Ihavetheanswers Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Φαντάζομαι Βενεζουέλα, Κούβα ή Βόρεια Κορέα.
stelios18120 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Κούβα δεν παίζει να είναι Καμία Ολλανδία η Αγγλία τον κόβω να μένει. 1
Zaytsev Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Φαντάζομαι Βενεζουέλα, Κούβα ή Βόρεια Κορέα. Αυτό νομίζεις εσύ, ότι τέτοιες τιμές μπορείς να πάρεις σε υποβαθμισμένες χώρες μόνο; Μπράβο, κάνουν καλή δουλειά στο να νομίζετε ότι ζείτε στον παράδεισο... 2
Ihavetheanswers Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Χαχαχα σε αυτές τις χώρες δεν θα έχεις καν mobile internet, άντε ίσως στο Καράκας να πιάνεις κάτι. Δεν το εννοούσα έτσι.
Haldol Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 25€ για 400 λεπτά, απεριόριστα sms και 5GB internet, χωρίς συμβόλαιο. Στα 5GB δεν περιλαμβάνει YouTube, Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, WhatsApp & Viber messaging, τα οποία είναι unlimited. Α κι ο βασικός μισθός εδώ είναι 1500€. Ζήτω οι κλέφτες της Ελλάδας... Οπότε μένουν 5GB για emails + Spotify; Οκ 24/7/365 μουσική με streaming. Που αλλού να τα ξοδέψεις αν ακόμα και το YouTube είναι απεριόριστο;
Zaytsev Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Οπότε μένουν 5GB για emails + Spotify; Οκ 24/7/365 μουσική με streaming. Που αλλού να τα ξοδέψεις αν ακόμα και το YouTube είναι απεριόριστο; Έτσι... Και το κερασάκι στην τούρτα; Ακόμα και πριν τις 15 Ιουνίου, όλα αυτά τα έχεις διαθέσιμα σε όλη την ΕΕ...
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εγώ πάλι ποτέ μου δε κατάλαβα πως την παλεύει ο κόσμος να ψάχνει δίκτυα WiFi. Πέρα από το σπίτι -που προφανώς έχω συνδέσει το κινητό στο WiFi- δεν ασχολούμαι με hotspots, να ρωτάω αν το μαγαζί έχει free δίκτυο, να το βρίσκω, να μου λένε κωδικό ή να ψάχνω απ' τις αποδείξεις, να μπαίνω σε ένα πάναργο δίκτυο που έχουν μπει άλλοι 40, να, να, να. QFE. Ο μονος λογος για να μπω σε wifi καφετεριας κλπ ειναι να μην εχω καλο σημα στο σημειο και ταυτοχρονα να θελω να δω κατι στο net. Κατα τ'αλλα προσωπικα ειμαι ανετος με τα 2 GB του προγραμματος. Επισης (moderator's notice εδω), παρακαλω μην ξεφυγετε εκτος θεματος σε σημειο να καταληξουμε να συζηταμε ποια χωρα εχει καλυτερα κοινωνικοπολιτικα προγραμματα. Ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα