Dimitris362 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να βαλω 1-3 cameres στο σπιτι της γιαγιάς μου που έχει αρχίσει και τα χανει και χρειαζετε παρακολουθηση. Γνωρίζει κανείς ποσο θα κοστησει και αν μπορει να μου πει ποιο ειναι το πιο συμφερον σηστυμα? σκοπευω να το εγκαταστησω μονος μου, και να μπορω να εχω το feed σε 4-5 οικογενιακα κινητα/PC.
green gordon Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Απο big brother θα γινει big grandmother 2
Hellaslover Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Τι ειναι η γιαγια σου ρε φιλε κατοικιδιο να παρακολουθεις τι κανει μονη της σπιτι;
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Cameres ή μήπως Camora; Ελπίζω να την αγαπάς τη Γιαγιά και να μην της ετοιμάζεις μαφιόζικο χτύπημα
xrist0s4 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Εχει κ απ το ebay πιο φτηνες,εχει κ απο Ελλαδα.Αναλογα την ποιοτητα κτλ.Για το αλλο που θες θα πρεπει στη γιαγια σου να εχει ιντερνετ με σταθερο ip κατα προτιμηση.Κ μπορουν να βλεπουν οσοι θες...
panosno1com Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 δωσ της καλυτερα ενα μενταγιον με gps tracker
xrist0s4 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Τι ειναι η γιαγια σου ρε φιλε κατοικιδιο να παρακολουθεις τι κανει μονη της σπιτι;Καλα το κανει ρε συ,κατι να τυχει κτλ θα παει καποιος γρηγορα να βοηθησει...Εχουμε κ μεις τη γιαγια μου στο χωριο κ λογω δουλειων δεν μπορουμε να πηγαινουμε τοσο συχνα κ ειμασταν στην αγωνια καθε μερα κ συχνα τηλεφωνηματα..Η γιαγια ενω μπορουσε να αυτοεξυπηρερετηθει,να μαγειρευει κτλ ξεχνουσε.Ετσι βαλαμε μια γυναικα κ την προσεχει αλλα αμα δεν μας επαιρνε οικονομικα το σκευτομασταν κ μεις για καμερες για να τη βοηθαμε. 1
Dimitris362 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Καλα το κανει ρε συ,κατι να τυχει κτλ θα παει καποιος γρηγορα να βοηθησει...Εχουμε κ μεις τη γιαγια μου στο χωριο κ λογω δουλειων δεν μπορουμε να πηγαινουμε τοσο συχνα κ ειμασταν στην αγωνια καθε μερα κ συχνα τηλεφωνηματα..Η γιαγια ενω μπορουσε να αυτοεξυπηρερετηθει,να μαγειρευει κτλ ξεχνουσε.Ετσι βαλαμε μια γυναικα κ την προσεχει αλλα αμα δεν μας επαιρνε οικονομικα το σκευτομασταν κ μεις για καμερες για να τη βοηθαμε. Τους Γεωργιανους στην Αθηνα απο τις καμερες που προσεχαν την γιαγια τους πιασανε. 1
stelios18120 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Πάρε μερικά τεμάχια sricam η escam η vstarcam και έχουν ωραίο app για κινητά και είναι και φθηνές. Μία χαρά θα κάνεις την δουλειά σου.
villasg Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Κοιτα να δεις εγω το κανω με 3 DAYTECH DT-C8815 Υπαρχει εφαρμογη για Pc και για κινητο κανουν και καταγραφη σε καρτα μνημης . Ειναι πολυ βολικες και οικονομικες . CMS Επεξ/σία 16 Απριλίου 2017 από villasg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα