uesugi1989 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 θυμάμαι πριν χρόνια στην cry μου έλεγα πόλο φοβερή ανάλυση 1366χ768 eizo. Μετά πήγα σε tft λέω τι μικρή που είναι με όχι και τόσο καλή απόδοση σε χρώματα όμως και ε λίγα hz.μετα είδα tft και led και λέω τι ωραία... Πριν 1 χρόνο πήγα σε ultrawide 3440x1440 curved ips 99%rgb και δεν πίστευα τι δεν έβλεπα τόσο καιρό.... Ειμαι πραγματικά περίεργος να δω πόσο καλύτερο είναι αυτό το πάνελ. Ποιο monitor έχεις τώρα? Πήρα και εγώ εδώ και μερικούς μήνες μόνιτορ με τα ίδια speccs και αν και καλή η 1440p ανάλυση και το ips panel, αυτό που δε πίστευω ότι αγνούσα τόσα χρόνια είναι το ultrawide aspect ratio, Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασκεφτώ καν monitor με λόγο 16:9, ότι πάνελ και ανάλυση και χρωματικό φάσμα να έχει, ακόμα και αυτό το oled της dell που ανέβασε το άθρο το θεωρώ downgrade μετά το monitor που έχω τώρα. 1
Dimitris Verlis Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Σιγά να έχει εγγύηση για Burn-in στο s5 ειχα αλλαξει 3 οθονες για αυτο τον λογο, στο s4 μια και στο nexus one 4 φορες οσο το ειχα, τωρα στο redmi pro πρεπει να ξαναλλαξω μια και το burnin ειναι ενοχλητικο αλλα δεν θα ασχοληθω αλλο πεταμενα χρηματα ειναι, τελεια χρωματα κτλ αλλα τι να το κανω αν ειναι να χαλαει σε 6 μηνες η και ακομη λιγοτερο;
heavyrain Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Συμφωνώ σχετικά με το ότι το περιεχόμενο που παρακολουθούν τα 12χρονα, ίσως και λίγο παραπάνω, είναι χαμηλού επιπέδου, και ότι δεν έχουν κριτική ικανότητα. Αλλά όσων αφορά το ότι φτιάχνουν PC με τα λεφτα του μπαμπα και χαιρονται, δεν καταλαβαίνω που είναι το λάθος. Μπορεί το 12χρόνο να δουλέψει μόνο του, και να βγάλει λεφτά ώστε να φτιάξει μόνο του PC? Εσένα δηλαδή οι γονείς σου δεν έτυχε ποτέ να σου αγοράσουν, κάποιο κινητό ίσως η κάτι άλλο αξίας, επειδή είτε δεν είχες δικά σου λεφτά, είτε δεν ήσουν σε θέση να έχεις δικά σου λεφτά; Και για να ήμαστε και λίγο on topic, ωραία η οθόνη, αλλά για συγκεκριμένο κοινό. Μια ερώτηση, η οθόνη που θα λειτουργεί τόσες ώρες, δεν θα εμφανίσει burn in, όπως οι OLED στα κινητά; Εννοω οτι κραζουν επειδη δεν τους δινει ο μπαμπας λεφτα να τη παρουν αρα ειναι μουφα συμφωνα με το μυαλο τους...απο αυτη την αποψη... προφανως και δεν αναφερομαι στην ικανοτητα τους να βγαλουν λεφτα στα 12 τους...
THD Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Εννοω οτι κραζουν επειδη δεν τους δινει ο μπαμπας λεφτα να τη παρουν αρα ειναι μουφα συμφωνα με το μυαλο τους...απο αυτη την αποψη... προφανως και δεν αναφερομαι στην ικανοτητα τους να βγαλουν λεφτα στα 12 τους... Οκ, πάσο τότε, παρανοησα. 1
toyo73 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Στον επαγγελματισμο, δεν υπαρχει ταβανι.Υπαρχουν επαγγελματικα μονιτορ τις SONY που κανουν 15.000, 20.000 χιλιαρικα η και πολυ παραπανω.Οπως και βιντεοκαμερες τις ιδιας εταιρειας με 7-8.000 η και πολυ παραπανω. Τωρα οτι εχει ο καθε ενας χωνει.Σε γαμους-βαπτισεις- διαφορες εκδηλωσεις, βλεπεις επαγγελματιες και επαγγελματιες.Μαστορα με φωτο και καμερα του 500αρικου-1000λιαρικου, μεχρι με πανακριβο εξοπλισμο.Φωτο του 5000χιλιαρου και καμερα με 7-8 χιλιαρικα. Καποιος που θελει κορυφαιο αποτελεσμα δεν συμβιβαζεται με τιποτε λιγοτερο απο το κορυφαιο.Π.χ ενας μοντερ-σκηνοθετης -studio παραγωγης κτλ http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-monitors/cat-oledmonitors/ http://www.skroutz.gr/c/58/videocameres.html?keyphrase=sony+kameres&page=3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-monitors/cat-oledmonitors/product-BVMX300%2F2/ 45000, not bad...
