Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να βαλω 1-3 cameres στο σπιτι της γιαγιάς μου που έχει αρχίσει και τα χανει και χρειαζετε παρακολουθηση. Γνωρίζει κανείς ποσο θα κοστησει και αν μπορει να μου πει ποιο ειναι το πιο συμφερον σηστυμα? σκοπευω να το εγκαταστησω μονος μου, και να μπορω να εχω το feed σε 4-5 οικογενιακα κινητα/PC.

Δημοσ.

Εχει κ απ το ebay πιο φτηνες,εχει κ απο Ελλαδα.Αναλογα την ποιοτητα κτλ.Για το αλλο που θες θα πρεπει στη γιαγια σου να εχει ιντερνετ με σταθερο ip κατα προτιμηση.Κ μπορουν να βλεπουν οσοι θες...

Δημοσ.

Τι ειναι η γιαγια σου ρε φιλε κατοικιδιο να παρακολουθεις τι κανει μονη της σπιτι;

Καλα το κανει ρε συ,κατι να τυχει κτλ θα παει καποιος γρηγορα να βοηθησει...Εχουμε κ μεις τη γιαγια μου στο χωριο κ λογω δουλειων δεν μπορουμε να πηγαινουμε τοσο συχνα κ ειμασταν στην αγωνια καθε μερα κ συχνα τηλεφωνηματα..Η γιαγια ενω μπορουσε να αυτοεξυπηρερετηθει,να μαγειρευει κτλ ξεχνουσε.Ετσι βαλαμε μια γυναικα κ την προσεχει αλλα αμα δεν μας επαιρνε οικονομικα το σκευτομασταν κ μεις για καμερες για να τη βοηθαμε.
  • Like 1
Δημοσ.

Καλα το κανει ρε συ,κατι να τυχει κτλ θα παει καποιος γρηγορα να βοηθησει...Εχουμε κ μεις τη γιαγια μου στο χωριο κ λογω δουλειων δεν μπορουμε να πηγαινουμε τοσο συχνα κ ειμασταν στην αγωνια καθε μερα κ συχνα τηλεφωνηματα..Η γιαγια ενω μπορουσε να αυτοεξυπηρερετηθει,να μαγειρευει κτλ ξεχνουσε.Ετσι βαλαμε μια γυναικα κ την προσεχει αλλα αμα δεν μας επαιρνε οικονομικα το σκευτομασταν κ μεις για καμερες για να τη βοηθαμε.

Τους Γεωργιανους στην Αθηνα απο τις καμερες που προσεχαν την γιαγια τους πιασανε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα να δεις εγω το κανω με 3 DAYTECH DT-C8815

Υπαρχει εφαρμογη για Pc και για κινητο κανουν και καταγραφη σε καρτα μνημης .

Ειναι πολυ βολικες και οικονομικες .

CMS

b2XBRhs.png

Επεξ/σία από villasg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...