Alex-V Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Μονό μην μας πεις ότι έχεις το iphone 7 γιατί θα πηδηχτούμε από το παράθυρο! Εισαι σοβαρος; το 6 θα εχει; Επεξ/σία 17 Απριλίου 2017 από Alex-V
Ihavetheanswers Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Πάντως πριν από κάνα μήνα το παιδί είχε αναφέρει πως είχε το iPhone 5s. 1
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μονό μην μας πεις ότι έχεις το iphone 7 γιατί θα πηδηχτούμε από το παράθυρο! Οχι ενα ταπεινο 5s,αλλα δεν φτανουν τα ατιμα.
stelios18120 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Χαχαχα πάντως βλέπω ακόμα ισχύει αυτό ε;; Iphone και αναπάντητη η 0.facebook Μάλιστα... :p 2
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Χαχαχα πάντως βλέπω ακόμα ισχύει αυτό ε;; Iphone και αναπάντητη η 0.facebook Μάλιστα... :p Εχω αρκετους γνωστους που ειναι ετσι,εγω βαζω 10€ και μου εχει τυχει να ζητανε απο μενα να παρουν τηλεφωνο.Αλλα ενταξει,τα Mb ειναι το θεμα,οχι τα λεπτα.
stelios18120 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Όταν έχεις mb μην βλέπεις βίντεο και γενικά τετοια γιατί τα τρώει με το κιλό τα mb Αν μπαίνεις ένα fb η βλέπεις μαιλ κτλπ δεν τρώει τιποτα. Κάνε οικονομία.
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Όταν έχεις mb μην βλέπεις βίντεο και γενικά τετοια γιατί τα τρώει με το κιλό τα mb Αν μπαίνεις ένα fb η βλέπεις μαιλ κτλπ δεν τρώει τιποτα. Κάνε οικονομία. Εκλεισα τα παντα,εκτος απο καιρο και μερικα ακομα εργαλεια οπως οι χαρτες.0.facebook με Edge θα εχω.
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Χαχαχα πάντως βλέπω ακόμα ισχύει αυτό ε;; Iphone και αναπάντητη η 0.facebook Μάλιστα... :P Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι οποιος εχει ακριβη συσκευη(ανεξαρτητως που παντα ολα αυτα τα κατακριτεα συνδεονται με τα Iphone λες και δεν υπαρχουν ακριβες android συσκευες......)πρεπει να του τρωνε τζαμπα χρηματα οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας και να ειναι'' large '' με τα τηλεφωνα. Ειδικα πλεον με τους φορους κινητης και την νεα κοροιδια που σε υποχρεωνει καθε 3 μηνες να βαζεις καρτα αλλιως χανεις το υπολοιπο που εχεις, ειμαι και εγω υπερ των μικρων καρτων/υπολοιπων για σπανιες κλησεις με τις κοροιδιες των εταιρειων κινητης. Μονο αυτοι που χρειαζονται το κινητο στην δουλεια τους μπορω να κατανοησω να δινουν αρκετα χρηματα σε χρονους ομιλιας.
AggelosTz Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 ποτέ δεν μου κατάλαβα πως καταναλώνει ο κόσμος στο κινητό MB εφ' όσον όπου και να πάμε θα υπάρχει και κάποιο διαθέσιμο wifi. Στο σπίτι υπάρχει wifi, στην καφετέρια επίσης κτλ. Εγώ πάντως δεν ανοίγω ποτέ δεδομένα παρα μόνον αν είναι ανάγκη και είμαι στο δρόμο. Κάρτα 10 ευρώ βάζω κάθε 2-3 μήνες. Και τέλος γιατί να χαλάσω τα mb για τα social media ? Και είμαι και κολλημένος με το ίντσαγκραμ αλλά θα το δω όταν θα είμαι σπίτι και θα έχω διαθέσιμο wifi.
chris_g92 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 αν δεν βλεπεις youtube οτι και να κανεις στα social media δεν τελειωνουν τα gb. Επισης μια καλη συμβουλη κλειστε το auto play στα βιντεο tou fb
Haldol Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 ποτέ δεν μου κατάλαβα πως καταναλώνει ο κόσμος στο κινητό MB εφ' όσον όπου και να πάμε θα υπάρχει και κάποιο διαθέσιμο wifi. Στο σπίτι υπάρχει wifi, στην καφετέρια επίσης κτλ. Εγώ πάντως δεν ανοίγω ποτέ δεδομένα παρα μόνον αν είναι ανάγκη και είμαι στο δρόμο. Κάρτα 10 ευρώ βάζω κάθε 2-3 μήνες. Και τέλος γιατί να χαλάσω τα mb για τα social media ? Και είμαι και κολλημένος με το ίντσαγκραμ αλλά θα το δω όταν θα είμαι σπίτι και θα έχω διαθέσιμο wifi. Εγώ πάλι ποτέ μου δε κατάλαβα πως την παλεύει ο κόσμος να ψάχνει δίκτυα WiFi. Πέρα από το σπίτι -που προφανώς έχω συνδέσει το κινητό στο WiFi- δεν ασχολούμαι με hotspots, να ρωτάω αν το μαγαζί έχει free δίκτυο, να το βρίσκω, να μου λένε κωδικό ή να ψάχνω απ' τις αποδείξεις, να μπαίνω σε ένα πάναργο δίκτυο που έχουν μπει άλλοι 40, να, να, να. Τα δεδομένα είναι μόνιμα ανοιχτά, είτε είμαι στο δρόμο, ή στο σπίτι, σε καφετέρια, οπουδήποτε. Και να 'χει WiFi κάποιο μαγαζί, δε συνδέομαι σ΄αυτό, τσάμπα κόπος. Βλέπεις πόσο απλά εξηγούνται όλα όταν έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες; Εσύ θέλεις να δίνεις 10 ευρώ το τρίμηνο. Εγώ θέλω να εξυπηρετούμαι καλύτερα. Η χρήση μας λοιπόν, αντικατοπτρίζει τις προτεραιότητές μας. 3
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Συμφωνω με τον φιλο. Ειδικα αν εισαι σε κινηση συνεχεια ειναι αβολο το να ψαχνεις Wifi που καποιες φορες δεν μπαινει, καποιες ειναι ελεεινα αργο κ.ο.κ. Τωρα αν σαπιζεις 3ωρα σε καφετεριες αλλαζει η υποθεση. Βεβαια εγω εχω φοιτητικο πακετο οποτε εχω σχεδον παντα ΜΒ, αν τα πληρωνα κανονικα μπορει και να αλλαζα γνωμη... Εγώ πάλι ποτέ μου δε κατάλαβα πως την παλεύει ο κόσμος να ψάχνει δίκτυα WiFi. Πέρα από το σπίτι -που προφανώς έχω συνδέσει το κινητό στο WiFi- δεν ασχολούμαι με hotspots, να ρωτάω αν το μαγαζί έχει free δίκτυο, να το βρίσκω, να μου λένε κωδικό ή να ψάχνω απ' τις αποδείξεις, να μπαίνω σε ένα πάναργο δίκτυο που έχουν μπει άλλοι 40, να, να, να. Τα δεδομένα είναι μόνιμα ανοιχτά, είτε είμαι στο δρόμο, ή στο σπίτι, σε καφετέρια, οπουδήποτε. Και να 'χει WiFi κάποιο μαγαζί, δε συνδέομαι σ΄αυτό, τσάμπα κόπος. Βλέπεις πόσο απλά εξηγούνται όλα όταν έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες; Εσύ θέλεις να δίνεις 10 ευρώ το τρίμηνο. Εγώ θέλω να εξυπηρετούμαι καλύτερα. Η χρήση μας λοιπόν, αντικατοπτρίζει τις προτεραιότητές μας.
Ihavetheanswers Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω πως θα την πάλευα χωρίς φοιτητικό. Έχω βρει μη-φοιτητικό με 10.50€ από Cosmoκάρτα 300' προς όλους + 750 MB αλλά είναι πολύ στριμωγμένα.
Zaytsev Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 25€ για 400 λεπτά, απεριόριστα sms και 5GB internet, χωρίς συμβόλαιο. Στα 5GB δεν περιλαμβάνει YouTube, Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, WhatsApp & Viber messaging, τα οποία είναι unlimited. Α κι ο βασικός μισθός εδώ είναι 1500€. Ζήτω οι κλέφτες της Ελλάδας... 2
vchristod84 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 25€ για 400 λεπτά, απεριόριστα sms και 5GB internet, χωρίς συμβόλαιο. Στα 5GB δεν περιλαμβάνει YouTube, Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, WhatsApp & Viber messaging, τα οποία είναι unlimited. Α κι ο βασικός μισθός εδώ είναι 1500€. Ζήτω οι κλέφτες της Ελλάδας... Χώρα δε μας είπες, να έρθουμε κι εμείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα