to pezo mou Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 γεια σας παιδια, το πεζο της μανας μου (το χρησιμοποιω και εγω) μου εβγαλε το παρακατω μηνυμα depollution system faulty πρεπει να ανησυχω? ειναι κατι σοβαρο? την τριτη μαλλον θα το παω συνεργειο
futureshock Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Με λιγο ψαξιμο γραφουν ειτε για κακης ποιοτητας πετρελαιο ειτε θεμα με καποιον πολλαπλασιαστη-μπουζι του αυτοκινητου. Στην συμπεριφορα ειχες καποια αλλαγη??
paylidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Για να είναι πετρέλαιο δεν έχει μπουζί πολλαπλασιαστές. Εμένα πάλι πιο πολύ με βλάβη του συστήματος καυσαερίων θα μου Ακουγόταν (λ, καταλύτη κλπ). Πιο πιθανό βέβαιο κακό πετρέλαιο
to pezo mou Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 ναι εχω παρατηρησει οτι δεν "γκαζωνει οπως παλια" πχ βαζω τριτη και αργει να αναπτυξει ταχυτητα τωρα απο θεμα πετρελαιου δεν ξερω μιας και ζω Γερμανια και δεν νομιζω να κανουν βλακειες εδω.... τι να πω , με εχει στεναχωρησει ιδιαιτερα το συγκεκριμενο αμαξι γιατι βγαζει συχνα χαζα προβληματα..... ευχαριστω παντως για τις απαντησεις παιδες
panos_dlx Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Σε 307 λύθηκε με αντικατάσταση αισθητήρων λ
to pezo mou Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 δηλαδη? σορρυ αλλα ειμαι ασχετος απο αμαξια
panos_dlx Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Το συγκεκριμένο μήνυμα έχει πολλές παραμέτρους στην πιο απλη του μορφή ειναι κακο καύσιμο οπου και μετά απο λιγο καιρο θα σβήσει το λαμπάκι, θα το συνδέσουν στο συνεργείο και θα βρουν ακριβώς τι έχεις εμενα έβγαζε κωδικό σφάλματος που αντιστοιχεί σε εναν αισθητήρα απο τους δυο λ που έχει. Μην αγχώνεσαι εγωτο είχα κανένα 5μηνο και Δεν έπαθα κάτι
to pezo mou Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 ευχαριστω φιλε , και εγω ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα