Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ένα θεμα με το lg μου τελευταία. Οταν το βάζω να φορτισει συνέχεια μ κάνει απενεργοποίηση μονο τ κ κάνει πολλες φορες μεχρι να ξανα ανοίξει. Άλλαξα μπαταρια το καλοκαίρι κ εχω τρελαθεί δεν βρισκω το προβλημα....

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αξίζει να αλλάξεις το πλακετάκι μόνο της USB μην είναι θέμα απο εκεί.... Λογικά HardWare πρόβλημα είναι αλλά που....

Factory Reset έχεις δοκιμάσει μπας και; Το πάνω καπάκι το έχεις ανοίξει εσωτερικά να κουμπώσεις τις καλωδιοταινίες καλά;

Δημοσ.

Υπάρχει πιθανότητα να είναι και από την ίδια μπαταρία το πρόβλημα .

Γιατί δεν βάζεις πάλι την παλιά να δεις ;

• Like 1
Δημοσ.

Νίκο εκανα factory αλλα τπτ.. Πάλι τα ιδια.. Το ανοιξα κ το καπακι αλλα τπτ. Οπως λεει κ ο γιωργος με αποχαιρεταει... Μηπως επειδη δεν έχω τον δικο τ φορτιστή έγινε αυτο;; μηπως επειδή χρησιμοποιώ κ παουγερ μπανκ;;

Υπάρχει πιθανότητα να είναι και από την ίδια μπαταρία το πρόβλημα .

Γιατί δεν βάζεις πάλι την παλιά να δεις ;

Η παλιά εχει πεταχτει. Η μπαταρία σε αυτο το κινητο είναι με καλωδια.. Δν βγαινει ετσι

Μαλλον εχει θεμα η μητρικα. Σιγα σιγα σε χαιρεταει!

Αυτο πιστευω κ γω.. Τα εφαγε τα ψωμια τ...

Δεν ξέρω αν αξίζει να αλλάξεις το πλακετάκι μόνο της USB μην είναι θέμα απο εκεί.... Λογικά HardWare πρόβλημα είναι αλλά που....

Factory Reset έχεις δοκιμάσει μπας και; Το πάνω καπάκι το έχεις ανοίξει εσωτερικά να κουμπώσεις τις καλωδιοταινίες καλά;

Νίκο εκανα factory αλλα τπτ.. Πάλι τα ιδια.. Το ανοιξα κ το καπακι αλλα τπτ. Οπως λεει κ ο γιωργος με αποχαιρεταει... Μηπως επειδη δεν έχω τον δικο τ φορτιστή έγινε αυτο;; μηπως επειδή χρησιμοποιώ κ παουγερ μπανκ;;
Δημοσ.

Επειδή το έχω ξανά πετύχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ήταν η μπαταρία γι αυτό το είπα .

Δημοσ.

Επειδή το έχω ξανά πετύχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ήταν η μπαταρία γι αυτό το είπα .

Λογικα η μπαταρία ειναι.. Επειδή χρησιμοποιώ αλλο φορτιστη πιο ταχειας φορτιστής κ επίσης παουγερ μπανκ χαλασε...
Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει ο ταχυφορτιστής τόσο, αυτός άντε να ρίξει μακροχρόνια την χωρητικότητα της μπαταρίας, αυτό που σου κάνει τώρα αν είναι όντως απο μπαταρία τότε έχει χαλάσει λογικά το τσιπάκι που έχει απάνω της, δεν έχει να κάνει με την χωρητικότητα.

Δηλαδή με την παλιά μπαταρία δεν στα έκανε αυτά; Λίγο καιρό μετά που την άλλαξες στα έκανε;

Δημοσ.

Λογικα η μπαταρία ειναι.. Επειδή χρησιμοποιώ αλλο φορτιστη πιο ταχειας φορτιστής κ επίσης παουγερ μπανκ χαλασε...

Καθαρά και μόνο πρόβλημα τις μπαταρίας όχι του φορτιστή ή του Power Banks.
Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει ο ταχυφορτιστής τόσο, αυτός άντε να ρίξει μακροχρόνια την χωρητικότητα της μπαταρίας, αυτό που σου κάνει τώρα αν είναι όντως απο μπαταρία τότε έχει χαλάσει λογικά το τσιπάκι που έχει απάνω της, δεν έχει να κάνει με την χωρητικότητα.

Δηλαδή με την παλιά μπαταρία δεν στα έκανε αυτά; Λίγο καιρό μετά που την άλλαξες στα έκανε;

Ακριβώς.. Μετα απο 7 μηνες τα κανει αυτα..ενώ η παλια ειχε 2 χρονια απάνω κ δεν επαθε τπτ
Δημοσ.

Πάσο τότε, σε αυτήν την περίπτωση όπως λέει και ο Σάρουμαν μπαταρία αλλάζεις πρώτα... Δεν είναι δύσκολη η αλλαγή πάντως, αν πάρεις μπαταρία απο έξω σε 5 λεπτά την άλλαξες και μόνος σου...

Δημοσ.

Πάσο τότε, σε αυτήν την περίπτωση όπως λέει και ο Σάρουμαν μπαταρία αλλάζεις πρώτα... Δεν είναι δύσκολη η αλλαγή πάντως, αν πάρεις μπαταρία απο έξω σε 5 λεπτά την άλλαξες και μόνος σου...

Ειναι λιγο ακριβή αλλα θα βρω αυθεντικη;; γτ το καλοκαιρι μ φαινεται ο αλλος δεν μ εβαλε αυθεντική.. Ετσι πιστεύω εγω τέλος παντων. Γτ μεσα σε 7 μήνες χαλασε..ενω η πρώτη που ειχα για 2 χρόνια ηταν κομπλε
Δημοσ.

Γνήσια, σχετικό είναι αυτό, γιατί άντε ξεχώρισε τες... Το θέμα είναι να δουλεύει και να σου βγάζει ώρες χρήσης.

Απο όσο βλέπω απο 5€ ξεκινάνε έξω, οι λεγόμενες γνήσιες απο 12~, θα είναι όμως;

Δημοσ.

Γνήσια, σχετικό είναι αυτό, γιατί άντε ξεχώρισε τες... Το θέμα είναι να δουλεύει και να σου βγάζει ώρες χρήσης.

Απο όσο βλέπω απο 5€ ξεκινάνε έξω, οι λεγόμενες γνήσιες απο 12~, θα είναι όμως;

Κοιτα γνησια δεν πιστευω να ειναι. Γτ μονο γνησιες βάζουν όταν φτιαχνουν το κινητο... Γτ πλήρωσα 25 ευρω κ αυτη εδω γαμιεται.. Οποτε μ φαινεται θα αγορασω μια 12 15 ευρω κ βλεπουμε.. Αν οχι παω για αλλο κινητο..γτ ειναι δυσκολο να αλλαζεις μπαταριες σε αυτο το κινητο..
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...