Προς το περιεχόμενο

Σίτα για αποφυγή σκόνη στο Enthoo Pro M Acrylic

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά

Ψάχνω για το κουτάκι γρίλιες η σίτες οπως θέλετε πείτε το για το πίσω μέρος του κουτιου στο Enthoo Pro M Acrylic , απο εκει μπαίνει σκόνη εύκολα . Νομίζω μπορώ να βρώ και χύμα σίτα και να την κόψω απλα έλεγα μηπως υπάρχει κατι έτοιμο να το βάλω.

post-40279-0-42365600-1492270536_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αμελητέο ρε 'συ SPANK. Όλο το πανηγύρι γίνεται απο μπροστά και με τους ανεμιστήρες να εξαπλώνουν το 'στρώμα' παντού. Συχνό καθάρισμα ή ενίσχυση του υπάρχοντος μπροστινού φίλτρου απο εμένα.

Απο μπροστά εχω 2 ανεμιστήρες και το κουτί το εχω φτιάξει ετσι το cable management που σκόνη πολύ δεν πιάνει , ακομα και να πιάσει που ειχα 5 μήνες να το καθαρίσω οι θερμοκρασίες στον επεξεργαστή ηταν 36 βαθμούς και μου πήρες περίπου 10 λεπτά και ολοκληρωτικό καθάρισμα , απλα το θέμα ειναι να κλείσω αυτα τα κενά να μπαίνει λιγότερη σκόνη

Τετοιο ε? Link.png Site: εδω

Ναι μπράβο κατι τετοιο ψάχνω

Καλσον γυναικειο η φιλτρο απορροφητηρα αν δεν σε πειραζει το αισθησιακο κομματι. Το δευτερο το εχω δοκιμασει και κανει πολυ καλη δουλεια !

• Like 1

Καλσον γυναικειο η φιλτρο απορροφητηρα αν δεν σε πειραζει το αισθησιακο κομματι. Το δευτερο το εχω δοκιμασει και κανει πολυ καλη δουλεια !

Ευτυχως που ειπες οτι δοκιμασες το δευτερο! Γιατι αν ελεγες οτι δοκιμασες το πρωτο... Θα σου ελεγα... Αχ καλε πόντοοοοος...! :P

Παντως με προλαβες! Τα ιδια θα ελεγα! :-)

ΥΓ.

Επισης εχει δικιο ο radiohead για το οτι στην ουσια οι μπροστινοι ανεμιστηρες βαζουν αερα και σκονη μεσα.Αρα ειναι και καλυτερα να μην βουλωσει το πισω μερος ωστε η ροη του αερα απο μπροστα να βγαζει κι ενα ποσοστο απο πισω σε σκονη και να μην την εγκλοβιζει μεσα..

• Like 2

Θα μας μπαναρει κ τους 2 ... :-D

Σε 45 λεπτα εχουμε ανασταση! Δικαιολογουμαστε νομιζω να το ριξουμε και λιγο εξω! :-)Και το καλυτερο ειναι οτι ανοιξε mod το θεμα!! :P 

Περα απο την πλακα τωρα, αντε καλη ανασταση με υγεια παν΄απ΄ολα!

Φυγαμε για εκκλησια!Τα λεμε με το νεο ετος! Ευτυχισμενος ο νεος Πασχας! :P

• Like 1

καλησπερα κ χρονια πολλα...λογικα σκονη εκει πισω μπαινει μονο οταν εχειΣ κλειστο τον Η/Υ..γτ ο αερας που μπαζουν τα μπροστα φουρφουρια απο καπου πρεπει να βγει κ ειναι ολες αυτες  οι τρυπες εκει πισω..οποτε σκονη δν μπαινει οταν το δουλευεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...