SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Ψάχνω για το κουτάκι γρίλιες η σίτες οπως θέλετε πείτε το για το πίσω μέρος του κουτιου στο Enthoo Pro M Acrylic , απο εκει μπαίνει σκόνη εύκολα . Νομίζω μπορώ να βρώ και χύμα σίτα και να την κόψω απλα έλεγα μηπως υπάρχει κατι έτοιμο να το βάλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Αμελητέο ρε 'συ SPANK. Όλο το πανηγύρι γίνεται απο μπροστά και με τους ανεμιστήρες να εξαπλώνουν το 'στρώμα' παντού. Συχνό καθάρισμα ή ενίσχυση του υπάρχοντος μπροστινού φίλτρου απο εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Τετοιο ε? Site: εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Απο μπροστά εχω 2 ανεμιστήρες και το κουτί το εχω φτιάξει ετσι το cable management που σκόνη πολύ δεν πιάνει , ακομα και να πιάσει που ειχα 5 μήνες να το καθαρίσω οι θερμοκρασίες στον επεξεργαστή ηταν 36 βαθμούς και μου πήρες περίπου 10 λεπτά και ολοκληρωτικό καθάρισμα , απλα το θέμα ειναι να κλείσω αυτα τα κενά να μπαίνει λιγότερη σκόνη Τετοιο ε? Site: εδω Ναι μπράβο κατι τετοιο ψάχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous-root Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δοκιμασε και τούλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
buuren Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλσον γυναικειο η φιλτρο απορροφητηρα αν δεν σε πειραζει το αισθησιακο κομματι. Το δευτερο το εχω δοκιμασει και κανει πολυ καλη δουλεια ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλσον γυναικειο η φιλτρο απορροφητηρα αν δεν σε πειραζει το αισθησιακο κομματι. Το δευτερο το εχω δοκιμασει και κανει πολυ καλη δουλεια ! Ευτυχως που ειπες οτι δοκιμασες το δευτερο! Γιατι αν ελεγες οτι δοκιμασες το πρωτο... Θα σου ελεγα... Αχ καλε πόντοοοοος...! Παντως με προλαβες! Τα ιδια θα ελεγα! ΥΓ. Επισης εχει δικιο ο radiohead για το οτι στην ουσια οι μπροστινοι ανεμιστηρες βαζουν αερα και σκονη μεσα.Αρα ειναι και καλυτερα να μην βουλωσει το πισω μερος ωστε η ροη του αερα απο μπροστα να βγαζει κι ενα ποσοστο απο πισω σε σκονη και να μην την εγκλοβιζει μεσα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Θα μας μπαναρει κ τους 2 ... Σε 45 λεπτα εχουμε ανασταση! Δικαιολογουμαστε νομιζω να το ριξουμε και λιγο εξω! Και το καλυτερο ειναι οτι ανοιξε mod το θεμα!! Περα απο την πλακα τωρα, αντε καλη ανασταση με υγεια παν΄απ΄ολα! Φυγαμε για εκκλησια!Τα λεμε με το νεο ετος! Ευτυχισμενος ο νεος Πασχας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 καλησπερα κ χρονια πολλα...λογικα σκονη εκει πισω μπαινει μονο οταν εχειΣ κλειστο τον Η/Υ..γτ ο αερας που μπαζουν τα μπροστα φουρφουρια απο καπου πρεπει να βγει κ ειναι ολες αυτες οι τρυπες εκει πισω..οποτε σκονη δν μπαινει οταν το δουλευεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Αμα εχεις κουτι με αρνητικη πιεση μια χαρα μπαινει και απο κει πισω σκονη ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα