tzimis123456 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 140 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):viber, facebook, istagram 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:max 5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):oxi 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;οσο καλη γινεται σε αυτα τα χρηματα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;δεν υπαρχει θεμα 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;ναι 9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;δεν ειναι απαραιτητο 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);ναι αν γινεται απο κωτσοβολο γτ εχω ενα κουπονι 40 ευρω 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;οχι αυτα που εχω δει εγω σε αυτη την τιμη ειναι το xiaomi redmi 4a και το p8 lite υπαρχει κατι αλλο ??
ziaba Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 παρε το 4Α απο τον κοτσο δεν υπαρχει κατι αλλο κλτρο 2
tzimis123456 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 γεια σας και παλι επειδη δεν την εκανα ακομα την αγορα ειδα οτι υπαρχει και αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/169783-xiaomi-redmi-3s-grey-dual-sim αξιζει να το αγορασω ?
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Το 3s είναι ελαφρός καλύτερο σε επεξεργαστή,GPU και έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Σε όλα τα άλλα είναι ίδιο με το 4A
tzimis123456 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 οκ επειδη το κουπονι ειναι για αγορες πανω απο 150 ευρω μαλλον θα παω σε αυτο , επισης ειναι το redmi 3s prime αυτο?
saruman123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ναι το prime είναι γιατί βλέπω ότι έχει 3 GB ram και 32GB χώρο. Είναι η μόνη διαφορά από το απλό(3s).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα