Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Καταλαθος, πήγα να κάνω dual boot τα Kali με τα windows και κατά την εγκατάσταση διέγραψε όλο τον δίσκο θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω ανάκτηση τα αρχεία. Ο δίσκος είναι ssd. Μετα την εγκατάσταση των Kali ξανά εγκατέστησα τα windows. Δοκίμασα το Recuva αλλά τίποτα. Πιο πολύ τα αρχεία που θέλω να ανάκτησω είναι ένας φάκελό με java file και δυο PDF. Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα??υπάρχει πιθανότητα να βρω λύση; ευχαριστώ

Δημοσ.

Δυστυχώς οχι. Η εγκατάσταση εκ νέου των windows έβαλε σε λειτουργία το trim όπου έσβησε τα πάντα οριστικά για αυτό και το requva δεν βρήκε τιποτα.

• Like 2
Δημοσ.

Επρεπε να μην  γραψεις τιποτα στον δισκο και να τον εβαζες η΄ σαν εξωτερικο η΄σαν δευτερο σε αλλο μηχανημα για να κανεις την διαδικασια με το recuva.Δοκιμασε και με το active partition recovery μηπως κανεις τιποτα...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δοκίμασε όπως σου είπε σωστά ο Zelomoth το Recuva και όποιο άλλο πρόγραμμα μπορέσεις για να ανάκτηση μήπως καταφέρεις να το πετύχεις σε κάποιο ποσοστό. 

Από μια πρόσφατη αναβάθμιση από windows 7 σε windows 10 κράσαρε το λογισμικό και έχασα κυριολεκτικά πολύτιμα αρχεία για την δουλειά μου κυρίως. Ξέρω ότι έπρεπε να έχω back up όλο έλεγα ότι θα το κάνω αλλά δεν το έκανα τα γνωστά.

Προσπάθησα με κάποια προγράμματα της αγοράς αλλά δυστυχώς κανένα αποτέλεσμα και έκανα μια έρευνα για εταιρεία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα. Οι τιμές των περισσοτέρων ήταν στα ύψη, μέχρι που βρήκα την Data Recall μέσω της οποίας πραγματικά σώθηκα. Σε απολύτως λογικές τιμές μου έκανα ανάκτηση των δεδομένων σε ποσοστό 98 % !! Οφείλω να το αναφέρω γιατί αν δεν κατάφερνα να επαναφέρω τα δεδομένα θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Όποιος ενδιαφέρεται για ανάκτηση δεδομένων σε όλα τα επίπεδα και συσκευές τους προτείνω ανεπιφύλακτα.

http://www.datarecall.gr/

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όποιος έκανε ανάκτηση απο δίσκο Ssd ας αναφέρει πρόγραμμα είτε δωρεάν είτε με πληρωμή..Προσωπικά ότι δοκίμασα τίποτε..Σε Hdd  υπάρχουν αρκετά προγραματάκια free & με πληρωμή που κάνουν δουλειά..

Δημοσ.

ανακτηση και ανασυγκροτησηο δεν γινεται στους ssd γτ δεν εχουν κινούμενα μερη .....ανασυγκροτηση και ανακτηση μπορεις να κανεις στους hdd και στους sshd !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...