Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε ρώτησε σε κάνα μαγαζί αν όντως είναι original να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Θα ειναι ομως; θα μ πει την αληθεια;; πως θα την ξεχωρισω..
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα την έλεγα δύσκολη την αλλαγή της μπαταρίας στο G2, 5-6 βίδες βγάζεις με σταυροκατσάβιδο και μετά το πλαστικό, δεν είναι τίποτα.

Όπως και να έχει η μπαταρία η γνήσια είναι ακριβώς όπως σε αυτήν την φωτογραφία: link τώρα όμως αν ο κινέζος έχει κάνει ακριβές αντίγραφο δεν μπορείς να βγάλεις άκρη...

Γενικά για γνήσια αν θες να είσαι σίγουρος πας σε αντιπροσωπεία (και θα δώσεις όσο κάνει το κινητό) ή παίρνεις κάποια που λέει οτι είναι original και ελπίζεις...

Δημοσ.

Δεν θα την έλεγα δύσκολη την αλλαγή της μπαταρίας στο G2, 5-6 βίδες βγάζεις με σταυροκατσάβιδο και μετά το πλαστικό, δεν είναι τίποτα.

Όπως και να έχει η μπαταρία η γνήσια είναι ακριβώς όπως σε αυτήν την φωτογραφία: link τώρα όμως αν ο κινέζος έχει κάνει ακριβές αντίγραφο δεν μπορείς να βγάλεις άκρη...

Γενικά για γνήσια αν θες να είσαι σίγουρος πας σε αντιπροσωπεία (και θα δώσεις όσο κάνει το κινητό) ή παίρνεις κάποια που λέει οτι είναι original και ελπίζεις...

Οποτς η λυση ειναι να παρω μια απο ebay ελπιζοντας να δουλέψει καλα η να δουλέψει για καποιο χρονικο διάστημα
Δημοσ.

Αν βιάζεσαι όντως Ελλάδα, έχει σε μερικά μαγαζιά.

Η μπαταρία και OEM να είναι πάλι δεν πρέπει να χαλάει έτσι στο 6μηνο, απλά σου έκατσε κακή / ελαττωματική (αν όντως είναι αυτή το θέμα στο τέλος), δηλαδή και αυτήν με τα 5€ να πάρεις πάλι την δουλειά σου πρέπει να την κάνεις. Τώρα αν θες την γνήσια γιατί λογικά θα έχει παραπάνω χωρητικότητα οκ μαζί σου αλλά το γνήσια είναι σχετικό δυστυχώς... 

BTW εκεί που την άλλαξες εγγύηση στην μπαταρία δεν σου δώσανε; Αν είναι να πας να στην αλλάξουν δηλαδή λόγο βλάβης.

• Like 1
Δημοσ.

Αν βιάζεσαι όντως Ελλάδα, έχει σε μερικά μαγαζιά.

Η μπαταρία και OEM να είναι πάλι δεν πρέπει να χαλάει έτσι στο 6μηνο, απλά σου έκατσε κακή / ελαττωματική (αν όντως είναι αυτή το θέμα στο τέλος), δηλαδή και αυτήν με τα 5€ να πάρεις πάλι την δουλειά σου πρέπει να την κάνεις. Τώρα αν θες την γνήσια γιατί λογικά θα έχει παραπάνω χωρητικότητα οκ μαζί σου αλλά το γνήσια είναι σχετικό δυστυχώς...

Αυτο ειναι ενα θεμα ομως.. Φταιει η μπαταρια η οχι;;; μηπως τα φτύνει η μητρική μ γινεται ολκ αυτο..

BTW εκεί που την άλλαξες εγγύηση στην μπαταρία δεν σου δώσανε; Αν είναι να πας να στην αλλάξουν δηλαδή λόγο βλάβης.

Μ δώσανε 6 μήνες αλλα περασαν..
Δημοσ.

Τοσο δίνουν. Εμενε στο g3 μου την έκαψε στο 8μηνο. Βέβαια χρησιμοποιούσα ότι νάνε φορτιστές. Μετά την άλλαξα, πήρα αυθεντικό φορτιστή, αυθεντική μπαταρία και έβγαλε 2 χρόνια, μετά έκαψε μητρική και πωλήθηκε για ανταλλακτικά.

Δημοσ.

Τοσο δίνουν. Εμενε στο g3 μου την έκαψε στο 8μηνο. Βέβαια χρησιμοποιούσα ότι νάνε φορτιστές. Μετά την άλλαξα, πήρα αυθεντικό φορτιστή, αυθεντική μπαταρία και έβγαλε 2 χρόνια, μετά έκαψε μητρική και πωλήθηκε για ανταλλακτικά.

