caveneo Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Γεια σας. Χρόνια πολλά καλή Ανάσταση. Θέλω στο word να φτιάξω τη συγκεκριμένη εξίσωση αλλά δεν μπορώ να βρω πώς βάζω το bracket από κάτω. Στο πρώτο κλάσμα και στα υπόλοιπα. Δεν είναι στον equation editor αυτό;
accipio Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Με τον σύγχρονο επεξεργαστή εξισώσεων (1η εξίσωση) δεν βρήκα πώς να γράφω το κείμενο κάτω από την εξίσωση (Ενότητα "Τόνος" > Αγκύλη έκτασης από κάτω).* * Άκυρο, το βρήκα: Ενότητα "Τόνος" > Χαρακτήρας ομαδοποίησης κάτω. Με τον παραδοσιακό Equation Editor (1η εξίσωση) γράφω και το κείμενο. Στην εικόνα δείχνω το σύμβολο για τον Equation Editor.
caveneo Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Έχω το 2013. Δεν το βρίσκω. Το έχω και στα αγγλικά. Θα το μελετήσω αύριο. Τώρα έχει τάισμα μωρού και ύπνο! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
caveneo Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δεν το βρίσκω στο word 2013 αυτό που λες, φίλε μου! Άκυρο. Το βρήκα τελικά. Είναι στο Equation Design / Accent->Grouping Character Above and bellow. Ευχαριστώ πολύ!
accipio Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Έχω την ελληνική έκδοση 2010. Και στην έκδοση 2013 πρέπει να ισχύει το ίδιο. Για το σύγχρονο επεξεργαστή εξισώσεων: Εισαγωγή > Εξίσωση > Τόνος > Χαρακτήρας ομαδοποίησης κάτω. Για τον κλασικό Επεξεργαστή εξισώσεων: Εισαγωγή > Αντικείμενο > Microsoft Equation 3.0 > OK > Πρότυπα παρενθέσεων.
caveneo Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Πώς εμφανίζω τον κλασικό επεξεργαστή εξισώσεων;
accipio Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Το γράφω πριν: Εισαγωγή > Αντικείμενο > Microsoft Equation 3.0 > OK > Πρότυπα παρενθέσεων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα