internetakis1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας..έκανα φορμάτ και είδα ότι μετά το φορμάτ το πσ άρχισε να κλείνει σε 40 δευτερόλεπτα! πρίν το φορμάτ έκλεινε σίγουρα στα 15 δεύτερα..το θέμα είναι ότι η εκίνηση είναι μια χαρά γρήγορη μονο ό τερματισμός κάνει 40 δεύτερα....τη μπορεί να φτέει???
GReaperEx Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μπορεί να κάνει ακόμα update. Δώσε του λίγο χρόνο.
internetakis1994 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 σε ασφαλη λειτουργεία με διαδύκτιο κλείνει σε 5 σεκ το λέω μπας και σκεφτείτε τίποτα...
tontorikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 σε ασφαλη λειτουργεία με διαδύκτιο κλείνει σε 5 σεκ το λέω μπας και σκεφτείτε τίποτα... σγρα update κανει
internetakis1994 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δέν νομίζω να φτέναι τα windows update γιατι το λέω?Γιατί πολύ απλά έκανα ξανα φορμάτ τώρα τη στιγμή που μηλάμε και ρύθμισα να μη κάνουνε αυτόματα ενημερώσεις,μέχρι να βάλω τους driver πρώτα ,όταν άνηξε το πσ μετά το φορμάτ δοκίμασα να το κλείσω χωρίς να βάλω τίποτα και έκλεισε σε 5 σεκ μόλις έβαλα όλους τους driver πήγε 40 σεκ,ξέρω ότι δεν είναι κάτι ακρέο το 40 σεκ αλά δεν αργούσε ποτέ να κλείσει τόσο...αυτά....περιμένω νεωτέρας
internetakis1994 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 παιδία βρήκα τη έφτεγε έτρεχε το ΑΜΔ στο avast (ότι νάνε) απενεργοπίησα τις ασπίδες και τίς ξανα ενεργοπίησα και τώρα κλείνει σε 5σεκ όπιος έχει αυτό το πρόβλημα ας τσεκάρει το μύνημα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα