SPANK Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Επικοινώνησα με το κατάστημα και τελικά η πληρωμή γίνεται στην τράπεζα οχι στο κατάστημα οπως στον κοτσόβολο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 μπορει να ειναι κ ετσι..εσυ ομως ειχες κανει αγορα ποσο: 20-50 ευρο??ενω ο αλλος ειχε πληρωσει 970 πριν 2 χρονια π ειχε 400 500 ευρο.. δεν νμζ να αλλαζεις η πολιτικη του καταστηματος αναλογα τα λεφτα...η τουλαχιστον το ελπιζω
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 μπορει να ειναι κ ετσι..εσυ ομως ειχες κανει αγορα ποσο: 20-50 ευρο??ενω ο αλλος ειχε πληρωσει 970 πριν 2 χρονια π ειχε 400 500 ευρο.. Για βρες μου σε παρακαλω θεμα για ελληνικο καταστημα που να εχει ανοιχτει και να μιλαει για την αψογη εξυπηρετιση ετσι απο περιεργεια? Γιατι αν ψαξουμε και πιο παλια σιγουρα θα βρουμε περιπτωσεις κακης συμπεριφορας απο ολα σχεδον τα γνωστα σκρουτζομαγαζα. Για το eshop πχ που εχει φαγωθει ο κοσμος και εχουν ανοιχτει τοσα θεματα κραξιματος,να ομως που οι περισσοτεροι εξακολουθουν και αγοραζουν απο αυτο.
aOUaS88 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 εγω τουλαχιστον απο το eshop επειδη εχει χρειαστει να παω για rma και κατι επιστροφες δν ειχα ποτε θεμα..μονο θετικα εχω μεχρι τωρα..οχι συγκεκριμενα για gpu..
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 εγω τουλαχιστον απο το eshop επειδη εχει χρειαστει να παω για rma και κατι επιστροφες δν ειχα ποτε θεμα..μονο θετικα εχω μεχρι τωρα..οχι συγκεκριμενα για gpu.. Και αρκετος κοσμος εχει μονο θετικα να πει για το Msystems τι παει να πει αυτο? Βγηκαν 2 περιπτωσεις στην φορα με αργο/προβληματικο rma και κατι εγινε. Μονο στην πρωτη σελιδα αν δεις https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=wKL3WJnREMfHXvbBgOgG&gws_rd=ssl#q=eshop+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+insomnia&start=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα