Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά όταν αλλάξει το μπισκότο; Θα πρεπει να μάθουν να τα παίρνανε. Εκτός αν υπάρχει κάποιο autoroll function που πολύ αμφιβάλλω.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόγραμμα. Μπορει σε μια εβδομάδα, μπορει σε 10 μήνες. Επισης κάθε καναλι εχει δικο του μπισκοτο.

Δημοσ.

η ΕΡΤ έχει τα δικά της bisskota και άλλα η digea, τα βρίσκεις εύκολα στο διαδίκτυο αν αλλάξουν, τα μαγαζιά που τα δίνουν έτοιμα θα στα ανανεώσουν αν το ζητήσεις. Ποιο δύσκολο είναι να στοχεύσεις τον Eutelsat 3B @ 3.1° East δορυφόρο παρα να αλλάξεις τα bisskota σ έναν edision δέκτη ,με 80αρη πιάτο στη βροχή το σήμα κόβεται όσο τέλεια στόχευση να έχεις κάνει!!

Δημοσ.

αρα στην προκιμενη περιπτωση τι μου προτινεται να κανω?πιο πανω μου στειλατε 2 link τα οποια μου τα φερνουν ετοιμα με τα keys.

να μιλησω με το συγκεκριμενο καταστημα για αυτο το θεμα?για το τι κανω σε περιπτωση που αλλαξουν τα keys?

Aλλα οπως ειδα,γραφει αυτο "Αναβάθμιση & Backup λογισμικού / λίστας καναλιών μέσω USB"

Δημοσ.

αρα στην προκιμενη περιπτωση τι μου προτινεται να κανω?πιο πανω μου στειλατε 2 link τα οποια μου τα φερνουν ετοιμα με τα keys.

να μιλησω με το συγκεκριμενο καταστημα για αυτο το θεμα?για το τι κανω σε περιπτωση που αλλαξουν τα keys?

Aλλα οπως ειδα,γραφει αυτο "Αναβάθμιση & Backup λογισμικού / λίστας καναλιών μέσω USB"

Ναι μίλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...