Η ιδια περίπτωση κ σε μενα. Την αλλαξα κ χαλασε στο 8μηνο. Χρησιμοποιώ αλλους φορτιστες κ παουγερ μπανκ..οπότε η μητρικη τα φτυνει σγ σγ..
Δημοσ.

H μητρική στο G2 δεν είναι απο τις συνηθισμένες βλάβες όπως στο G3 και το G4, αντιθέτως η μπαταρία μιας και είναι OEM η δικιά σου έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να σου κάνει όλα τα νούμερα. Τώρα βέβαια χωρίς να την αλλάξεις δεν βλέπω άλλον τρόπο να δεις τι φταίει...

Δημοσ.

H μητρική στο G2 δεν είναι απο τις συνηθισμένες βλάβες όπως στο G3 και το G4, αντιθέτως η μπαταρία μιας και είναι OEM η δικιά σου έχει πολύ περισσότερες

πιθανότητες να σου κάνει όλα τα νούμερα. Τώρα βέβαια χωρίς να την αλλάξεις δεν βλέπω άλλον τρόπο να δεις τι φταίει...

Οποτε αλλαζω μπαταρία φορτιστή κ μετα βλεπουμε
Δημοσ.

Οποτε αλλαζω μπαταρία φορτιστή κ μετα βλεπουμε

Το κυριότερο πάρε αυθεντικό φορτιστή που ερχόταν με το g2. Μετά απλά κοίτα τι μπαταρία θα πάρεις.
Δημοσ.

Φορτιστή μιας και έχει QC1 αυτό θα έλεγα να πάρει κανένα που να υποστηρίζει και τέτοια φόρτιση, το θέμα του φορτιστή δεν είναι ακριβώς το γνήσιος ή όχι για μένα, το θέμα του είναι να βγάζει σωστή τάση στην έξοδο, οι κινέζικοι αν έχεις δει τι βγάζουν σε παλμογράφο είναι για γέλια... Δηλαδή ένας φορτιστής σαν και αυτόν: link σε συνδυασμό με καλό καλώδιο θα ήταν το καλύτερο ακόμα και απο τον να πάρει γνήσιο. Απο την μια το καλώδιο είναι ακόμα πιο χοντρό απο το original (18AWG αυτό 20 το γνήσιο (χαμηλότερο AWG σημαίνει πιο χοντρό καλώδιο)) και απο την άλλη ο φορτιστής έχει και 5V φόρτιση απλή έχει όμως και QC στην περίπτωση που βιάζεται κανένας να το φορτίσει τσακ μπαμ. Σαν ποιότητα οι blitzwolf είναι κομπλέ btw.

Δημοσ.

Snapdragon 800 έχει, κανονικά πρέπει να δέχεται μέχρι και QC 2.0 αλλά δεν το βλέπω σε καμία λίστα της SnapDragon. Βέβαια μιας και είναι συμβατά προς τα πίσω αυτά δεν σε πειράζει, και QC2 φορτιστής φορτίζει QC1. Εγώ έχω τον απλό φορτιστή (με τις 2 πόρτες στα 2.4Α χωρίς QC) άρα δεν μπορώ να το δω απευθείας τι παίζει με QC δυστυχώς... Θεωρητικά πάντως πρέπει να δέχεται.

Στην λίστα για QC2 μόνο το G4 είδα και εγώ. Το θέμα είναι οτι δεν βρίσκω λίστα για QC 1.0...

Δημοσ.

Snapdragon 800 έχει, κανονικά πρέπει να δέχεται μέχρι και QC 2.0 αλλά δεν το βλέπω σε καμία λίστα της SnapDragon. Βέβαια μιας και είναι συμβατά προς τα πίσω αυτά δεν σε πειράζει, και QC2 φορτιστής φορτίζει QC1. Εγώ έχω τον απλό φορτιστή (με τις 2 πόρτες στα 2.4Α χωρίς QC) άρα δεν μπορώ να το δω απευθείας τι παίζει με QC δυστυχώς... Θεωρητικά πάντως πρέπει να δέχεται.

Στην λίστα για QC2 μόνο το G4 είδα και εγώ. Το θέμα είναι οτι δεν βρίσκω λίστα για QC 1.0...

Το είχα ψάξει και με το g3 που φορούσε τον 801, κανονικά σαν επεξεργαστης το υποστήριζε, αλλά σαν πλακέτα-κινητο, όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...