panoslol34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Γεια σας εχω εδω και 1 εβδομαδα στο κουτι ολοκαινουργια την RX 480 G1 GAMING 4GB και τωρα που εχω τα λεφτα πρεπει να αγορασω ενα τροφοδοτικο εφοσον αυτο που εχω ειναι πολυ φθηνο και θα καει ολο μου το συστημα αν την βαλω πανω.Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο τροφοδοτικο 500 watt και πανω με τα 60 ευρω max.Εχω ηδη μια προταση που ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html .Ευχαριστω πολυ 2
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Γεια σας εχω εδω και 1 εβδομαδα στο κουτι ολοκαινουργια την RX 480 G1 GAMING 4GB και τωρα που εχω τα λεφτα πρεπει να αγορασω ενα τροφοδοτικο εφοσον αυτο που εχω ειναι πολυ φθηνο και θα καει ολο μου το συστημα αν την βαλω πανω.Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο τροφοδοτικο 500 watt και πανω με τα 60 ευρω max.Εχω ηδη μια προταση που ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html .Ευχαριστω πολυ Προχώρα άφοβα. Έχω το ίδιο κ εγώ μετά από πρόταση που έγινε από μέλος εδώ στο forum ! 1
panoslol34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Προχώρα άφοβα. Έχω το ίδιο κ εγώ μετά από πρόταση που έγινε από μέλος εδώ στο forum ! Δεν φανταζεσαι ποσο χαιρομαι φιλε ευχαριστω πολυ...Και κατι αλλο δηλαδη το τροφοδοτικο ειναι ετοιμο και για overclock και για γενικα για gaming system?
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δεν φανταζεσαι ποσο χαιρομαι φιλε ευχαριστω πολυ...Και κατι αλλο δηλαδη το τροφοδοτικο ειναι ετοιμο και για overclock και για γενικα για gaming system? Το σύστημα μου είναι αυτό στην υπογραφή μου. Μου είπαν πως είναι υπερ αρκετό. Τώρα δεν ξέρω τι σύστημα έχεις εσύ. Καλό είναι να μας πεις και να το δει και κάποιος που γνωρίζει περισσότερα 1
panoslol34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Το σύστημα μου είναι αυτό στην υπογραφή μου. Μου είπαν πως είναι υπερ αρκετό. Τώρα δεν ξέρω τι σύστημα έχεις εσύ. Καλό είναι να μας πεις και να το δει και κάποιος που γνωρίζει περισσότερα Χαχα οχι φιλε μου μην σκεφτεις τιποτα υπερβολικο,ουτε κατα διανοια παραπανω απο το δικο σου.Αποτελειται απο I3 6100 8GB Ram 1 stick hyperX Asus h110m-a Gpu Rx 480 G1 Gaming 4gb και κουτι Cougar Spike.Οσο για να το δει καποιος αλλος,το εχω ηδη παραγγειλει :) 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Χαχα οχι φιλε μου μην σκεφτεις τιποτα υπερβολικο,ουτε κατα διανοια παραπανω απο το δικο σου.Αποτελειται απο I3 6100 8GB Ram 1 stick hyperX Asus h110m-a Gpu Rx 480 G1 Gaming 4gb και κουτι Cougar Spike.Οσο για να το δει καποιος αλλος,το εχω ηδη παραγγειλει :) Ε καλορίζικο τότε κομπλέ θα είσαι ! 1
panoslol34 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Να σαι καλα φιλε μου και καλες γιορτες 1
ASDIC Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 καλοριζικο για την καρτα, απλα να σου παραθεσω να μην κανεις υπερχρονισμο στην συγκεκριμενη, γτ εχει πολυ κακη ποιοτητα στα VRM της και καλο ειναι να μην την ζορισεις. Καλο Πασχα
life is music Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Γεια σας εχω εδω και 1 εβδομαδα στο κουτι ολοκαινουργια την RX 480 G1 GAMING 4GB και τωρα που εχω τα λεφτα πρεπει να αγορασω ενα τροφοδοτικο εφοσον αυτο που εχω ειναι πολυ φθηνο και θα καει ολο μου το συστημα αν την βαλω πανω.Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο τροφοδοτικο 500 watt και πανω με τα 60 ευρω max.Εχω ηδη μια προταση που ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html .Ευχαριστω πολυ an θες καλο τροφοδοτικο δες το coolermaster g 550 m αξιζει τα 70 ευρω γτ εχει 5 χρονια εγγυηση και γτ ειναι coolermaster
panos0100 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Γεια σας εχω εδω και 1 εβδομαδα στο κουτι ολοκαινουργια την RX 480 G1 GAMING 4GB και τωρα που εχω τα λεφτα πρεπει να αγορασω ενα τροφοδοτικο εφοσον αυτο που εχω ειναι πολυ φθηνο και θα καει ολο μου το συστημα αν την βαλω πανω.Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο τροφοδοτικο 500 watt και πανω με τα 60 ευρω max.Εχω ηδη μια προταση που ειναι αυτο http://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html .Ευχαριστω πολυ Καλο ειναι φιλε μου, ενταξει για τις αναγκες που το θες μια χαρα ειναι, ας ρωτουσες ομως πρωτα πριν το παραγγειλεις, το cooler master που λεει και το παιδι ποιο πανω ηταν καλυτερο, και τα corsair επισης καποια μοντελα ειναι καλα, αλλα και το δικο σου ενταξει μετριο προς καλο 1
panoslol34 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 καλοριζικο για την καρτα, απλα να σου παραθεσω να μην κανεις υπερχρονισμο στην συγκεκριμενη, γτ εχει πολυ κακη ποιοτητα στα VRM της και καλο ειναι να μην την ζορισεις. Καλο Πασχα Οταν λες υπερχρονισμο εννοεις overclock? Καλο ειναι φιλε μου, ενταξει για τις αναγκες που το θες μια χαρα ειναι, ας ρωτουσες ομως πρωτα πριν το παραγγειλεις, το cooler master που λεει και το παιδι ποιο πανω ηταν καλυτερο, και τα corsair επισης καποια μοντελα ειναι καλα, αλλα και το δικο σου ενταξει μετριο προς καλο Μια χαρα ειμαι φιλε ευχαριστω για την αποκριση
panoslol34 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 an θες καλο τροφοδοτικο δες το coolermaster g 550 m αξιζει τα 70 ευρω γτ εχει 5 χρονια εγγυηση και γτ ειναι coolermaster Και αυτο που αγορασα ποιοιτητα thermaltake ειναι και μαλιστα πολυ καλο, δεν βλεπω τον λογο να δωσω 15 ευρω παραπανω να παρω coolermaster που δεν θα μου χρησιμευσει σε κατι απο το δικο μου.Ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα