Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια, το πεζο της μανας μου (το χρησιμοποιω και εγω) μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα

depollution system faulty πρεπει να ανησυχω? ειναι κατι σοβαρο? την τριτη μαλλον θα το παω συνεργειο

Δημοσ.

Με λιγο ψαξιμο γραφουν ειτε για κακης ποιοτητας πετρελαιο ειτε θεμα με καποιον πολλαπλασιαστη-μπουζι του αυτοκινητου.

Στην συμπεριφορα ειχες καποια αλλαγη??

Δημοσ.

Για να είναι πετρέλαιο δεν έχει μπουζί πολλαπλασιαστές. Εμένα πάλι πιο πολύ με βλάβη του συστήματος καυσαερίων θα μου Ακουγόταν (λ, καταλύτη κλπ). Πιο πιθανό βέβαιο κακό πετρέλαιο

Δημοσ.

ναι εχω παρατηρησει οτι δεν "γκαζωνει οπως παλια" πχ βαζω τριτη και αργει να αναπτυξει ταχυτητα τωρα απο θεμα πετρελαιου δεν ξερω μιας και ζω Γερμανια και δεν νομιζω να κανουν βλακειες εδω.... τι να πω , με εχει στεναχωρησει ιδιαιτερα το συγκεκριμενο αμαξι γιατι βγαζει συχνα χαζα προβληματα..... ευχαριστω παντως για τις απαντησεις παιδες

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μήνυμα έχει πολλές παραμέτρους στην πιο απλη του μορφή ειναι κακο καύσιμο οπου και μετά απο λιγο καιρο θα σβήσει το λαμπάκι, θα το συνδέσουν στο συνεργείο και θα βρουν ακριβώς τι έχεις εμενα έβγαζε κωδικό σφάλματος που αντιστοιχεί σε εναν αισθητήρα απο τους δυο λ που έχει. Μην αγχώνεσαι εγωτο είχα κανένα 5μηνο και Δεν έπαθα κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...