G_Zisis Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-monitors/cat-oledmonitors/ http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-monitors/cat-oledmonitors/product-BVMX300%2F2/ 45000, not bad... Τα monitors αυτά είναι broadcast monitors και η μόνη ομοιότητα που έχουν με computer monitor, όπως το εν λόγο Dell, είναι ότι βγάζουν και τα δύο εικόνα. Το καθένα είναι για τελείως διαφορετική χρήση.
fsbmaniac Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Τι λετε ? Στις μικρες ακομα εταιριες ενα workstation εχει 7-8k ευρω και αλλα 5-6 σε προγραμματα και plugins ...μια χαρα τιμη εχει για επαγγελματικο monitor ...
intos Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 εχω βαλει 50 ευρω σε ενα time capsule σε 20 χρονια να την παρω 1
anretal Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 5 χιλιάρικα ειναι φυσιολογικό ποσο για tower σε pc που κανει επεξεργασία video. Τοσα έδινε κάποιος πριν χρονια για full hd , τοσα δίνει και τωρα για 4K. Δοκίμασε με το 500€ Tower σου να κανεις edit 100gb αρχείο video 4K και πες μας αφου πατήσεις το κουμπί ποσες μερες θα κανει να τελειώσει... εγώ είμαι ρηχός και φτωχός και χαζός οποτε δεν εχω λογω να κανω edit 100gb 4κ videos εσυ εισαι μαντης και θεος και υπεργαματος για πες μας λοιπον εσυ που κανεις edit 100gb 4κ αρχεια ποσο κανει το δικο σου pc και ποσο κανει η δικη σου οθονη και σε ποσο χρονο κανει edit 100gb 4κ αρχειο αφου για τα δικα μου ξερουμε το pc μου κανει 500ευρω και θελω 20 μερες
CheOnWeb Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-monitors/cat-oledmonitors/product-BVMX300%2F2/ 45000, not bad... Και το παλιό καλό Dolby γύρω στα 40k έχει και είναι και HD. Εκεί όμως τους ενδιαφέρει το χρώμα. Λογικές τιμές πάντως, αν σκεφτείς ότι μια σουίτα Color Grade στο Αμέρικα θα κάνει εύκολα 600$/h. Ένα Dell σε 6 ώρες δηλαδή.
heavyrain Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ασχετο μ ολα αυτα, το φετινο κορυφαιο μοντελο της samsung q7f εχει 99% καλυψη χρωματων, περισσοτερο απο καθε αλλη τηλεοραση που κυκλοφορει. Αραγε θα μπορουσε να θεωρηθει εναλλακτικη επιλογη;
songless_bird Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 εγώ είμαι ρηχός και φτωχός και χαζός οποτε δεν εχω λογω να κανω edit 100gb 4κ videos εσυ εισαι μαντης και θεος και υπεργαματος για πες μας λοιπον εσυ που κανεις edit 100gb 4κ αρχεια ποσο κανει το δικο σου pc και ποσο κανει η δικη σου οθονη και σε ποσο χρονο κανει edit 100gb 4κ αρχειο αφου για τα δικα μου ξερουμε το pc μου κανει 500ευρω και θελω 20 μερες Δεν ειναι η δουλεια μου για να εχω τετοιο pc. Αλλα αφου ρωτας θα σου πω ποσο κανει γνωστου μου. Εχει ενα pc με xeon επανω που το ειχε παρει 5.000 και ενα mac pro(το παλιο με το ωραιο tower οχι αυτο που ειναι σαν θερμοσίφωνας) αναλογης τιμης. Μια φορα που τον ειδα να κανει επεξεργασια σε 4k τραβηγμενο απο drone εγραφε 12 ωρες για ενα video 45' στο final cut. Θεμα τα αρχαια στην Αττικη. Μαλιστα τον συνελλαβαν γιατι πετουσε το drone χωρις αδεια. Η αμοιβη του για αυτη τη δουλεια ηταν 4.000€ Οθονες μια HP και μια apple. Happy;
Kostas75 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Οκ, το ένα θέμα είναι η τιμή. Αναφέρεται όμως πουθενά αν έχουν εφαρμόσει κάποια νέα τεχνική για την αντιμετώπιση του προβλήματος του burn in??
Necrogeddon Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 πρρρρρωτοςςςς εισαι δεν εισαι 5 χρονων...σωστα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα