπημα και αυτοματα σε συνεργασια με την αντλια θα μπορει να σου ρυθμιζει το ζακχαρο αυτοματα.

Μεγαλη λυση ειδικα αν καποιος ξεχνιεται και οι υπογλυκεμιες πανε και ερχονται συνεχεια.

Μπραβο στην apple αν και την απεχθανομαι σαν εταιρια.

Σε αντίθεση με τις εταιρίες που προφανώς συμπαθείς, η Apple τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με πανεπιστήμια και ιατρικές κλινικές και παρέχει λύσεις για την υγεία που οι υπόλοιποι κατασκευαστές υπολογιστών-smartphones ονειρεύονται. Από τα κινητά μέχρι και τα Smartwatches της προσφέρει Accesibility επιλογές που καμιά άλλη εταιρία δεν προσφέρει τόσες επιλογές, επίσης χρήστες Apple Watch έχουν την δυνατότητα να έχουν ακριβές μετρήσεις παλμών, βημάτων, ασκήσεων, προσβασιμότητα για ανάπηρους ανθρώπους και έχουν βγει λύσεις όπου τα νοσοκομεία είναι συνδεδεμένα μέσω ειδικών εφαρμογών με την Health App του ασθενή που πάσχει από χρόνιες παθήσεις όπως το Parkinson και μπορούν να βγάλουν ανά πάσα στιγμή διάγνωση για την πρόοδο του. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες που είναι έγκυος και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε κλινικές για τον α ή β λόγο και μπορούν μέσω ειδικών λύσεων να είναι σε ζωντανή επικοινωνία με τον ιατρό τους μέσω των Health SDK της Apple.

Οπότε σκεφτείτε ξανά τι απεχθάνεστε, γιατί στην τελική κανείς δεν σας ανάγκασε να αγοράσετε τα προϊόντα της, τουλάχιστον σε αντίθεση με άλλες εταιρίες αυτό που υπόσχεται το κάνει και το υποστηρίζει για τα επόμενα χρόνια. Δεν το βάζει μόνο και μόνο ως Gimmick για να πουλήσει αλλά κοιτάει να το αναπτύξει στην πάροδο του χρόνου για να είναι χρήσιμο.

• Like 1

• 2 χρόνια αργότερα...
Στις 17/4/2017 στις 11:00 ΠΜ, dali13gr είπε

Καλό είναι πριν αναφερθούμε σε πράγματα που δεν γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, να ενημερωνόμαστε πρώτα. Μπορώ να σου παραθέσω πολλά link με ανάλογες συσκευές-φαντάσματα που δεν έχουν κυκλοφορήσει ούτε θα κυκλοφορήσουν γιατί πολύ απλά δεν κάνουν αυτά που υπόσχονται.

Ακόμα και το Freestyle Libre που έχει γίνει τόσος ντόρος στην Ελλάδα για να καλυφθεί από τον ΕΟΠΥΥ, είναι μια μεσοβέζικη λύση για να παρακολουθείς τουλάχιστον την τάση του ζαχάρου για να αποφύγεις υπεργλυκαιμίες και -κυρίως- υπογλυκαιμίες. Σε απότομες μεταβολές του ζαχάρου, οι μετρήσεις που δίνει είναι αλλ' αντ' άλλων. Επίσης, δεν στέλνει αυτόματα τις μετρήσεις στον δέκτη αλλά λειτουργεί με NFC και πρέπει να περάσεις το μηχανάκι πάνω από τον σένσορα. Γι αυτό και κοστίζει το 1/10 από τον Dexcom που είναι πολύ πιο ακριβής και είναι πραγματικό CGM.

Γενικότερα, ο διαβήτης είναι ίσως η μεγαλύτερη μπίζνα για τις φαρμακοβιομηχανίες μαζί με τον καρκίνο. Και φυσικά δεν τους απασχολεί τόσο ο Τύπου 1 που είναι αυτοάνοσος αποτελεί το 10% των διαβητικών, αλλά ο Τύπου 2 που οφείλεται κυρίως στη διατροφή και αριθμεί 100αδες εκατομμύρια ασθενείς παγκοσμίως.

Στα του θέματος: Μακάρι να βγάλει κάτι με μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις και με σένσορα πολύ ανθεκτικό στο νερό και στις ακούσια χτυπήματα και ας δουλεύει μόνο σε συνεργασία με το iPhone. Θα το πάρω Day One στη γυναίκα μου που ταλαιπωρείται από 3ων χρονών, εδώ και 40 χρόνια. Και για να είμαστε και στο πνεύμα του φόρουμ, επιτέλους, ευκαιρία να αλλάξει το ρημάδι το Xperia SP που δεν λέει να πεθάνει.

Εγώ πάντως μετά από χρόνια γλυκοζιλιωμενη 5.4 με το libre

2 ώρες πριν, Vilmaki είπε

Εγώ πάντως μετά από χρόνια γλυκοζιλιωμενη 5.4 με το libre

Η γυναίκα μου 5.6 είχε με ταινίες, 5.6 έχει και με το Libre. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...