Lanakos Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 ειχα προβλημα με τον ηχο στην μητρικη και περασα μια παλια καρτα ηχου την sound blaster audigy ls sb0310 κατεβασα τους drivers και η καρτα δουλευει. στην διαχειριση συσκευων μου αφησε ανοικτο στις αλλες συσκευες την Συσκευη αναγνωρισης PCI πως διορθωνεται αυτο?
panos0100 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 κανε απενεργοποιηση την onboard καρτα ηχου, ποια μητρικη εχεις:
Lanakos Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 ASUS P5L-MX (panos0100 ευχαριστω που απαντησες) Χριστος Ανεστη
panos0100 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 να σε καλά αληθώς ο κύριος φέτος ούτε εκκλησία δεν πήγα να φανταστείς, τέλος πάντων το έκανες αυτό που σε είπα; ποσα χρόνια την έχεις την μητρική; εισαι σίγουρος οτι κάηκε η onboard ήχου; ρε συ τώρα τελευταία πολλές onboaed ηχου σε μητρικες καιγονται, εχει πεσει η ποιότητα παρα πολυ
Lanakos Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 τελικα το διορθωσα και δουλευει η onboard καρτα ηχου κατεβαζοντας τους drivers απο το site καρτας ηχου αφου πρωτα πηγα απο την ASUS και ειδα τι καρτα ηχου φοραει.. δεν ασχοληθηκα καν να κατεβασω τους drivers apo to bios γιατι ειναι φασαρια και μια ερωτηση φιλε μπας και γνωριζεις οταν ανοιγει το pc και πριν παει στα win7 μου βγαζει ενα κατεβατο που εχει να κανει με τι φοραει ο υπολογιστης οπως τι σκληρο τι cpu και αλλες τετοιες μπουρδες. πως θα γινει αυτο να το παρακαμψουμε? εχει καποια ριθμιση απο το bios και να ανοιγει απευθιας?
panos0100 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 κανονικα δεν πρεπει να σου τα βγαζει αυτα εισαι σιγουρος οτι τα windows 7 ειναι σωστα περασμενα;
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 τελικα το διορθωσα και δουλευει η onboard καρτα ηχου κατεβαζοντας τους drivers απο το site καρτας ηχου αφου πρωτα πηγα απο την ASUS και ειδα τι καρτα ηχου φοραει.. δεν ασχοληθηκα καν να κατεβασω τους drivers apo to bios γιατι ειναι φασαρια και μια ερωτηση φιλε μπας και γνωριζεις οταν ανοιγει το pc και πριν παει στα win7 μου βγαζει ενα κατεβατο που εχει να κανει με τι φοραει ο υπολογιστης οπως τι σκληρο τι cpu και αλλες τετοιες μπουρδες. πως θα γινει αυτο να το παρακαμψουμε? εχει καποια ριθμιση απο το bios και να ανοιγει απευθιας? Να ανοιγεις την οθονη 5 sec αργοτερα για να μην τα βλεπεις! Παντα φαινονται αυτα ρε συ δεν υπαρχει παρακαμψη! κανονικα δεν πρεπει να σου τα βγαζει αυτα εισαι σιγουρος οτι τα windows 7 ειναι σωστα περασμενα; Δεν εχει καμια σχεση με windows αυτο φιλε μου! Ολοι οι υπολογιστες οταν ξεκινανε βγαζουν καποια στοιχεια μητρικης-cpu-μνημης κτλ...
panos0100 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Αν λεει τα αρχικα γραμματα ναι δεν ξερω αν λεει αυτο ομως
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Τι αλλο να λεει? Αφου λεει για "πριν να παει στα windows7..." Λογικα αυτο εννοει ωρε Παναη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα